Wednesday, December 22, 2010

kanak - kanak perempuan berbulu lebat seluruh badan


salam semua ..

pelik , hairan dan kesian .. kagum dengan kebesaran allah .. mencipta makhluk dlm muka bumi ini dengan pelbagai cara dan jenis .. hanya kita sanggup @ tidak menerimanya .. tetapi kita harus akur .. dia maha berkuasa ..
yuk aku kongsikan bersama cerita ini ...
dlm hati berkata - kata minta dijauhkan dari anak2 cucu cicit keturunan kita .. aminnnnnnnnnnnnn



CHINA : Semua orang mempunyai bulu seluruh badan dan bukan semua orang ditumbuhi bulut lebat seleruh badan. Secara normalnya, selebat mana pon bulu yang meliputi tubuh anda anda tetap masih kelihatan seperti manusia bukan seperti seekor monyet.

Cian Cian kanak-kanak berusia 5 tahun ini mempunyai masalah kerana ditumbuhi bulu yang lebat pada seluruh badannya sehinggakan rakan-rakan sebanyanya menggelarkan dia sebagai “monkey girl”

Cian Cian dijaga oleh datuk dan neneknya dan ibubapanya telah bercerai. Menurut neneknya, dia sentiasa cukur bulu yang tumbuh pada badan Cian Cian untuk menjadikan Cian Cian kelihatan normal.

Doktor juga tidak dapat mengenalpasti apakah punca dan penyakit yang dihadapi oleh Cian Cian. Bagaimanapun doktor menolak kemungkinan apa yang berlaku pada Cian Cian adalah penyakit yang diwarisi dari keturunan kerana selama 3 generasi tiada yang mempunyai penyakit seperti ini.

Nenek Cian Cian juga tidak lagi membawa Cian Cian ke bandar kerana Cian Cian akan menjadi perhatian orang ramai kerana tubuh dan muka ditumbuhi bulu lebat. Bahkan, ditadika juga dia menjadi perhatian dan orang selalu bertanya kenapa Cian Cian berbulu lebat.

Bagaimana untuk membuat penjelasan mengenai apa yang berlaku kepada Cian Cian kerana doktor sendiri tidak dapat mengenalpasti punca sebenar.

Apa yang berlaku pada Cian Cian mungkin lebih kurang sama apa yang berlaku kepada lelaki ini.

siap ada teman wanita lagi .. dlm satu sumber menyatakan
perempuan ini adalah teman wanita dia .. :)


ps : geram betul aku ari nie .. nak BW x leh intenet pulak lembab sgt2 .. erghhh bengang tul aku hahahha .. bukan setakat nak BW .. nak tgk paper online pun lembab .. geram nyer .. soo aku update dulu .. mlm nanti aku nak jalan puas2 ok :))




15 comments:

  1. memang ada jenis yg camni kan, ada masuk tv dulu,

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Ieda

    Allahuakbar
    Subhanallah

    Wassalam

    ReplyDelete
  3. kuasa Allah Taala kan kak..walaupon ditumbuhi bulu..budak perempuan tue ttp comeyy..

    ReplyDelete
  4. salam

    why don't u try this one, hehe
    http://cikidis.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

    ReplyDelete
  5. tapi budak tu cute maaa...

    ReplyDelete
  6. kebesaram ilahi..moga ia tidak begitu menimbulkan kesulitan pada tuan punya badan..

    ReplyDelete
  7. seb bek ai tak mengandung....hik3 tp siannn budak pempuan tu..

    ReplyDelete
  8. ieda ~ aah dikk .. mcm2 kan dunia skrg nie .. takut akak .. huhuh

    ReplyDelete
  9. farra ~ ye dikk minta dijauhkan :)

    ReplyDelete
  10. gieyana ~ yer dikk .. kalau lah kena anak2 kita atau sesiapa sahaja , dia kita x patut sisihkan .. kdg2 budak2 mcm nie tuah dia lain .. kuasa tuhannn wallahualam ...

    ReplyDelete
  11. MLD ~ baru nak joint dah tutup huhuu

    ReplyDelete
  12. sal ~ aah harap2 tidak :)

    ReplyDelete
  13. gee ~ ermm kalau G ngandung akak awal2 x kasi masuk tgk entry nie heheheh aci !! :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...