Friday, December 31, 2010

Review HKLBR & prosperity burger


salam semua ..

ok .. aku baru balik dari nonton HKLBR ... well apa yg aku boleh katakan .. sedikit kecewa sbb filem nie x seperti yg aku agak & org cerita .. ada lawakkk .. tapi x banyak .. boleh lahh .. dan ada sesekali bab2 yg x logik .. haaaaa cthnya kak limah boleh terbang sedangkan dia bukan hantu ... huhuhuh ... dan bab ani yg entah mana2 dtg .. rupenya dia yg hantu sebenarnya .. tu part masa ending citer nie .. adehhhhh .. 

pastu kan .. ada pulak babak awie nyanyi dgn band2 zombi .. uhuhuhu lagilah mcm entah per2 huhuhuh .. apa yg boleh aku simpulkan disini adalah aku bolehlah bagi dari 5 hanya 3 1/2 sahaja ..



selesai sahaja tgk cite nie .. aku nak jugak makan prosperity .. sbb kami tgk movie tadi di MEGAMALL  .. hubby x nak makan .. anak2 pulak nak makan nasi lemak yg aku masak pagi tadi .. 
sooo aku tapaw jer burger tuuu dannnnnnnnnnnnnnnnn
x tahanlah wehhh tunggu sampai umah .. 
akhirnya dlm keter terus aku ngap 
hahahah





 korang musti ada yg dah tahu .. betapa aku nakkk sgt2
makan burger nie ..
akhirnyaaa impian aku terlaksana sebelum masuknya tahun baru ..
ecehhhhh heheheheh
sedappp layannnnnnnnnnnnnnn



ps : balik jer umah hubby cakap dia nak gi kerja .. ada lagi saki baki kerja yg sebelum ini x siap .. huhuh anak2 siap cakap .. " ayah nie ashik nak kerja jer .. duk lah umah ngan kami " huhuhu sedih aku nie .. x leh dah nak buat ape2 hhuh .. dah lah zahrien duk ngamuk2 jer .. dari lepas tgk wayang tadi sampailah kat umah nie ...

6 comments:

  1. Heee.. Lawak memang lawak.. Tapi tu laa.. Lawak dia lawak bodoh.. Boleh laa wat layan bese bese jek.. Hihi..

    ReplyDelete
  2. Asalamualaikum Ieda

    wajah baru yer
    nice...saya suka
    tahniah...untuk sambut tahun baru

    Wassalam

    ReplyDelete
  3. farhana Dr ~ huhuh tu lah dikk .. cam boring jer .. memang lawak bodo .. tapi ramai jugak kata dari nie . lebih baik tgk ngangkung ..:)

    ReplyDelete
  4. bro rozali ~ thanx bro .. wajah biasa utk pemangkin tahun baru .. supaya lebih tabah dan kuat hadapi dugaan dari yg esa .. aminn
    selamat tahun baru jugak bro :)

    ReplyDelete
  5. tak bestlah tenguk hantu kak limah tu..best lagi ngangkung. nasib baik dapat tiket free.

    akak buat sendiri oblong burger aka prosperity burger..berbaloi

    ReplyDelete
  6. kak ina ~ uish kak tiket free .. waa best tuu . aah kak nak tgk ngangkung dah x der huhuhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...