Tuesday, December 14, 2010

GLAM & GLITTER NITE - gala dinner 2010


salam semua ...

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
akhirnyaaa .. dpt jugak aku upload pic2 dinner nie ..
selamat menjamu mata .. kalau x cantik jgn kutuk tau .. heheh kalau cantik alhamdulillah , tkasih banyak2 .. sesekali melaram kannn ..
yg pastinya aku amat2 berpuas hati dgn baju & make up mlm tuu ..

ok lah nak citer panjang2 x daya lah nak menaip ..
soo layan jer pic2 nie .. semua ini dah menceritakan betapa havox nya gala dinner 2010 ini ...

zazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz



di pintu masuk dewan dinner ...

bersama zie & ct zue .. kami dtg berdua :)


bersama adik amalina & teman2 sepejabat , oh ya ditengah2 berdiri tuu datin suzie , pengarah urusan kolej ...


persembahan2 dari staff ksp , memang u alls sporting giler :)


amcam .. ada kenallll ini wanita .. hahahhaha , 1st time pakai bulu mata pelesuuu , mula tuu x nak pakai . tapi mamber cakap pakai jer .. ok aper .. huhuhu dan mcm biasa aku pakai lensss .. tuu yg nampak mata aku merah sikit :))


posing di tianggg otel .. punn jadi hehehehe

di red carpet .. masa nie time break , masing2 nak ke tandas ..


me wiff ct zu , red carpet ..

inilah pemenang gueen & king of the night .. azizah dan en zali .. seyes glam zizah mlm tuu .. congrats to both of uuu :)


pic with vishalini .. lect BI .. cantik kan ukiran di tangan dia tuuu ..
admire tuuu , next dinner lahh :))
mlm tuu aku dpt jugak menang cabutan bertuah .. hehehe dpt hamper .. ok lahhh ada jugak rezeki aku :))


ps : penat2 nie x der idea nak masak aper .. huhuh nanti petang sure zahrien balik nursery nak makan ... ermmmm apalahhh nak masak nie ???? Oh ya .. pic banyak lagi di dlm FB yer .. x dan nak upload banyak2 kat sini .. lembabbbb :)

54 comments:

  1. Aaaaa.. Yang penting kurus dan memang nampak cantik.. Sukaaa tengok.. Heee.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam..:)
    Akhirnya.,..yg ditunggu2 ramai org..gambar glamer gitu..:):)Thanks yaa..kesampaian jugak akak tgk adik akak yang vogue gituu..;)

    ReplyDelete
  3. wow! wow! uols sangat cantik...

    ReplyDelete
  4. farhana ~ thanx dikk :) biasa2 jer dikk .. ada yg lagi glam lagi dari akak nieee :)

    ReplyDelete
  5. wahhh glam gitu...mcm artis la kak...dah la kurus jeles la...bila saya nak kurus ni...

    ReplyDelete
  6. kak kartini ~ hehehhe ala akak nieee .. biasa2 jer kakk .. kalau berubah pun pada wajah jer khikx3

    ReplyDelete
  7. hasezue ~ heheh thanx weols :)

    ReplyDelete
  8. alida ~ thanx dik .. loor dikk jgn gitu .. nie pun nak kurus pueh tau , dugaan banyak huhuhu

    ReplyDelete
  9. fuhhhhh..
    cam artis dah....
    keje kat shahputra k??

    ReplyDelete
  10. wahhh lawoo aperrr....glemmer u i likee itt..ahakk.ahak...hehehe...nko x yah ler pakai spec..x natural...pakai lense ok aper....sweet sgttt...

    ReplyDelete
  11. fuhyooooooooooooo (tersebo2 air liur) tgk kak ieda..gilerrrrrrrrr lawoooooooooo ish2..el x penah pun pki gitu...best lah

    ReplyDelete
  12. wah kak leh tahan yer bergaya sakan nampak hehehe

    ReplyDelete
  13. Amboi3..Ieda,

    glamer you..

    ReplyDelete
  14. wah ! akak nmpk sgt gojes ! begaye sakan ! :p

    ReplyDelete
  15. wow cam artis la, cantikkkkk

    ReplyDelete
  16. lyafrina ~ aah dikk akak kerja di kolej shshputra .. :)

    ReplyDelete
  17. azue ~ thanx zue... huhuh insyaallahh aku pakai lens leps nie .. tapi x leh selalu lah kan .. mata aku nie dua2 belah x sama power wehh huhuhuh

    ReplyDelete
  18. el ~ hahahahahhah ko nie dikkkkk sabor jerlahhh .. ngader tauuu ... hehehehhe
    patutlah terasa percikan air liuq tuuu muhahahahha
    pakailah sekali dikk .. masa celebrate anibersary ker .. tgk mcm mana cik hubby tersembur mata tgk .. sure el cunnn giler2 .. :))

    ReplyDelete
  19. angah ~ hehehe sesekali dikk melarammm :))

    ReplyDelete
  20. yan ~ heheh thanx yan .. sesekali yann :))

    ReplyDelete
  21. jelly ~ gojes ! heheheh thanx dikk .. ikhlas ker nie :))

    ReplyDelete
  22. mamasyaza ~ thanx kak :))

    ReplyDelete
  23. wah...glemernye akak...hehe..anyway, u look gojes sgt...

