Friday, December 31, 2010

Tahun Baru Menjelma - Tinggalkan 2010 selamanya




salam semua 



kepada semua rakan2 , adik2 , kakak2 dan teman2 seantero dunia .. ingin ieda ucapkan SELAMAT TAHUN BARU  , selamat tinggal tahun 2010 .. bagi ieda banyak kenangan pahit manis yg berlaku sepanjang 2010 semu org ada kan ?? soo pada aku , aku x nak dah review segala kenangan itu .. nak lupakan .. nak tinggalkan .. nak simpan elok2 dlm hati .. x nak dah ingat2 ..

Harapan cuma satu , dengan kedatangan tahun baru ini , semoga segala harapan dan doa selama ini dimakbulkan allah .. dan semoga allah memperkukuhkan lagi ikatan perkahwinan aku dan hubby , selama ini aku sentiasa bersabar dan redha dengan segala ujian .. dan harapan ku tahun baru ini hubungan kami ini akan lebih dan sentiasa dilindungi allahhh ..

Berikan aku kekuatan untuk terus harungi segala dugaan yg ingin kau berikan .. anak2 adalah kekuatan aku utk terus bertahan .. doaku semoga mereka tidak menghampakan aku .. aminnnnnnnnnnn ..

Kan dah cakap x nak ingat2 kisah 2010 .. haaa tgk2 aku dah emooooo huhuhuhu  x mo .. x mo emo2 ok .. hhuhuhu 
good buy 2010 .. & welcome 2011 ...



6 comments:

  1. selamat tahun baru akak...semoga tahun 2011 akan lebih baik dr tahun 2010 ok...jgn sedih2 yer...

    ReplyDelete
  2. selamat thn baru kak. sama2 lah kita berdoa moga 2011 menjanjikan yang terbaik buat kita semua

    ReplyDelete
  3. hanim ~ thanx dikk .. doakan utk akak juga yer :)

    ReplyDelete
  4. nmo ~ thanx dikk selamat tahun baru jugakkk :)

    ReplyDelete
  5. Happy 2011 kak!!! Your blog header is rockingggg! :D

    ReplyDelete
  6. love ~ thanx dear .. eppy new year :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...