Wednesday, December 22, 2010

MANDI MANDA YG happening at GAMBANG WATER PARK

salam semua ..

huhuhuh kesian kat aku .. nak sgt2 upload pic2 kat sini
.. sekali pc nie lembab pulak mlm nie .. huhuhuhu oleh kerana dah kepenatan tahap GABAN !! aku dah x daya nak tunggu x tahu kenapa lahhh pc aku nie .. biasa tu laju jer ..

ok lah memang seronok giler ke sini .. banyak memory dan a
ku ama2 berpuas hati ..
cuma x tahan ramai org .. sib baik aku gi awal .. dpt lah kami main air dulu sblm diserang oleh org2 yg ramai mcm semut hahahahhaha ok l
ah layan jer pic nie ..

utk yg lebih banyakkkk pic .. leh tak kowang klik kat pic baw
ah nie .. terusssssssss
zazzzzzzzzzzzzz ke FB aku .. kat situ aku dah upload .. tu pu
n lama giler nak tunggu ..
banyak tuu woooo 200 ++ pic tuuuuu huhu
huh

adeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!


klik pic atas nie utk lebih banyak pic2 kami :)










sorry sgt2 sbb x dpt nak paste kat sini banyak2 pic .. sbb x daya nak tunggu maha agung !! lembabnya pic2 nie nak di upload huhuhuh ..



23 comments:

  1. assalamualaiakum..
    wah nampak cantik tempat tuh..memang enjoy bawa family..terutama anak2 yg ingin mencecah2kan kaki dlm air..happy holidy..

    ReplyDelete
  2. best kan.... akka tido kat apartment gambang tak??

    ReplyDelete
  3. sal ~ aah sal .. ok lah seronok sbb bawak kids kan .. mereka kalau boleh nak tido sana heheh

    ReplyDelete
  4. NMO2 ~ x dik .. dekat sgt ngan umah .. hubby x nak .. kami sampai pagi balik petang dlm kul 4.30 gitu .. budak2 dah x daya hehehe

    ReplyDelete
  5. syokknyer bermandimanda.. lya dtg sekali j sini.. tu pon sbb menang tiket masuk ke sini dlm ptandingan blog

    ReplyDelete
  6. mmg sonot kan kak... anak2 takmo naik dah... sy pnah bwk anak2 skali jerk dtg sini... lenkali kena dtg lagi nih... jeles tgk akak main air... hehehe....

    ReplyDelete
  7. syoknyer...

    bila la nak p situ..
    tak menjadi je planning nye.. huhu

    ReplyDelete
  8. salamss ieda, syok nyer satu kuarga pegi mandi manda.... berapa hengget sorang ye... teringin gak nak pegi....

    ReplyDelete
  9. bestnyer pi mandi2 gat gambang tuh!!!!sy byk kali dh smpai kuantan..tp masih lom berkesempatan bercuti kat cni..sat lagi hubby dh tk kerja kuantan plak baru hegeh2 nak pergi gamaknye..hehehehe

    ReplyDelete
  10. bestnye kakkk
    el mmg tingin nk bw budak2 tu g water park
    tp xde ms lah...ntah sempat ke bw deme tu sblm banak ni..kalo x pas meletop la kot hehehehe

    ReplyDelete
  11. best2....lebey kurang sm je kan ngan water park yg len2..

    ReplyDelete
  12. kejap jek dah femes tempat ni kan kak....dulu mase mule2 bukak, mmg ramai yg buat cite gi sini...seb baik jauh, kalo tak lieya pun dah terjah....ape2 pun, suke pic akak romantik2 dlm basah2 air tuuuu auuuwww!!!~

    ReplyDelete
  13. bestnya...mesti anak2 suka kan kak..yelah kak nasib jauh, kalu dkat mmg sy pun dah terjah...cantik2 lah pic akak...

    ReplyDelete
  14. best.. plan nak gak gi mandimanda kat water park cuti2 sekolah ni.. nak bawa anak2.. tapi kat sini2 jer la..

    ReplyDelete
  15. sronoknya dpt mandi manda cam ni, akak pun sebenarnya dah lama tak bwk anak2 mandi2 camni

    ReplyDelete
  16. belom pnh pgi lagi..bestnya..nnti nk ajak hubby la..tentu seronok kan!

    ReplyDelete
  17. wah bestnye....bw anak2x mmg happenning...kalau my kids..jenuh la nak pujuk keluar dr tpt tuh..

    ReplyDelete
  18. bestnyaaaa.....one day kena plan sampai ke sana pulak...

    ReplyDelete
  19. Salam Ieda,
    best kan gi sana. Bila lah lagi akak nak ke sana

    ReplyDelete
  20. As'salam...

    akak pergi x ada , jeles nie...

    ReplyDelete
  21. mmg best..akak aritu..mmg xsmpt nk snap sb takut kene air lagi henpon tu..kang jatuh..hehe

    ReplyDelete
  22. wahh best yerrr.... qaseh cepat bsar yerr.. nnti kita g brendam kat sana k

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...