Friday, December 31, 2010

cantik tak .. cantik tak ... cantik tak ??? - part II


salam semua ..

sambil2 nak tunggu jam 12 ... countdown tahun baru nie ... aku sempat layie update pic2 
2nd part LATA EMBUN di raub nie .. hahahah tetibe jer peyut rasa lapoor muhahahah dah lah ujan kat luar lebat sungguh dari petang 
tadi .... berhenti kejap2 .. 

aper layie .. kebetulan aku ada masak nasi .. sambal tumis nasi lemak pun masih ada ... jadi dengan poyo nyer aku ceduk 1 senduk ( 1 senduk jer tauu ) nasi ke dlm pinggan dan makan .. hahahahha sabor jer lahhh tapi ... haaaa ada tapi .. x abess punnn huhuh rasa kenyang lepas suap 3 sudu .. hehehehhe

ok lah .. moh layan pic2 yg aku capture pakai nikon aku tuuu .. belajar2 skill ngan adik aku ... dan ini adalah hasilnya .. amacammm ada gaya pro tak ?? hahahahha



 







kalau lah dpt duduk bawah air mcm nie .. perghh sejukkk .. masa tuu x berani sbb air begitu deras .. best jer tgk .. bayangkannn



9 comments:

  1. cantik header baru akak....hehehe...

    ReplyDelete
  2. a'a la betul kata izan.. cantik heder baru akak tu..

    best kalo dapat duk bawah pancutan air kak tp memg nampak airnya deras..

    ReplyDelete
  3. cantik...alahai syoknye kalau leh dok bwh air tu..weeeiii...teringin..baru2 ni blk kg, berangan nk mandi air terjun, mglnya air tak terjun2..hehe..

    pakai dslr eh, kite berangan gk ni, taktau bila dptnyer..huhu..

    ReplyDelete
  4. cantikkk pic tu..terasa nak capai2 je air tu =P

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum

    Selamat Tahun baru akak.. Maiza pun rindu akak jg.. moga tahun baru lebih menyinar InsyaAllah.. di harap akak dan keluarga sihat dan bahagia sentiasa..

    Salam Manis
    Maiza~~~

    ReplyDelete
  6. Ieda Happy New Year,
    cantik gambar air sungai tu, kalau dapat mandi lagi best agaknya

    ReplyDelete
  7. syoknya leh layan waterfall... ms kecik2 dulu, abah mmg rajin bw g mandi waterfall...tp bila dh kawen ni, lama dh xrs...hmmmm...

    ReplyDelete
  8. Lata Embun, RAub.. naper akak tak ketahuan..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...