Wednesday, December 8, 2010

Nonton RAPUNZEL

salam semua ...
sejukkknya pagi nie .. luar ujan .. rasa cam nak titonnn wehhhh heheheh
ok2 ... lalut lak aku nie , kerja banyak .. tapi jgn risooo nie semua auto publish .. sure dah kuar skrg nie .. heheheh , aku nak cite pasal aku dah dpt tgk cite nie
Rapunzel .. haaaaaaaaa the animated series .. memang best giler ... fuh animated series nie nampak sgt2 real kan .. cam berada dlm dunia realiti specially pada rambut rapunzel tuu cara2 dia mengelak rambut dia .. cam real sungguh ...
pueh ati lerrr .. sib baik hubby bagi tgk .. kebetulan dia ada kerja .. dia suh aku bawak kids sekali .. sure aku akan bawak .. x kan nak tinggalkan .. ermm thanx to my LIL Bro & SIL yg sudi taja
nina & riena punye tiket hehehheheh :)
len kali kalau nak tgk leh taja lagi .. aku nie kalau kena taja sungguh lah bertuah badan
hahahhahahhahahha lepas nie plan nak tgk NGANKUNG lak ..
adoiii bahaya nie ..... :)) ok lah layanlah pic nie ..


org x ramai .. legaaaaaaaaaaa :)

zahrien in action .. pueh nak ajak dia bergambar nieee ...

LIL Bro & wiffi .. thanx dikk tolong sponser anak2 aku :)


hahahha x dpt buat idung mcm tuuu .. aku tolong korekkan jer hahaha


adeyyyy .. dah ada camera nie .. aku main amik jer .. x pandai lahh .. lum terer layieee .. masih mencari2 dan belajar skill2 yg manrik heheheh


riena & nina pantang nampak pokok krismas nie .. suke sgt pose :)

last sekali .. mcm biasa .. tuan umah kena enterpreme .. heheheh



ps : ari nie kalau sempat aku BW yer .. tunggu , mcm biasa kerja2 di opis kena siapkan dulu heheheh ... ujaan nie sedapppp nye :))


12 comments:

  1. Saya juga yg blm smpt nak pegi tgk lagi...danish dah merengek2 tu...comel la zahrien berposing mcm tu hehe..

    ReplyDelete
  2. comel je zahrien..hehe~

    jeles tau sis dh pakai dslr..sy ni bila la lg..ngee~ =)

    ReplyDelete
  3. Rapunzel memang best tak rugi kan menontonnye

    ReplyDelete
  4. tuan rumah makin kurus la :D

    ReplyDelete
  5. kita pun baru balik tgk wayang.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Salam Ieda,
    Wah akak pun nak tengok lah Rapunzel ni nanti. Akak ni memang suka betul tengok cerita kartun ni, hehehe. Tu pasal le awet muda

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat tgok wayang ramai2.saya belum lagi tengok Rapunzel the animated series tu.comel2 3 beradik posing

    ReplyDelete
  8. As'salam..

    jelesnya la , amy dah lame x dapat menonton wayang sini x de panggung..hu3..sedih sekali

    ReplyDelete
  9. best kan cuti2 nie melayan anak2...yus pun dah lama x kuar tgk wayang...asyik pg kenduri ja ..hehehe

    ReplyDelete
  10. saya pun dah tengok rapunzel 3D ni khamis lepas kat ecm, berdua jer dgn anak dara saya hehe

    ReplyDelete
  11. salam...
    bestnya tgok cite tu...
    teringin gak nk tgok wayang...
    tpi mengenangkan si bujang yang lasak...
    tangguhkanlah hasrat sehingga si bujang dah boleh bawak berunding :)

    ReplyDelete
  12. best ke kak..el pun ada ati nak bw budak2 tgk wayang..tp 3D pya nk g tgk narnia...huby kata sat lg depa takut lak nk msok sbb 3D cam real skit..hahahaha

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...