Monday, December 20, 2010

Game For Fun - Favorite Photo Contest

salam semua ..

haa duk jalan2 tadi , dari umah mimie .. jumpa contest nie .. cam menarik jer ..
sib baik tuan umah adik jannatul dah lanjutkan sampai kul 11 mlm nie ...
heheh
leh lah aku jointttt :)






Full Name : zarida abu bakar

Nick Name : ieda

Date / Place of Birth : 01/06/1976 , Pekan Pahang

Blog Tittle : My Life Love With Herbalife

Blog URL : http://iedaimmi.blogspot.com/

Favorite Photo's :

Tell us the story behind this photo :

haahahha kelakar wehh bila tgk balik pic nie .. heheh masa nie entah siapa yg snap ..
sebenarnya masa nie aku tgh leterkan kakak aku , dia ajak aku tolong dia lipat kain tiba2 tapi aku nak makan dulu , mcm x sempat2 kata aku .. hahahahha .. tgh makan tapai tuu , kalau stop takut ilang mood nanti , aku pulak makan tapai nie memang favorite aku sbb payah nak dpt kan .. hehehe masa nie kat umah atuk di pekan ..
buruk betul aku masa nie , suke pic nie sbb diambil * candid * dan aku pun x sedar sape yg snap pic nie .. tahu2 dah ada dlm camera adik aku heheheh



The terms and conditions is simple * akak copy dari blog adik jannah *

1.Contestant must fill in the question above.
2. Add www.jannatul-ardilla.blogspot.com as the followers.
3. Say something to the owner of the blog. - seronok sgt sbb dengan contest nie akak dah kenal adik jannah .. bagus kan :)
4. Leave your URL Contest at the comment above.
5. Promote/Tag this contest to your friends. - haa saper2 yg masuk sini , dan masih berminat , masih sempat nie .. yuk ramai2 jointttt ...
6. Put the picture of contest on your wall.





15 comments:

  1. Assalamualaikum Ieda

    salam ukhwah
    salam perkenalan
    terima kasih kerana sudi menjadi follower phd
    terima aksih sinar raudah

    saya pun peminat tapai ubi

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. gud luck kak ieda.ooo mcm tu rupa kak berleter ya.hehehe...saya pun kdg2 suka gmbr candid,nmpk lbh real kan

    ReplyDelete
  3. hehe!! kelakar lah kak.. gud luck yea kak.. semoga ada rezeki menang :)

    ReplyDelete
  4. hehehhehehe...
    makna y penuh tersirat tu.. tp mmg kelako la pic ni!!

    ReplyDelete
  5. salam. thanks yer akak sbb sudi join contest saya nie. =) salam perkenalan... hihihi =)

    ReplyDelete
  6. gud luck kak...kita x smpt nk cari photo la plak..hehe

    ReplyDelete
  7. razali ~ thanx sudi terima salam perkenalan dari saya :)

    ReplyDelete
  8. win ~ hehehh aah malu tul akak nie .. tapi suke sbb this is the real of me .. ehekssss

    ReplyDelete
  9. mirra ~ thanx dikk .. doakan akak yer :))

    ReplyDelete
  10. lyafrina ~ heheh aah dikk .. kelakor kan .. doakan akak ada luck dgn pic nie :)

    ReplyDelete
  11. nur adilla ~ u are welcome dikk .. heheh hope ada luck kan :)

    ReplyDelete
  12. zura ~ hehhe ok dik thanx..akak joint pun dah last minute :)

    ReplyDelete
  13. Yeahhhh.. Idup tapai....
    Kak Ida pon Idup gak... Hehehheeh..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...