Saturday, December 18, 2010

MARI menari FINAL musim 1 - JUARA

salam semua ..

mlm nie final mari menari .. yuk tgk ra
mai2 heheheheh aku minat jugak ..
mintak2 mm RAZIF yg menang sbb mereka nie memang pro
gile menari ..
pueh hati sgt2 .. ngundi ???
sorri I x minat uuu ..
undi2 mcm nie x koseee hahahahha aci !!!
aku nie tgk bila dah final jer .. soo layann jer lahhhhh :)








Malam kemuncak Mari Menari ini akan disiarkan secara langsung di Astro Ria saluran 104 ini akan menggunakan undian 100% dari penonton untuk menentukan juara Mari menari.

Juara musim pertama Mari menari 2010 akan menerima sebuah kondominum The Haven di Ipoh, Perak yang bernilai RM358,000. Memang lumayan kan.



** PENGUMUMAN TERKINI

PASANGAN RAZIF
TELAHPUN MENJUARAI
MARI MENARI MUSIM PERTAMA INI

TAHNIAH BUAT PASANGAN RAZIF !!!!!
tarian tradisional & latin mereka amat2lah hebat .. memang WAJAR mereka berdua menang , seperti yg aku jangka dari awal dan aku yakin sgt2
.. memang
puehhhh HATI !!!!



21 comments:

  1. hehehe...saya tak layan la kak mari menari ni...jarang nengok tb memalam...sibuk berblog...hahaha...

    kak, saya pun nak kurus jugak...
    camne nak tau sal produk herbaliffe ni kak...

    ReplyDelete
  2. alahai..

    sy tak tau naper this year sy tak tengok lgsung rancangan ni kak.. tahun2 sudah sehati berdansa sy tengok... huhu

    ReplyDelete
  3. alahai x dpt nk tgk Mari Menari..tgk bola la..hehehe.....

    ReplyDelete
  4. cik mot ~ oh ye ke .. ok2 kalau nak tahu detail .. leh tak bagi akak email add .. leh terangkan :)
    atau email akak kat
    http://zarida@kolejshahputra.edu.my

    ReplyDelete
  5. zura ~ lor yer ke ... heheheh best dikk .. akak nie baru selesai tgk heheheh .. pasangan razif yg menangggggg yehaaaaaaaaaaaa :)

    bola !! ayah dan hubby akak tgk kat kedai kopi ehheheheheh

    ReplyDelete
  6. ena ~ oh ya ker .. ermm x perlah .. tahun depan kena tgk lah .. berbaloi2 .. sbb rancangan nie benar2 menguji peserta :))

    ReplyDelete
  7. saya tengok tadi kak, mmg betul jangkaan kita razif menang.mmg teror diaorg tu menari.bestnya dpt kondominium tu kan

    ReplyDelete
  8. As'salam..

    amy x layan la kak hu3..kureng sikit..

    p/s : blog akak dah lame masukkan dalam list first lagi...

    ReplyDelete
  9. mmg untung btol mng kondo tukan..rezeki org baru kawen..pastu dpt g bali plak tu! bestnyerr...

    ReplyDelete
  10. akak pun tak sempat tgk. ada kenduri kawin

    ReplyDelete
  11. As'salam..

    Selamat pagi kak amy menziarah di waktu pagi , semoga akak sihat2 hendaknya..

    ReplyDelete
  12. owhhh psgn Razif menang ek..tahniah2...depa mmg pndai nari...

    ReplyDelete
  13. lya pon dok tgk.. tlps, n x ingta..

    tp setuju razif menang..mmg suka tgk dia org menari

    ReplyDelete
  14. win ~ best kan win .. suke sgt2 :)

    ReplyDelete
  15. amy ~ hai dear .. ehheheh tulah tahu tuu sajer ngader2 nak tgk jugak list tuuu

    love uu dikk :)

    ReplyDelete
  16. mama umar ~ ye lah dikk .. akak tumpang gembira sbb mereka memang layak .. suke sgt2 ..
    dah rezeki mereka kan .. bertuah sungguh :)

    ReplyDelete
  17. kak yan ~ oh ya ke kak .. huhuh rugi x tgk tau hehehe

    ReplyDelete
  18. zura ~ aah dikk .. memang akak doakan sgt2 mereka menang heheheh :)

    ReplyDelete
  19. lyafrina ~ terlepas .. ouchhh rugi kannn .. ehheh tapi pueh hati sgt2 bila mereka nie menang !!!

    ReplyDelete
  20. saya pun dah agak dah mesti diorang menang...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...