Wednesday, December 15, 2010

Org Berubah Jadi Lebih Baik


salam semua ..

ermm ini lah dia artis skrg nie .. pelik dan melopong aku tgk pic baru siti nordiana ..
dia nie mcm nie ker sebab dia nie dah jadi " JAN" atau dia memang nak ubah penampilan baru .. ermm menurut dia , dia buat perubahan sbb x nak org bosan dgn gaya baru dia .. hah !! mcm tuu pulak .. kalau berubah kepada yg baik , x lah sakit mata kann .. nieee haaaaaaa aduhhh x tahan lah tgk artis2 skrg nie ..

minta kita semua masyarakat jgn jadikan artis mcm nie sebagai contohya .. aminnn



Perubahan Siti Nordiana atau Nana membawa kontroversi apabila dia tampil lebih seksi dari sebelum ini di majlis parti Eh! yang lalu.. Mungkin ini penghijrahan buat Nana setelah lama menyepi dari dunia seni ni.. Bagi MyGosip, penghijrahan itu perlu.. tetapi biar la ke arah kebaikan.. Jika Siti Nordiana rasa perubahan yang dia lakukan ni ke arah kebaikan.. Teruskan lah usaha anda.. Apa-apa pun jom kita baca apa kata Nana mengenai isu seksi ni..





dulu

“Rasanya, gaun yang saya pakai itu tak seksi melampau. Takkan saya nak berimej yang sama saja, nanti orang bosan pula.

“Penampilan baru ini juga merupakan imej sempena dengan keluaran single lagu terbaru saya yang berjudul ‘Tak Tahan’. Apapun, saya tak kisah dengan tanggapan orang kerana mereka mempunyai hak untuk memberikan pandangan dan saya terima itu,” dipetik dari mStar Online.





sekarang

harap korang jangan ikut perubahan yang dilakukan oleh Nana ni.. sama-sama lah kita berhijrah ke arah yang lebih baik sempena sambutan maal Hijrah yang ke-1432 ini



sumber : MyGosip


ps : sakitnya tekak aku .. duk terjerit2 marahkan budak2 nie .. duk umah x leh aman huhuhu nak gaduhhh jer .. eiii hantar nursery semua balik huuhu


14 comments:

  1. Uiksss..'tak seksi melampau' kate die???pengsannnnnnn..huhuhu

    ReplyDelete
  2. biasa la kak diorg ni nak ambil perhatian org je...

    ReplyDelete
  3. Tu ar..masa dlm Fuhhh hari tu pun dia komen cam tu gak..Hadoii la..Seksi tu..mmg berubah betul personaliti dia..

    ReplyDelete
  4. ni dah kira seksi + seksa ni.. ;)

    ReplyDelete
  5. ada gak tgk pic dia dalam paper baru ni.. bebetul berubah and nampak lain kan hhuhu

    ReplyDelete
  6. a'ah betol kak, nak cari perhatian je 2. sama lah macam maiza, x-wife akhil hayy.. dlu bukan maen sopan lagi, skg xtahu lah nak cakap. even die stil pkai tudg lg tp gy nya mcm da berubah.. ishh3

    ReplyDelete
  7. As'salam..

    Rasanya amy lagi suka imej dia dulu , imej baru macam x sesuai sebab dia tue dah jadi ibu pun.. imej baru memang x kena dengan diri dia muka nampak sopan gitu...

    ReplyDelete
  8. astagaaaaa.......ishh dorang ni mcm xpenah belajar agama je kan..suka ati je wat statement sendiri tanpa pk adab dan agama

    ReplyDelete
  9. kak,
    berubah ke arah macam ni kdg2 bukan artis pun ada jugak kan! tk tau lah apa dorang pikir..anyway, kamu kamu dah besar panjang, pandai pandai lah pikir baik buruknya tu

    ReplyDelete
  10. owhh tidakkkk!!!!!!!!!

    **masa jadi Jan dulu dikawal ketat oleh fama...mcm budak sekolah pulak...huhhuu

    ReplyDelete
  11. tapikan kita notis artis bila dah bercerai mula lah start nak menyeksi.. kan?

    ReplyDelete
  12. ish3..awat yg jd lagu tu.. takkan lah desperado smpai mcm tu kot...huhuhu

    ReplyDelete
  13. ntah laa..dunia artis m'sia skang ni semakin panas, ye. Hampir panas ngan dunia hiburan kat Bollywood, hollywood..erm..Tp dorang tu takpe ler..yg kita kat m'sia ni ngaku aje Islam..tapi..erm..

    ReplyDelete
  14. Saya muhasabah diri

    www.iamfinancestudent.blogspot.com

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...