Monday, December 6, 2010

Aku guna Mary Kay JUGA

salam semua ..

ok .. ada tak diantara anda semua menggunakan produk nie ..
ermm aku guna nie dah dekat 2 bulan .. alhamdulillah adalah sedikit perubahan di wajah ini ..
sebelum nie , dari anak dara sampai sekarang aku guna Oil Of OLAY , setiaaaaa sgt2 ..
tapi lately nie aku cuba MARY KAY .. so far ok ..

Buat permulaan nie aku guna cleanser & moisturizer dulu , mungkin lepas nie akan beli foundation juga .. rege ?? agak mahal .. tapi kegunaannya berbaloi2 .. lama leh guna .. sbb x perlu guna banyak .. hanya sedikit tapi kesannya banyak :)
sooo sape2 yg dah biasa guna teruskan .. tapi kalau ada yg mukanya sensetip .. no komen ok .. kena cuba baru tahu .. so far produk ini ada utk kulit yg pelbagai jenis ..
jgn risauuuuuuuuuuuuu :)









ps : baru sampai dari kg .. rimas sbb x leh berblog huhu .. haaa aku dah tau dah cara mcm mana nak besarkan pic dlm nie ... heheheheh practise make perfect .. thanx LOVE good idea from ur blog :) sat gi nak BW .. rinduuuuu .. tungguuuu akak dtg :)



21 comments:

  1. sy guna bio Essence...

    Igt nk tukar gak ni.. mcm nk cbe je yg ni.. best er?

    ReplyDelete
  2. Ramai gak gune ni.. Tapi tu laa.. Mahal.. Student macam saye takut tak mampu maintain jek bulan2..

    ReplyDelete
  3. kalau pencuci , turun temurun mmg gune nutrimetic... kalau foundation zr gune loreal .. now dh 1 week try safi rania gold.. ok sgt2

    ReplyDelete
  4. nur solehah ~ heheh bio pun ok kan :) teruskan guna kalau ok , tapi kalau nak cuba nie .. akak sokong !

    ReplyDelete
  5. farhana Dr ~ ehheh x per dik beli sekali boleh pakai 2 bulan tau .. produk nie jimat sbb x perlu guna banyak .. picit sikit jer .. dah nampak kesannya :)

    ReplyDelete
  6. fazilzura ~ haa safi rania gold tuu memang bagus sgt2 .. ramai jugak kawan akak yg guna .. akak nie cleanser nie akak guna di rumah .. kalau di opis akak guna sofi mentimun tuu .. rasa segar :)

    ReplyDelete
  7. Salam Ieda,
    dah dekat 1 1/2 tahun akak guna MK ni. Setakat ni semua org tegur muka akak OK. Akak ada rekomen kat member dia dah guna dia pun kata OK. Tapi akak tak jual, beli dari member gak. BTW ieda ada FB ke, kalau ada add akak ye, nama Aidah Omeer

    ReplyDelete
  8. kak aidah ~ owww .. akak dah guna .. ok kan .. :)
    ermm ada kak .. tapi saya dah jarang online di FB .. entah kenapa .. rasa bosan disana kak ..

    kita still x leh nak cakap realiti .. ramai yg hipokrit disana .. saya lebih suke layan disini :)

    insyaallah kak .. kalau saya masuk saya add akak yer ..

    ReplyDelete
  9. wa pernah try lipstik dia..tak sesuai la kak..

    ReplyDelete
  10. sy pakia safi rania jer...kalu mary kay ni elok utk akak, teruskanlah...

    ReplyDelete
  11. kwsk ~ oo yer ker .. x per .. bukan semua produk ok kan .. :)

    ReplyDelete
  12. hanim ~ oh safi rania gold tuu ramai jugak kawan2 yg pakai .. :)
    ermmm kalau dah ok dgn sesuatu produk x elok pakai kejap2 kann .. kalau boleh biar pakai lama sikit , baru nampak kesannya :)

    ReplyDelete
  13. k.ieda..pic tu sgt ctik hokeyy.. sure pakai camera bayuuuu.. ehhehehe

    ReplyDelete
  14. mary kay bagus eyh..
    nak curang kepada garnier lah..
    tp mahal kan mary kay ni..=_=

    ReplyDelete
  15. rose ~ thanx dikk .. percubaan demi percubaan utk lebih perfect :)

    ReplyDelete
  16. mirra ~ heheheh sesekali curang x per dikk .. layannnn :)

    ReplyDelete
  17. nieda ~ thanx dikk .. akak masih belajar nie :))

    ReplyDelete
  18. saya penah pakai MK nih...mmg ok sampai ada yg tanya pakai apa,muka nmpk mulus gtu...hehehhee...mai dgn xkeja, xmmpu dh nk beli...ingt dh masuk kja lik ni,lehla ngumpul nk guna balik...hehehhee

    ReplyDelete
  19. tak penah pkai MK niii...sy takut nk cuba produk br..muka sy sgt2 sensitif....

    bole ilangkan parut2 jerawat tak niii, akak

    ReplyDelete
  20. Penah teringin nak beli mk ni tapi mahai sgtla kak. tapi ramai yg ckp produk ni Bagus. apa2 semoga keda semakin gojes ngan mk ni..hee..hee

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...