Monday, December 6, 2010

AKU SUKA BLOG INI !!



salam semua .. hermm mlm2 nie baru ada mood nak buat TAQ ... dpt TAQ lagi hehehe bagi x menghampakan adik SINAR RAUDAH .. aku buat jugak .. sebenarnya ada lagi TAQ yg x siap lagi .. dari adik lyfrina .. sabar ye dikkk , huhuhu akak kalau nak buat TAQ2 nie kena ada mood hahahahah ACI !! ..



Pernah hilangkan barang rakan dan buat2 tak tahu saja ?
aku nie x pernah layie amik barang kawan2 .. kalau tak perasan kawan puye tuu adalah .. selalunya mereka ada tulis nama .. kalau ada aku pulangkan .. dan biasanya ini terjadi di opis aku lah heheheh

Blog sendiri buat berasaskan ape ?

ermmm suke2 .. aku sebenarnya x pernah tahu akan wujudnya dunia blog .. aku masuk blog punn disebabkan terjah sana dan sini .. so aku cubalah buat , x sangka dah melekat dlm ati aku nie .. x update x sah .. x BW lagilahhhh x sah heheheh


Perkara paling memalukan dalam hidup anda ?
ouchhh x hinggatlah pulak ... ermm x sempat nak review .. setakat yg aku ingat x ade lagi heheheh aci tak !!

Berapa anak anda imipikan selepas berkahwin ?

alhamdulillahh aku impikan 4 org sahaja .. tapi dpt 3 .. ok dahhh , tu punn pueh , jaga mcm 10 orang anak gayanya tau !!

Berapa lama boleh tahan nafas ?

hah ... x pernah tahu .. x pernah cuba .. ermm kena cuba lahh tu kannn :)

Jika anda terkentut dlm lif yang penuh dengan org , anda buat ape?

hahahahahha soklan lucu .. ermm x pernah lagi aku terkentut .. tapi kalau ia terjadi .. harus aku buat2 x tahu hikx3 ...

Apa haiwan yg anda rasa orang lain ta tahu wujud tapi anda tahu ?
hoh lagilah x tahu .. nak sebut kang semua dah tahu koot .. dan aku nie bukan lah jenis xplorer sgt heheheh mana yg aku tgk pelik semua terjawab dlm TV tuuu :)


ok lah .. kena TAQ org tau ... huwaaaaaa aku nak TAQ sape ??
jeng2 ... silakannnnn

ADIK EL

ADIK IEDA AL-HABSHI
ADIK NUR SOLEHAH
POSH
ADIK NORADZLINA aka lin



ps : sape yg x nak buat x per .. no paksaan tau .. kalau free buatlah :)


16 comments:

  1. Ena suka blog akak nie.. :D

    ReplyDelete
  2. keh keh keh...mcm2 soklan ade hah...lawak pun lawk kak....tang kentut tu....kalo ramai2 takpe kak....dibuatnye berdua jek dlm lif tu ...sah2 kantoi hihihi

    ReplyDelete
  3. soklan pling vogue..terkentut dlm lif..hehee..
    nak jwb pom malukan..hehe

    ReplyDelete
  4. Ena ~ thanx dear .. semoga persahabatan dan jalinan ukwah ini berpanjangan :)

    ReplyDelete
  5. lieya ~ heheh aah kan dikk .. tang kentut tuu .. kalau berdua .. ouchhh diam jer hehehe

    ReplyDelete
  6. kak sarah ~ ehhehe akak .. kalau ikutkan saya maleh nak jawab sbb sure lucunyer .. hahahah

    ReplyDelete
  7. hehehe...
    nanti tambah sorang lagi yer biar cukup 4..
    selamat meneruskan misi.

    ReplyDelete
  8. hehehe, terkentut dlm lif, kalo pelan2 takde sapa nak dengarnye..heeheheh

    ReplyDelete
  9. As'salam..

    Thanks kak ieda..

    ReplyDelete
  10. suka blog akk..sbb meransang utk kurus :D

    ReplyDelete
  11. lyafrina ~ dah x leh dikk .. kilang dah tutup .. terkunci kemas :)

    ReplyDelete
  12. mamasyaza ~ ehheheh lucu kan kak :)

    ReplyDelete
  13. amy ~ u are welcome dikk :)

    ReplyDelete
  14. farra ~ thanx dikk .. kurus utk sihat .. sama2 kita usahakan yaa dikk :)

    ReplyDelete
  15. thx akk..kalo el rajin el buat eh
    heheh

    ReplyDelete
  16. el ~ heheheh kena buat .. kena rajin .. ahaksss :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...