Monday, December 27, 2010

Seronok Biler Berdua


salam semua ..


ermm letih giler bercuti dari hari jumaat , banyak agenda yg aku buat + terpaksa buat .. ke satu bank , satu bank aku pergi .. nak settle kan mcm2 hal .. nak kata banyak duit tidak jugak hahahha .. nak buat mcm mana kan ... hal hubby pun aku kena tolong uruskan .. sib baik kami ke bank tuu naik motor jer .. haa senang .. maklumlah ari jumaat jem sana sini .. hari semayang jumaat kan .. kebetulan esoknya nak krismas .. lagilah jem bandar ... huhuhu thanx hubby , teman kan ieda ..

Tiga hari bercuti tuu , kami ke raub ke rumah my SI
L bersama ummi dan ayah .. dah alang2 sampai raub , adik ajak kami ke LATA JARUM , sungai Chekas ... tempat nya memang cantik sgt2 .. bolehlah .. cuma kemudahan x dikemaskini selalu .. banyak jugak yg aku x pueh hati .. ermm biasalah tuu kan .. bila tmpt air terjun nie banyak yg x kena dan selalunya kebersihan memang kena jaga sangat2 , ok cite pasal Lata jarum tuu next entry ok :)



Berbalik pada cerita hari jumaat , sbl
m kami ke raub pagi sabtu tuu .. lepas kepenatan kami seharian naik motor turun naik bank .. aku ajak hubby lunch di KP .. niat hati nak makan prosperity burger , x ingat lak kat KP x der McD.. huhuhu aku ajak hubby ke mega tapi dia dah malas nak ke mega .. so aku dgn muke x rela tuu terus jer makan KFC .. sampai jer aku order burger baru KFC nie dan x sangka burger zinger crunch nie sedappp ... hahahah x rugi aku .. dpt lah layan burg er terbaru kfc nie dgn hubby :)) okla moh layan pic2 nie .. biler lagi kan nak berdating dan bergambar berdua dgn hubby kan ..


sedap tul burger nie .. rasa x pueh lak makan .. heheheh



12 comments:

  1. amboi kak ieda.. romantik gitu...

    ReplyDelete
  2. oh fra pon dh mkn...dia pya cheese tu..huhuhu mmg sehdapppppp kan kakkkkk

    ReplyDelete
  3. salam kak ieda..
    Sesekali dating seronok kan kak ieda...
    Romantik gitu :D

    ReplyDelete
  4. wah.. bestnye dating2...

    besst er beger tu?xtry lg.. :(

    ReplyDelete
  5. mmg best bila berdua..tk try lg burger kfc yg br tu..yum2

    ReplyDelete
  6. akak makan burge xajak ekk.. nk jugak..yummyy2 sedap tu

    ReplyDelete
  7. ehehe..

    betul tu.. sesekali berua memg syok gituw.. :D

    ReplyDelete
  8. Salam dear..:):)

    Aduhaii...tadi baru ke KFC...kalau lee akak baca n3 ni awal2...mesti akak order satu tadii..huhuhuhu:)
    Pe2 pun...bila berdua tu..memang romantik gituu;)

    ReplyDelete
  9. amboiii..sakan you..beromantik yer..

    ieda..xde pun request ym tu..huhu..
    send emel awak kat akak

    biar akak lak add..

    ReplyDelete
  10. fewitttttttttt...romantik nye ;-)

    ReplyDelete
  11. sodapp ek? g skrg giler makan mcD property tu....adess ketagih sudaaa

    ReplyDelete
  12. puas ati tgk pic2 ni...
    nti nak terjah mekdi lah..lapo lak hehehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...