Thursday, December 23, 2010

Mentik - mentik ker ??


salam semua ..

hahahah tajuk x leh tahannnnn .. sajer jer .. dah dlm kebosanan menunggu dlm kete .. pic2 nie kelmarin punye .. aku amik sendiri ... hahahah kelakor kan layan jer lahhhh , masa nie tgh tunggu nina & riena potong rambut , nenek mereka tolong bawak kan .. aku kena tunggu dlm kete sbb zahrien tidoo ..
sooo boring2 .. maka terjadilahh pic2 nie
hahahhaha amacam .. ada mcm mentik2 ker ?? heheheheh










last2 tidooo hahhahah acah jer .. saje jer buat2 tidooo tuuuu ehehheheheh


ps : nie auto publish .. tenet kt opis lembab giler .. so kalau ada masa aku nak BW jer .. :)


20 comments:

  1. wahh mcm2 mimik muka ada...sama la saya klu boring dlm kete mula la snap pic ss....ctk la lansir baru umah akak ada renda2 gitu...

    ReplyDelete
  2. eheheh..

    sesi menyenap diri sendiri pulak kan kak.. asyik snap & tayang gambo anak2 je kan.. nak gak sesekali enterprem.. :D

    ReplyDelete
  3. ini mesti tahap bosan duk dlm keta lah ni..jadilah acara tangkap gambar

    ReplyDelete
  4. alida ~hahahhah tu lah dikk ..nilah hasilnya kalau dah bosan sgt2 .. :)

    ReplyDelete
  5. ena ~ haah kan dikk sesekali kita take self pic lahhh hehehe sajer nak ngader2 sikit...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum ieda

    saya tanya orang kelantan..apa tu mentik2
    dia pu tak tahu

    fikir punya fikir...snap
    he he
    saspen ajer

    Wassalam

    ReplyDelete
  7. nieda ~ hahah aah dik .. siap curi2 ambik takut jugak kang org cakap siuman ker tidok tuu heheh

    ReplyDelete
  8. ha ha ha...same la kak oiiii..kalo dah dtg tahap boring campur getiks dok dlm keter sorang2...mmg siap laa layan bergambar sorang2....mcm2 posing keluar hihihihi.....

    ReplyDelete
  9. hehehe biasa laa..dah borin2 menunggu..tak de keje laa tuh yer.. ambik gambar sendiri..jadi ler.. ilangkan boring menunggu kan.. :)

    ReplyDelete
  10. bosan pnya pasal ada gak xtvt nk dibuatkn....

    ReplyDelete
  11. akak..mnetik tu apaa??? hik3

    ReplyDelete
  12. semua mcm tu.. bila lagi nak posing sorang2 kan.. akak pon byk gambar posing dlam kereta sorang2.. bila dikenang rasa nak gelak pon ada.. tah2 lagi klu orang lain yg tgk gelagat kita tu..hehe..

    ReplyDelete
  13. munna pun nak tanya ..mentik tu apa?

    ReplyDelete
  14. haha nice..cam kanak-kanak ribena lak amek gbr cemtu..hihi~ =P

    nk ty gak..mentik tu apa? hoho~

    ReplyDelete
  15. sory uols mentik tu ape?? kalo gediks weols tahu ler hehehehe

    ReplyDelete
  16. kak..mentik2 tu ape?

    ReplyDelete
  17. hmmm kak....mentik tu apa ye? haha..

    ReplyDelete
  18. klu dah bosan tahap gaban duk sorg2, jadilah gini yer??? hehehe.. kak.. mentik atau metek... dok bape paham ler...

    ReplyDelete
  19. Keh keh keh.. Comel jek akak.. Saye pon macam kak zura.. Ape tu mentik mentik? :p

    ReplyDelete
  20. semua ~ hahahah ... mentik tuu adalah bahasa gantian bagi maksud " ngader " hahahahha semua kompius kan ..
    bahasa nie bahasa pasar sikit .. selalu org nak cakap minah tuu ngader2 @ gediks .. jadi sesetengah org cakap @ tukarkan jadi " mentik2 " heheheh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...