Wednesday, September 29, 2010

raya ke 2 dan bila ibu jadi camerawoman


salam semua .. hehehe ari nie sempat upload gambar 2nd day raya dan posing mosing anak2 kuu .. ermm niehlah jadinya kalau ibu jadi camerawoman dgn camera kokak ibu tuu muhahahha ... sib baik anak2 aku pandai posing .. ala2 model gituu specially si tecik niehh .. bukan main layiee .. duk sebuk angkat kaki mcm kakak2 dia jugak .. lucu sgt kalau tgk pic nieh ..

lepas balik beraya sakan di rumah saudara mara .. anak2 aku mandi2 dan salin baju .. ibu punn aper layie suruh lah posing2 nieh .. biar ibu amik gambar .. heheheh amacam .. ok tak :))
macam2 hal kan budak2 nieh .. sibb baik 3 org jerk .. kalau ramai mahuu muntah melayan ...

ok lah letihh arr citer panjang2 nieh .. moh lah layan pic ..
zazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz



















Tuesday, September 28, 2010

Jamuan Raya Di Istana


salam semua .. ehheheh dapat update lagi .. sementara aku x balik kg layie nieh ... anak2 semua dah tido kecuali nina .. aku tgh tunggu dia balikd ari tuition .. kadi sempatlah update pic2 raya yg masih berbaki lagi nieh .. banyak layie oooo .. ehheheh jgn mara naaaaaaaaa


dah pueh jenguk kawan2 soo updte terus pasal beraya di Istana Pekan .. aku memang seumur hidup x pernah terlintas nak beraya di istana .. kebetulan adik ipar aku ajak pagi tuu .. lepas kami bersalam salaman dia terus ajak ke istana .. katanya istana buat jamuan raya smpai jam 12 tgh ari .. soo aper layie aku dan semua joint lahhh .. nak jugak tgk mcm mana rasa beraya di istana .. bukannya boleh masuk dlm istana punnn .. jamuan di buat di dewan santapan diraja .. hermmm ok lah tuu kan .. janji dlm istana .. heheheh

mohh lahh layan .. banyak wooo menu nyer .. x sempat nak snap banyak2 .. ramai sgt rakyat jelata yg dtg .. meriahhh .. yg banyak aku dpt snap adalah kek2 pemberian rakyat jelata pada raja .. raja x makan punn .. dia suh rakyat buat ... utk dijamu kepada rakyat kooot .. hehehe
ada jugak pemberian duit raya oleh raja dan permisuri pahang .. tapi anak2 aku x nak beratur amik .. x suker katanya .. species aku gak x suker serabut2 niehhh hehehehe

ok lah mohh layannnn jerk pic2 niehhh




di dalam dewan .. tgk tuu ramai wooo :)

kek ..



tuuuuuu sultan pahang .. dah tua kannn ??? :) 1st time tgk dari dekat .. tuu punn snap pic dari atas .. x kuasa nak kerumun dia .. silap ari bulan dia pengsan heheheh





ps : arinie kerja .. buhsan nyerrrr .. huhuhuh bile dah cuti lama , naik kerja mcm x der mood ... sok nak sambung cuti layie .. balik kg dgn persediaan adik aku kawin akkk ... huhuhuh letihnyaaaaaaaaaa , Oh ya Tkasih atas ucapan2 selamat kepada majlis perkahwinan adik aku yg akan berlangsung pada 02hb nanti .. paham sgt2 kalau kowang x dt hadir .. x der rezeki nak jumpa kann :))





Monday, September 27, 2010

Ceria Di 1 Syawal


salam semua ... huwaaaaaaaaa miss u all maaaaaaaaaa ... rindu sgt2 .. sebuk sgt skrg aku nieh .. kelmarin balik dari rombongan pengantin lelaki adik aku ke chini .. penat sgt2 .. bermalam disana ... semalam baru balik dan semalam jugak aku balik ke kuantan ..
next week pulak start dari hari rabu aku dah bermula cuti utk persiapan majlis perkahwinan belah aku pulak .. lagilah sebuk ...
nie banyak entry yg aku upload lambat .. sorry lah semua kawan2 .. dan adik2 .. memang x sempat nak terjah umah u allssss ... insyaallah kalau keadaan dah kembali reda dan majlis sudah selesai .. sure dan pasti aku akan melawat anda semua ..
rinduuu sungguh nak bukak blog .. kat kg memang x der line .. nak buat mcm mana ...
ok lah layan jerk pic2 raya kami .. org dah habis story .. tapi aku baru nak mula .. heheheheh
tak perlah kan since syawal masih ada ..

ok layannnnnnnnnnnnnn lahhh


DI PAGI SYAWAL



mama ANN & papa ZEK




Aku dan Family

Ayah Bonda & Ayah Su Khaidir




Mama Ann & Papa Zek wiff Zahrien


Anak2 Ku .. Amanina , Sabriena & Zahrien


Wiff Hubby

The Only GrandMa yang ada ..




Me & My Little Family .. Family kakak aku x der masa nieh ..



ps ; lepas nie aku sebuk sikit .. memang sebuk giler lah .. aku lah yg akan membantu ummi dan ayah di kg utk persediaan majlis perkahwinan adik aku pada 02hb Oktober ini ..
Anda semua di jemput hadir ya .. mana teman2 yg duk kuantan dan pahang tuuu .. silalah dtg , leh beraya sekali ..


Tuesday, September 21, 2010

Sehari Sebelum Raya 2010


salam semua ...

ok lah .. next citer adalah pasal raya lahh pulak .. so jgn jemu2 tau lepas nieh entry raya dan raya dan raya lagi hehehhe .. ok lah x mo sedih2 dah ieda !! .. yg dah pergi x kan kembali .. kita doakan agar yg pergi tenang disana dannnn kita yg hidup ini haruslah meneruskan hidup dan harungi segala cabaran yg allah berikan ..
betul tak ???


ok lah sbnarnya pic banyak .. so aper2 pun sblm entry 1st syawal nak tepek dulu pic2 sblm menjelangnya pagi syawal .. ok lah moh layan .. sbnrnya mood nak citer panjang lebar memang x der .. sbb tahun nieh mcm tahun dulu2 jugak .. aku lah kakak yg 1st enterpreme bila bab persediaan raya nieh .. mcm biasa adik di kl balik dah petang sblm raya , adik lelaki lak lagilah sehari sblm raya punn masih bekerja .. kakak aku lak , tahun nie sebuk dgn anak yg sakit di hsp .. so terpaksalah akur dengan takdir ini huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

ok lah moh lah layan zazzzzzzzzzzzzzzzzzz




mcm biasa , wajah tuan tanah kena ada .. hahah posing kepenatan ..




lepak lepas penat memasak .. huhuhu


menu petang raya yg dimasak oleh aku dan ummi ..

kami buat makan malam kami mlm tu ... perghhh memang sedapp babas .. ( hahaha puji utk diri sendiri sbb dah penat masak huhuhu ) ...


bawah pulak xtvt membakar duit dimalam raya .. heheh xtvt wajib nieh ..
jangan maraaaa , masa nie adik aku lum jadi laki org .. sok lusa dia nak kawin huhuhu entah tahun depan dia noook dok layie layan anak2 aku main bunga apii huhuhu







ps : arinie puasa nak berbuka apa erkkk .. huhuh dah buntu dah nieh .. hermmm nampak gaya kena beli jer lah lauk .. masa punn suntuk balik dah lewat .. masak nasi jerk .. ok lah tuuu :))



Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...