Thursday, November 3, 2011

SABUN Profez Detergent - utk kegunaan dirumah

new entry sila ke bawah yaaaa
sabun & softener - 1 liter & 5 liter
 
salam semua ..

dah lama akak pakai sabun nie dan menjadi agent di kauntan .. memang puas hati sgt2 .. pakaian yg dicuci bersih , wangi dan yg penting wangi itu kekal sehingga sewaktu kita melipat kain ..  haa harga pun murah dan amat2 jimat ... terbukti berkesan .. dah ramai pelanggan akak yg membelinya .. dan mereka sgt2 berpuas hati kerana wangi yg kekal sehingga kain kering dan yg penting pakaian kita bersih ... wangi mcm dari kedai dobi ....... !

RM 25.00 = 5 LITER SABUN 
RM 28.00 = 5 LITER SOFTENER
RM 10.00 = 1 LITER SABUN & SOFTENER

KANDUNGAN DETERGANT & SOFTENER
Isi kandungan PROFEZ Detergent ini adalah 100% tumbuh-tumbuhan. Tidak mengandungi LABS seperti sabun-sabun yg terdapat dalam pasaran iaini sejenis synthetic yang bertoksid. Kandungan Minyak kelapa dan sodium membantu pakaian menjadi bersih, menghilangkan bau dan menyah kumankan pakaian yg di basuh. PH sabun kami pada tahap 12 berbanding sabun detergent dalam pasaran yg hanya memberikan PH kurang dari 10. Akan tetapi anda mesti berhati2, PH sabun yg melebihi 13 adalah merbahaya utk anda. Product ini telah melalui banyak test sebelum menjadi sabun pilihan Kedai Dobi.

utk yg di pahang , nak order EMAIL SAYA ( zarida@shahputra.edu.my) ... :) 
info sepenuhnya utk agent di : LAMAN AMPAIAN

58 comments:

  1. hehe..kelakar pulok kite..sembang dlm phone..wahahaha..pasni kita gathering..

    tang sabun ni..bolehlah try dulu satu..tgk camne..hehe..kita jumpa kat kolam wisma belia je la...hehee

    ReplyDelete
  2. wah..kalau area saya ni nak cari kat mana ye??

    ReplyDelete
  3. emy ~ emy area mana yer ? :)

    ReplyDelete
  4. kak zieha ~ hahah aah kan kak .. x sangka leh berbual thru phone .. ehhehe
    boleh2 kak .. kalau ada lebih saya bagi akak try dulu .. tapi still kena beli arrr ;))

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Ieda

    tahniah, jadi usahawan
    selamat maju jaya

    Wassalam

    ReplyDelete
  6. nanti nak try cari gak la :D

    ReplyDelete
  7. baeknyer promo tapi jauh bebenor kalau dekat mau oder

    ReplyDelete
  8. ada agen kat kuantan.. ehh.. ieda la tu kan???
    nak jd agen kat kmn boleh x???

    nanti kalo nk beli blh la contact ieda direct kan??

    ReplyDelete
  9. bro razali ~heheh kecil2lan jer .. tolong adik .. :)

    ReplyDelete
  10. mirra ~ dik ada no agen atas tuuu .. try contact :)

    ReplyDelete
  11. eliz ~ aah dik sabun basuh baju .. bersih dan sgt2 wangi :)

    ReplyDelete
  12. posh ~ beb .. mu duk KL kan .. ada banyak agent di KL maaaaaaaa :)

    ReplyDelete
  13. lya ~ aah dik .. akak agent di KTN , kalau nak orde cotact jer no tu .. :) ermm kami memang tgh cari agent di kemaman .. kalau nak leh contact laman ampaian tu .. adik akak :)

    ReplyDelete
  14. nege detergent plak ek..
    bgus2..banyak perisa tak kak??? :P

    ReplyDelete
  15. ayu ~ x der perisa dik .. bau dia sebijik bau mcmdi kedai dobi tuuu .. wangi dan yg penting bersih :)

    ReplyDelete
  16. Salam Ieda,
    kalau akak nak beli camne ye. nak ambik kat mana ni. Akak duk kat Uitm Bukit Sekilau je.

    ReplyDelete
  17. kak aidah ~ akak leh call saya kak .. saya kerja di kolej shahputra .. dekat jer kan .. :)
    akak nak aper ?? sabun ker softener .. pada saya ada stok sabun 5 liter & softener 5 liter

    ReplyDelete
  18. skrg susah gak nk cr sabun yg betul2 boleh hilangkn kotoran camtu...setakat nie akak guna dynamo je..agak2 kt area muar ada ejen tak????

    ReplyDelete
  19. x pernah nampak lagi sabun macam nie, kat pasaraya ada ke..

    ReplyDelete
  20. betui wangi ke kak? nk beli arr....

    tp kt penang x de agen ek?

