Thursday, November 11, 2010

Dinner di ms Veg

salam semua ..

kelmarin aku bawa kids makan disini .. ms Veg .. memang sedapp puas hatilah
dlm ECMall kuantan , sebenarnya dah janji dgn kids nak bawak mereka jalan2 di ECM nie .. since sek pun dah nak cuti next week kan .. mereka x der xtvt .. so mlm tu kebetulan aku nak beli barang2 dapur di Care4 dan hubby pun x bekerja ..
jadi hubby pun setuju ..

lepas je maqrib kami kuar .. dah plan nak makan luar aje ..
mula tu plan nak makan pizza

dah lama tul x pekena pizza .. tapi last minit , lalu je kat sini tgk menu yg disediakan di luar rest, hubby dah terpikat .. hubby aku nie perut melayu tulin ..
katanya dari makan pizza baik kita makan nasi .. hahahah
layan je lahh .. sib baik anak2 x tahu nak makan pizza .. kalau tidak harus mereka x nak makan disini sbb nak makan pizza heheheh

aku pulak x nak makan nasi mlm2 nie .. memang selalu mcm tuu .. specially anak aku nina tuu , memang aku x ajar dia makan nasi mlm ..
aku tgk ada noodle so ok lah kannn , mlm tu semua makan noodle kecuali mr hb & zahrien je .. speciall sikit hermmmmmmmmmmm

ok lah moh lah layan pic2 nie .. :)





maggi rm 4.50
nina punye :)


dumpling noodle rm 5.90
aku & sabriena punye .. orde sama , senang sikit .. cepat sbb dah lapoo gile .. heheh


nasi lemak rendang rm 6.90
hubby & zahrien punye .. tapi zahrien aku amik nasi lemak kosong sahaja bersama telur .. perghh zahrien makan x hinggat org kanan kiri .. licinnn wehhh

kuat makan tul anak teruna aku tuu


desert mlm tuu .. pulut santan ke ape nie .. entahlah , hentam aje .. janji sedappp sgt2 hehhe rm 3.90 ..





zahrien yg makan beria .. lapar katanya .. hehehe suke tgk :)


hahahah tuan tanah kena enterpreme kan .. kalau x , tidak sah ini sesi
tgh syok makan tuu .. xsedar nina amik pic :)



ps : mlm tadi aku tgk Utube siri CAHAYA .. nak tahu aku tgk sampai kul berapa ?? kul 12.00 uuu hahahha main tuu tapi samai episod 168 je .. mlm nanti sambung lagi :)

14 comments:

  1. org kuantan rupanya.. dekatnya kita. nanti kalo ada rezeki blh la kt bjumpa kan...

    lya x pernah masuk ms.veg... sbb mmg bkn vegeterian... tp ingtkan masakan berasaskan sayur j.. rupanya nasi lemak n makanan tradisional pon ader yer...

    ulu nyerrr lya ni.. lps ni blh la try

    ReplyDelete
  2. salam ieda...
    wah makin slim
    bestnya

    ReplyDelete
  3. Wahhh romatiknya akak dgn abang...anak boy akak tu hsome la mcm anak mat saleh la...

    ReplyDelete
  4. lyafrina ~ aah dikk nanti kita jumpe2 erkk :)
    ehhehe akak pun 1st time masuk , selalu tuu lalu jerk .. x plan pun nak makan sini , since ada menu nasi tuu yg masuk tuuu :)

    ReplyDelete
  5. dila ~ ermm biasa2 je dilla .. masih dlm proses , nak capai 60 memang susah sgt2 :)

    ReplyDelete
  6. alida ~ hehehhe biasa2 je dik .. bukan dpt selalu posing2 mcm tuu heheh
    aah anak teruna akak tuu org selalu salah tafsir , kalau jalan ngan akak , org cakap hubby akak mat salleh .. kalau jalan ngan hubby , org cakap wife dia mat salleh heheheh :)

    ReplyDelete
  7. adehh lapar pulak tgk makanan ni..
    btw, anak lelaki akak comell :D

    ReplyDelete
  8. mcm perut asben el..mmg perut nasi hahahaha
    zahrien tu comel bangat

    ReplyDelete
  9. amirah ~ hehehe thanx dikk :)

    ReplyDelete
  10. el ~ ye ke dikk ... ehheheh kebanyakan lelaki semua peyutt melayu jati kannn :)

    ReplyDelete
  11. sedap2nya..suka mee sup dumpling tu...sy pun suka tgk kalu anak2 berselra makan..pndai yer zahrien makan...

    ReplyDelete
  12. hanim ~ hermm akak 1st time makan mee sop dumpling tu tau hanim .. x syok sbb kureng pedas .. akak kena amik xtra black pepper :)

    aah zahrien skrg kuat makan .. naik takut tgk tauu :)

    ReplyDelete
  13. abih ke zahrien mkn 1 pinggan tu? byk btol. :-s
    yg dessert tu nmpk mcm sago gula melaka jek.

    ReplyDelete
  14. adieha ~ yaaa dikk habissss huhuhuh tu yg x percaya tuu .. akak x sedar .. tgk2 dah habis

    aah ada gaya sagu santan kan :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...