Thursday, December 30, 2010

Ala-Hai !! Kecik - Kecik Dah Pandai [18SX]



salam semua ..
haaaaaaaaaaaaaa meh nengok nie .. minta di jauhkan dari anak2 kita 
huhuhuh nauzubillah ... melopong kejap aku tengok 
Alahai!...itulah perkataan yang aku dapat luahkan apabila melihat gambar yang dibawah ini. Penjaga atau ibu - bapa kedua - dua budak kecil ni haruslah memberi perhatian dan mendidik anak mereka kerana mereka telah melakukan seks bebas di tepi jalan....Mak oi!! Dah macam orang barat dah....hehehe....tapi berbagai perasaan yang wujud apabila kami melihat gambar ni.....lawak ade, sedih pon ade.....
Enough talking dan tengokla koleksi gmbar budak bawah tahun berzina....huhuhuhuhuhuh

 

 

   dan lagi ...





dan yg paling dasyat adalah 

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v





apalah nak jadi ngan dunia skrg .. kanak2 dah pandai mcm nie , sib baik mereka x berbogel jer uhuhuhuh .. mcm mana bila sampai 10 tahun lagi .. huhuh ... takutttttttttttttttt


13 comments:

  1. Menakutkan.. Kat mane laa ni.. Pengaruh filem..

    ReplyDelete
  2. tu la..budak2 skrg lebih terdedah sb medium terlalu luas dan mudah..

    ibu bapa wajib pantau anak2..akak pun risau dgn perkembangan xsihat ini..

    ReplyDelete
  3. Masyaallah..terkejut tgk aksi ni..Takutnya lah sue..macam manalah kalau sue ada anak nanti. Mendidik anak dizaman sekarang ni sgt mencabar

    ReplyDelete
  4. tu mesti mak bapak dowang suke buat aksi lucah depan anak2 huhu

    ReplyDelete
  5. alahai dunia...haa kan perkataan tu juga yg keluar.terkejut sesangat tengok aksi2 tu.mmg pengaruh filem tu.kat mana ni kak?tu la anak2 mesti kena pantau selalu dan elakkan aksi2 yg tak bagus depan anak2.

    ReplyDelete
  6. ni la bnd yg sy risau kan setiap hari.. tgk budak2 skrg..sy mengeluh n mengucap pjg..
    apa la masa depan anak2 kite nanti..
    skrg je tgk la.. keruntuhan merata-rata..
    dorg ni tak faham ape yg dorang buat.. ikut je ape yg dorg tonton.. kesian... moga d jauhkan drpd keluarga kite

    ReplyDelete
  7. YA ALLAH takut nya.. pandai sangat bebudak ni..mmg akak takut..

    ReplyDelete
  8. alahaiiiii..takkan kecik2 dh ada napsu kot..seram plak tgknye..harap dijauhkan dari keluarga kite perkara2 mcm ni kan..huhu

    ReplyDelete
  9. ngerinyaaaa...huhuh adusss....mesti budak2 tu pernah tgk..sbb tu meniru...adolaaaaaaaa....

    ReplyDelete
  10. subhanaallah...
    moga di jauhkan dari anak2 kita berkelakuan mcm tu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...