Thursday, December 23, 2010

SESUAI UTK SEMUA PERINGKAT UMUR & WANITA MENGANDUNG/MENYUSUKAN

salam semua ..

lagi info pasal HL yg nak aku kongsikan bersama .. sekurang2nya membantu kawan2 yg nak tahu lebih lanjut pasal HL nie .. :)


Melalui Nutrisi Selular, nutrien yang menyihatkan membantu memberi khasiat kepada sel anda dengan gabungan eksklusif nutrien berasaskan tumbuhan kami yang menyediakan vitamin, antioksidan dan mineral untuk menyokong fungsi sel.

Dengan cara ini, produk kami menghantar nutrien yang menyihatkan kepada sel di seluruh badan, sebagai sebahagian daripada diet yang menyihatkan. Sel-sel adalah unit asas dalam badan manusia, menyediakan tenaga untuk tugas yang anda lakukan - daripada berfikir kepada membesar. Contohnya, produk kami dirumus untuk menyokong vilus sihat, struktur bagai jari sepanjang usus yang bertindak sebagai "pengawal" membantu badan anda menyerap lebih banyak nutrien, vitamin dan mineral, sambil memelihara anda daripada toksin. Lebih sihat vilus anda, lebih efisien sel anda boleh menyerap khasiat da diri anda menjadi lebih sihat.



H
ERBALIFE memaksimumkan nutrisi melalui formula saintifik unik. Gabungan ramuan berkualiti tinggi dan kaedah yang digunakan mengekalkan khasiat nutriennya. inilah cara kami memberi sentuhan peribadi kepada program yang mematuhi kehendak setiap individu......inilah kelebihan Herbalife.


PERHATIAN...!!!

Produk Herbalife bukanlah ubat dan bukan untuk mengubati penyakit.

Jika kita memberikan badan kita nutrisi yang secukupnya setiap hari, maka badan kita akan bertindak balas secara positif.

HERBALIFE merupakan produk pengurusan berat badan yg menggunakan protein soya sbg bahan utama.. apa yg lebih menarik lg, ia tidak hanya membekalkan protein soya semata2, malah ia mengandungi pelbagai jenis zat & vitamin yg diperlukan oleh tubuh manusia... perlu ingat!! HL sesuai untuk anda semua: - mengekalkan berat badan, menurunkan berat badan @ menambah berat badan dgn mengambil HL mengikut keperluan anda..



21 comments:

  1. info yg bagus ni kak.. :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ieda

    terima kasih

    Wassalam

    ReplyDelete
  3. gud info...thanks syaring

    ReplyDelete
  4. As;salam...

    serius produk nie memang berkesan siteri kepada kawan hubby ada amek x sampai sebulan sudah nampak keberkesananya..

    ReplyDelete
  5. salam ieda,lupa nak mention..nora pun ambik HL jugak utk turunkan berat lps bersalin anak 2nd..sebulan turun 6kg..pastu skrg nih dok maintain je..mmg rasa kenyang minum HL nih..:)

    ReplyDelete
  6. kiranya produk ni mmg berkesan la...

    ReplyDelete
  7. tu la..akak nk try nih..camne ieda??..

    ReplyDelete
  8. wah! banyak testimoni yg baguih2 ni.. mcm tertarik nak mencubanya

    ReplyDelete
  9. gud info...saya pun tertarik ni kak.rasa macam nak turunkan ckit berat badan ni

    ReplyDelete
  10. akak, thanks drop by my blog...saya dah follow akak jugak...
    anyway, gud info ...

    ReplyDelete
  11. ena ~ u are welcome dikk :)

    ReplyDelete
  12. suze ~ u are welcome dear :)

    ReplyDelete
  13. GC ~ x der mende yg free skrg dikk ...

    ReplyDelete
  14. amy ~ bagus sgt kawan hubby amy tuu sbb sebulan dah nampak kesan .. alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  15. nora ~ oh ya .. bagus2 .. keep on dieting dan maintain tuu perlu .. sbnrnya nak maintain nie payah kan .. kalau dah berjaya alhamdulillah sgt2 :)

    ReplyDelete
  16. lyafrina ~ yes dikk amat2 berkesan :)

    ReplyDelete
  17. kak sarah ~ nanti ieda ym akak @ email akak erkk .. kalau ieda lupe tlg ingatkan , maklumlah skrg nie pelupa sgt lahh kak hahahhaha

    ReplyDelete
  18. munna ~ cubelah dikk .. x nyesal punye :)

    ReplyDelete
  19. win ~ hheheh x salah win mencuba .. kalau rasa mcm diri x selesa dgn body skrg nie :)

    ReplyDelete
  20. wahida ~ u are welcome dikk :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...