Friday, December 31, 2010

Org Buat , Nak Buat Jugak Lah & Skodeng Yeeeee


salam semua ...
suke sgt2 hari nie  .. x pernah lagi seramai ini yg skodeng blog aku dlm satu masa ... huhuhu sungguh2 terharu .. yerlah rasanya dah dekat 3 tahun (1 thn baru xtive ) aku berBlog .. huhuhu dan x sangka dlm satu masa nie ramai yg sudi jenggah umah huduh & x seberapa aku ini ... hehehehe

Yerlah kan walau hanya seramai 10 org .. ( sbb aku nie bukanlah fofular sgt .. huhu ) x lah mcm blogger2 yg lain tu .. sekali org menjenggah mencecah belas dan ada yg puluh2 .. pada aku dah ramai 10 org nie punn dan syukur dan bangga ... ecehhhhhhhhhhh


  



dan bersempena dgn tahun baru 2011 ini  .. nak jugak tepek header baru umah aku .. haa disebabkan jeless waktu jenggah umah kawan2 semua ada header tahun baru .. aku nak JUGAKKKK aci ??

haaaaaaaa nie tulin yerrr .. I buat sendiri .. bukan tempah2 @ minta org buatkan tau .. saje nak cube skill sendiri .. kalau nak tempah kena duit kan .. so dah fikir2 baik buat sendiri ... heheh x lah kretif sgt .. tapi bolehlahhhh :) amacam ?? santek tak ?? nie gune software mana yg ada di comp aku jer ...
 

 


ps : sedang menanti penuh sabar hubby balik .. jam dah kul 12.15 pg .. ngantuk tuhan jer tahu .. huhuhu nak titonnn lah .. gud nite2 . ... love u allll muahhh muahhhhx3

15 comments:

  1. tahniah.. dan head baru cun.. semnagat tahun baru gitu kan hehe

    ReplyDelete
  2. Amboi.. Cun melecun.. Heehee.. Selamat malam kak.. :)

    ReplyDelete
  3. salam. kak..kalau akak tukar pop up komen leh x? hurmss g kat setting->comments-> n tukar pop up window (kt comment placement tue) senang kit nk komen kak...Skdr pendapat yer akak..psl lmbat sket kalau nk komen guna cmni..dia loading slow..:D

    mmg cantik header akak tue..nk gak leh?hehehe

    ReplyDelete
  4. wahh 10 skodeng ek, banyak tu. saya tak penah dapat lagi 10 tu kot walaupun saya lagi popular dari akak. tettttt. gurau je kak heheh. happy new year!

    ReplyDelete
  5. lady leasure ~ thanx dikk .. heheh simple2 jer tuu .. org lain buat semua lagi canggih2 :)

    ReplyDelete
  6. farhana Dr ~ thanx dear .. selamat pagiii :)

    ReplyDelete
  7. gieyana ~ oh ya .. dah tukar dikk .. thanx dikk sudi tunjuk ajar . akak x pernah usik bab2 tuu .. x pandai jugak .. haaa dah jadi dahhh .. nanti komen layie erkk :)

    thanx dikk .. simple2 ker header tuuu :)

    ReplyDelete
  8. adia ~ hehehhe tulah vanger kejap :) .. eppy new year dear :))

    ReplyDelete
  9. cantik header baru kak ieda.. lagi ada gambar tun rumah yg gorjes

    ReplyDelete
  10. Ok lah tuuu..cantik.. akka lagi lah tak tau hape..

    ReplyDelete
  11. cantek cantek..sy punyer header pun simple jek..xreti nk deco sgt..huhuhu~

    hepi new year sis..cuti² ni pe laghikk..coping laaaa...weee~ \(^_^)/

    ReplyDelete
  12. uish...dlm 1 masa ada 10 yg view blog akak...kira hebat ler tu kak...zana pun jarang2 nak cecah gitew...hu hu hu..nak2 akhir2 tahun nie makin malas plak nak update blog tu..alahai

    cantik header baru
    auw...cam anak dara arrkkk hampir tak kenal tadi..he he he

    ReplyDelete
  13. cantik gambar akak dalam header tu.. :)

    ReplyDelete
  14. zana ~ huhuh tu lah akak pun cam x caye .. sesekali jer mcm tuu :) thanx dikk .. header tahun baru jer tuu heheheh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...