Friday, December 3, 2010

Frozen Karipuf - 1st shoot DSLR


salam semua ..

salam penuh barakah di pagi jumaat yg indah ...
semalam aku grg karipap nie .. 3rd pic yg aku shoot with my new gadget :)
amacam .. lawa tak pic nie .. hahahha mula tgk x der beza .. tapi lepas aku amik sekali lagi baru pueh hati ... ermmmm memang pueh hatilah kann ..

Frozen karipap yg aku beli bersama popia ikan tempoh hari ini ..
memang sedapp dan lazat , pueh hati sgt2 .. aku ada tempah lagi .. oh ya kalau karipap nie kulit dia nipis je .. inti dia banyak .. penuh ada daging lagi .. erghhhh x tahan ..
besar , makan seketul rasa kenyang dahh :)
semalam aku grg , bolehlah makan sorang satu .. lebihnya my ayanggg yg makan ..
katanya .. ada beli lagi takk .. boleh beli nie .. sedapppp !!
haaaaaaaaaa dah dapt isyarat dahh .. lepas nie sure aku beli banyak hehehhehe

ok lah moh layan pic2 yg aku snap ni :)











tadi sempat lagi aku google mengenai salah satu tips mengurangkan kadar kolestrol dalam darah .. :)



Menghilangkan kolestrol dlm darah
Ambil limau nipis belah dua tapi jangan sampai terputus sambil memotong anda kenalah membaca selawat x 3 dan masukkan dlm air panas sampai limau itu kuning dan minum amalkan setiap hari insyaallah menjadi…..



ps : pagi nie aku terrr BFAST hehehhe .. nasi lemak layie .. sedapp , beli ngan mamber .. aku jarang bfast pagi nasi lemak .. kalau bukan hari minggu :) erghh kenyang sgt2




21 comments:

  1. kalu u besarkan gmbr lagi cantek.

    ReplyDelete
  2. wa...dah ade dlsr...jeles nie....lepas ni boleh lah snap pic sy..he he he

    ReplyDelete
  3. he he he..TERmkn nk wat camno

    cuba akk goreng epok2 tu dgn api yg sederhana..ianya mengelak dr epok2 tu ade gelembung (ibu sy panggil jerawat batu)

    ReplyDelete
  4. saya suka karipap...ada gadget baru..bestlah snap pic nati..

    ReplyDelete
  5. NMO ~ cam ne nak besarkan .. sbb nie dah sedia besar dalam google add post kann .. :)

    ReplyDelete
  6. hanim ~ boleh dikkk .. meh dtg sini erkk .. sure kita leh berphoto2 shoot :)

    ReplyDelete
  7. ina ~ heheh epok2 .. ina panggil karipap epok2 ya .. 1st time akak dgr tau heheh
    oww ya .. ermm ok2 .. yg jerawat2 tuu lah akak suke sebenarnya .. heheh thanx dikk :)

    ReplyDelete
  8. kak sarah ~ ermmm ehheh aah kak .. sedang xplore lagi nie :)

    ReplyDelete
  9. Nice pics kak...I'm sure U'll better after much practice. ;)

    Pass me some curry puffs please! :D

    ReplyDelete
  10. Uih!..jeles tgk..ambik ngan kamera DSLR..cantik ja...ekekekkee

    ReplyDelete
  11. gambaQ memang clear.....
    ni yg wat nak beli 1 DSLR nih

    hehehhe (^^,)

    ReplyDelete
  12. beli gadget brand apa kak?
    mmg nampak lain gmbr kalo snap gune kamera cecanggih kheenn....hehe.i loikke..tp lom ada rejeki nk sambar 1...

    ReplyDelete
  13. uuu jeles tgk gbr dpd dslr tu..wewiitt~ =P

    ReplyDelete
  14. nmpk jelas....nnti amik gmbr sy na..hehe

    ReplyDelete
  15. love ~ ehhehe thanx dear .. :) curry puffs akak punn x dpt makan huhuhu

    ReplyDelete
  16. sue ~ heheh thanx dik .. ermm baru nak belaja2 nie :)

    ReplyDelete
  17. yanie ~ hehehe aah clear kan .. akak masih belajar teknik2 yg cantik :)

    ReplyDelete
  18. nurulhuda ~ cannon D90 .. :) insyaallah semoga dpt juga suatu hari nanti :)

    ReplyDelete
  19. zura ~ mai kuantan dikk ... leh kita jimba2 dgn gadget baru akak tuuu .. meh yaaa .. sampai call akak tauu :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...