    ReplyDelete
  21. nak try gak kak.... ok ker kak??? nnti ape2 hal, kita jumpe blh???

    ReplyDelete
  22. wah cam boleh try ni... kat sg buloh xder ker? hehe....

    ReplyDelete
  23. alamak jauh bebenauu laaaaa

    apa pun jom main teka2 mana tahu luck

    ReplyDelete
  24. nza ~ ok sgt2 .. wangi & bersih tuu yg penting :) ada agent di muar cuma agent tu skrg ke singapore :)

    ReplyDelete
  25. amy ~ di pasaran x der dik .. nie sabun utk ekdai dobi tapi adik akak buat packaging utk kegunaan umah .. ada full info di laman ampaian tuu senang2 masuk lah yang :

    ReplyDelete
  26. zura ~ wangi dan bersih dikk .. huhuh lom ada agent di penang layie .. leh lah zura jadi agent .. :)

    ReplyDelete
  27. zue ~ boleh sgt2 dikk .. call akak erkk sbb kak aidah pun dah order :)

    ReplyDelete
  28. sharleen ~ ada dik cuba tgk senarai agent tuu .. :)

    ReplyDelete
  29. angah ~ heheh leh jer .. jadi agent nak ?? ok2 insyaallah akak jenggah :)

    ReplyDelete
  30. belanja saya kak... hehehe

    ReplyDelete
  31. NMO2 ~ mu duk mana .. akak belikan .. best dikkk x rugiiiiiiiiii :))

    ReplyDelete
  32. Ieda terima kasih kerana follow makcik. Amboi Ieda ko tu muda, dari makciklah.

    salam ziarah dan suai kenal.

    area Port klang tak de ke sabun tu?

    ReplyDelete
  33. tahniah jadi usahawan..moga tahun baru tahun yg cemerlang dlm lapangan tuh..pas tu bole belanja kak sal makan yeee
    selamat tahun baru

    ReplyDelete
  34. CIMDDC ~ ow yer ker ... ehheh perasan tua soko ieda nie kak :) hehehe salam kenal jugak kak ..

    ReplyDelete
  35. kak sal ~ thanx kak .. aminn moga2 berjaya dan insyaallah kalau kita dijodohkan bertemu , adalah tuu :)

    ReplyDelete
  36. salam kak ieda...

    ni link nye cara nak buat auto hide shoutbox=)

    http://duniakuemieysandra.blogspot.com/2010/12/tutorial-shoutbox-auto-hide.html

    ReplyDelete
  37. misz ~ thanx dikk dah berjaya tuuu :)

    ReplyDelete
  38. oh..ye ker??
    tq kongsi info.
    Akak tak klik lg kat senarai agent dia tu..tp kalo ada yg berdekatan..mau gak akak meneraiiii..hehe

    ReplyDelete
  39. tak pernah dengar pon tentang sabun nih.,.great info la!

    ReplyDelete
  40. arep ~ hahahah nak cube tak dikk berbaloi2 tau :)

    ReplyDelete
  41. Salam,
    Bagus! bagus! moga2 jadi usahawan berjaya...hebatkan lagi promosi

    Jom join;
    Kontes Cerita Paling Lawak sedunia

    ReplyDelete
  42. Salam ieda Blogger Pahang

    Bisnes yer. baguz baguz....

    ReplyDelete
  43. mcm bagu sjer sabun nih..boleh jd agen nih..

    ReplyDelete
  44. akak...saLam bertemu..
    thanks foLow blog nida.....
    akak, nida bekenan laa ngan sabun nie...mcm leh JIMAT jaa bebanding pakai dYnamo cap cina tuh..hahahahha

    akak kalO nak camna???? nida dok PENANG lah akak.....

    ReplyDelete
  45. ieda..jauhnya nak beli sabun wangi ni..berat tu kan.

    ReplyDelete
  46. owhh kakak ku...maknanya nak order kena ambik kat kuantan la yerr...hehhhe

    ReplyDelete
  47. kak dekat area pantai timur ada ke..

    ReplyDelete
  48. ish nak try camna.. perlis leh hantar ker?

    ReplyDelete
  49. kak utk sy free ada tak?hehehehehe...

    ReplyDelete
  50. jom follow blog saya ni juga jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete
  51. salam ieda..wah!dah ramai yg menaya kat msj kat atas tu.semoga maju jaya yer...

    ReplyDelete
  52. Kalau kat KL nak order masuk posting confirm mahal jugak kan kak?? :-(

    ReplyDelete
  53. wahhh..nak belikan utk mak lah..hehe..dh lama mak cari sabun yg bau die thn lama..nk try lah nnti... :)

    ReplyDelete
  54. Aku cuma pakai Dinamo + Downy pink..
    memang tahan lama. Tapi au lebih suka bau
    sabun wangi dobi.. syok... hik3

    Boleh ler cuba nanti.. i like this product..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...