    ReplyDelete
  24. wah..mmg glem you...
    eh..ieda keje shahputra ka?
    dkt ngan tmpt akk tu..hehe

    ReplyDelete
  25. wa kakk....cantiknya...kelas lah kak malam tu...slim je tgk akak...mmg glem lah...

    ReplyDelete
  26. nora ~ heheh thanx dikk .. sesekali nak glamer bukan selalu dpt mcm nie kann :)

    ReplyDelete
  27. kak sarah ~ aah kak .. dekat ker .. aaa leh kita appoitment lunch nieee :))

    ReplyDelete
  28. hanim ~ thanx dikk .. ada yg lebih glam mlm tuu tau dikk .. x lah malu sgt akak mlm tuu .. mula tuu ingat akak dan kawan akak jer yg glam rupernya ramai lagi havoq dari tuu .. nasibb baik :))

    ReplyDelete
  29. wah....ni n3 yg lin dok tgu nk baca...tp akk kata jubah eh? nmpk mcm dress jek...n was adibah noor there?

    ReplyDelete
  30. ina ~ dik noiii , tgk lah betui dikk hehehe , dress kat dlm dan cover wif jubah :))

    ermm nop .. kenapa dikk ada nampak adibah noor ker ?? salah org tuu ..

    ReplyDelete
  31. kak.. cantiknya...
    suami tgk msti makin sayang :)

    ReplyDelete
  32. mirra ~ heheh pandai lah mirra nie :))

    ReplyDelete
  33. mmg cantek dress n make-up akak tuh...berseri2 sungguh!!!klu sy, mmg tak reti nk melaram wktu dinner nih..huhu

    ReplyDelete
  34. fuyoooo... cun melatopppp ahkak ku ini.... vogue betul kakkk... cayalah!!!

    ReplyDelete
  35. mmg cun n slim :) kita pn herbalife user..tp xde la buat bisnes..just utk consume diri sdiri :) anyway..kalau kita purchase ngn awk bole la bg members price kan..u've got point as well..hehe mls nk direct to herbalife..haih...

    eh lupe plak..salam ziarah..dh follow u :)

    ReplyDelete
  36. lily ~ thanx dik .. akak pun x pandai jugak dikk .. nie 1st time make up selepas kawin huhuh :) thanx dikk

    ReplyDelete
  37. mimie ~ heheh amboi2 .. thanx dikk :)

    ReplyDelete
  38. suziey ~ oo yer ker .. ermm kalau nak beli ngan ieda kena jadi ahli ieda lah pulak , x leh beli rege mambers mcm tuu without jadi mambers bawah i :) rasa suziey dah tahu kann :)

    salam perkenalan jugakk :)

    ReplyDelete
  39. As'salam..

    serius kak cantik sangat, terpengun i tau...

    ReplyDelete
  40. wallaweyy mmg glam abes la akak...huhu..br perasan muka akak seiras muka kwn sy...serius nk dkt sama..heeee~ ^_^

    ReplyDelete
  41. uissshhhh...mmg glamer abih akak niii...sy tak penah dpt cabutan bertuah...tak penah bertuah...

    ReplyDelete
  42. fullamak cun abes kak
    saya opis mmg xde dinner
    so xbole merasa nk melaram2 mcm ni heeee

    ReplyDelete
  43. lawa la akak....ada dinner gini bleh mlaram cantek2...hehe

    ReplyDelete
  44. wewit! glamer tuh!

    saya ntah bila nak rase glamer2 cenggitu..opis saya ni takde benda2 dinner2@ lunch2 free..sob...sob..

    ReplyDelete
  45. amy ~ thanx dear :)
    sesekali dikk .. akak dah jadi pic nie punn cam x caya .. ye ke aku nie heheheh

    ReplyDelete
  46. yana ~ ye ker dikk .. waa seronok nie :))

    ReplyDelete
  47. miyoko ~ thanx dikk .. lor ye ker .. x per2 jgn putus asa .. adalah tuu nanti .. betul2 bertuah sekali kena nanti :))

    ReplyDelete
  48. Nana ~ thanx dikk
    lor ye ker dikk .. ermm x perlah .. nanti cari peluang lain lak ye .. :)

    ReplyDelete
  49. zura ~ aah dikk .. dinner mcm nie jer merasa nak melaram punn kalau seharian jgn harap huhuh

    ReplyDelete
  50. makdara ~ thanx dikk .. x perlah dik .. cari peluang lain pulak .. sure ada nanti :)

    ReplyDelete
  51. Kak Ieda...

    Lama tak bersembang kan? Hehehe.. Akak makin lawo la.. Siyesss... =) Suka tengok akak posing.. Mantap gitu.. hikhik

    ReplyDelete
  52. @yu ~ hai dear .. dah x ingat .. bukanynyer aper kan .. masing2 sebuk :)
    thanx dikk sesekali posing mcm nie .. malu punn ada :))

    ReplyDelete
  53. Cantiknyaa Ieda..glamer habis..:)

    ReplyDelete
  54. anggun gitew..suka nengok

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...