Monday, December 27, 2010

Sardin Oh Sardin


salam semua ..
korang suke sardin tak ?? haaaaa kalau masa sardin lagi berselera tak ??

haaaaaaa nie nak share menu kelmarin ... hahahha org selalu update menu kan .. aku x sempat lah nak update sokmo .. hari nie baru dapat tayang menu dinner kami kelmarin .. x tahu dah nak masak aper ... x der idea , huhuhu last2 haaaaa hubby cakap masak jer sardin lagi best .. huhuhu
layan jer lahhh menu yg simple lagi semua org sukeeeee



sambal tumis sardin kalau xder telur dadar x sah kan .. so kena lah ada .. punnn aku uat dah mcm nak hangus hahhahaha


salad wajib .. kalau aku gi pasar .. aku akan beli banyak .. so bila masak lauk sardin atau asam pedas nie lah ulam aku yg aku x pernah misss :))

kebetulan ptg tu aku baru beli dadar ikan nie .. balik jer hubby suh grg .. katanya sambil tunggu aku masak leh layan dadar ikan nie .. makan panas2 kann perghhhh :)


pic2 nie semua aku amik guna sony jer .. ingat nak amik ngan nikon sekali adik aku charge bateri dia .. ermmmm x dpt lah nak snap pic2 nie uhuhu



ps : awatt lah blog pagi2 nie prob .. aku dah siap buat entry pasal aku mkn KFC dgn hubby tetiba jer nak publish pic2 dlm tuu semua lari .. jauh2 kebawah dia pergi ... erghh sakit hati tulll aku nie .. dah ngadapa lama lak tuu adjust sana dan sini erghhhhhhhhhhhhhhhhhh ..


22 comments:

  1. yeke kak? sy pya ok je pulak..

    sedapnya sardin..mkn sgn nasi panas2...nyum nyum nyummmm

    ReplyDelete
  2. saya pun makan sardin semalam kak...besenya saya goreng dulu sardin tu...letup2...hehehe

    ReplyDelete
  3. sedapnya sardin..mmg lawan dialah tu kak ngan telur dadar...dadar ikan tu apa?mcm popia jer...

    ReplyDelete
  4. Sasrdine ni masak apa pun sedap. Kecuali masak tumis air lah.heee

    ReplyDelete
  5. dadar ikan tu mcm mana kak...frozen ker

    ReplyDelete
  6. simple je menu dinner kak ieda ye...

    ReplyDelete
  7. suka2..lapar la pulak..td br makan..huhu..

    ReplyDelete
  8. lya kalo mkn lauk sardin mmg bertambah

    ReplyDelete
  9. dadar ikan tu apa kak...nampak mcm popia je...mcm best je hehehe...

    ReplyDelete
  10. sedapnya akak, sib baik dh tengahari..kejap lagi boleh pergi lunch..hehe

    ReplyDelete
  11. Sgt suka ngan sambal sardin..Makan ngan nasi panas2 mmg sedap kan.. :)

    ReplyDelete
  12. betul..betul..sambal sardin partner dia telur dadar kan hihi

    ReplyDelete
  13. best nyer sardin kan!..
    makan time lapor! fuhhhh!! bertambah2.. :D

    ReplyDelete
  14. dadar ikan tue apa yek?????





    p/s: sorry lama tak mai sini tue yg lama tertinggal apa pun singgah siniiiiiiii

    ReplyDelete
  15. farra ~ aah makan ngan nasi panas2 erghh x hinggat kan dikk .. :)

    ReplyDelete
  16. cik Mot ~ grg dulu sardin !! akak x pernah lak grg dulu .. heheh sbb tu meletop2 tuu :)

    ReplyDelete
  17. hanim , pn su su & alida ~ dadar ikan tuu mcm popia ikan lah dik .. cuma dia buat dgn dadar tepung .. frozen punyer .. sedappp :)

    ReplyDelete
  18. yan ~ masak air sardin ?? heheh x pernah lagi sya buat :)

    munna ~ heheheh simple nie yg sedap kan dikk :)

    ReplyDelete
  19. lya & fkaryana ~ aah kan .. memang sedap .. makan nasi panas2 .. dan kalau makan memang bertambah2 x hinggat org sebelah heheheh

    ReplyDelete
  20. rinna & emy ~ aah dik makan nasi panas2 :)

    ReplyDelete
  21. angah ~ dadar ikan tuu mcm popia lah dik .. cuma popia dia pakai kulit popia kan .. nie dadar dia buat dgn tepung .. :)

    ReplyDelete
  22. dadar ikan tu tgk cam popia pulak :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...