Thursday, November 11, 2010

Tu X de .. Ni X de ...GIANT


salam semua


ok kita continue cite pagi tadi ..

siap je makan kami ke care4 , frust sgt2 banyak barang yang aku cari x ade disana ..
bayangkan erkk ( bayangkan yaaaaaaaaaaaa ) kicap JALEN boleh ke x de !! pelik kann punya lah fofuler kicap tuu .. boleh x de .. lagiiiiiii susu zahrien x der ( enfaA+) , pampers x der ( mamy poko XXL ) haaaaaaa mana x frust , jadi memang kira suku dari list aku tuu x lengkap malam tuuu huhuhuh

Aku ingatkan kalau berbelanja tempat besar mcm CARE4 nie semua komplit .. ye lahh kann , aku axceli jarang sgt berbelanja disini .. selalu aku berbelanja di Terus Maju .. memang bagus , aku puji sbb pasaraya ini fully bumiputra .. bukan mudah bumiputra nak naik dan maju dan perfect kan .. so aku memang tabik lahhh ..

x pernah lagi apa yg aku nak x ada disitu .. :)



kat ruang legar ECM tu nampak nie .. cantik kann ..
ape kebende org panggil nie ..

sempena DIWALI ari tuu .. nie nina lah suh amik kan gamboo :)


dlm care4 nie , bhg baju2 nie ramai org .. kalau bahagian barang dapur , kurang org .. ermm bukan ari minggu kooot




ps : aku kalau mana2 promosi nie aku x percaya sgt sebenarnya .. apa yg di promosi x seperti yg kita nampak di kedai tuu sebenarnya ... mcm yg aku tgk kat care4 nie lahh hermmmmm




16 comments:

  1. betul tu..kt giant ni brg2 dapur skit je ada
    pulak tu mahal2 belaka..
    bahan2 basah pulak lg elok dr tesco
    tp el suka sopin bahagian baju budak2..ritu sopin pun abis 200 ahaks

    ReplyDelete
  2. dengar cita care4 nie dah nak tutup...xtaw la betoi ke idak...

    ReplyDelete
  3. angah tak suka gi care4 angah suka gi mydin hehehe

    ReplyDelete
  4. dah lamaaaaaaaaaaaaaa sgt x pi carrefour..klu bli brg dapur gi kedai dpn rmh..xpun billion...pun dkt sgt dgn rmh..ngee~ =)

    ReplyDelete
  5. suka p giant...tp kalu beli brg2 anak mcm susu n pampers xbeli kat situ beli kat ada satu ekdai kat sg buloh ni..murah...

    ReplyDelete
  6. Hmm..mungkin sebab nak tukar management baru kut..tuh yg cam nak tak nak jer..dia org nak letak barang2 fofular gitu

    ReplyDelete
  7. mia lak lbh suka shopping bhn2x bsh di tesco..di giant byk survey brg like yg penting2x je...tp di jusco..best tgk pakaiannya up to date sikit

    ReplyDelete
  8. el ~ ye dikk .. akak 1st time konon2 nak berbelanja disana .. sekali frust sgt2 ..
    sure this time for 1st & last heheheh

    uikk banyak tuu .. kalau baju budak2 nie memang rambang mata .. sedar2 beratus2 bila bayar :)

    ReplyDelete
  9. ieda~ hermmmm mengeluh panjang dik .. hehehe

    ReplyDelete
  10. purple ~ ye ke .. ermm kat ktn nie x tahu lah .. sbb dia banyak cawangan kan .. tapi tgk kafu nie memang dah kurang sambutan berbanding GIANT

    ReplyDelete
  11. angah ~ haaa akak jarang ke maidin .. sbb maidin dgn umah akak jauh sikit .. selalu beli brg dapur di terus maju lahhh :)

    ReplyDelete
  12. yana ~ hermm tu lah dikk sama ngan akak .. selalu ke ECM memang x masuk care4 nie .. tapi ari tuu je kunun2 kann :)

    ReplyDelete
  13. hanim ~ aah akak kalau rasa cam nak jalan2 tuu GIANT memang lah diantara pilihan , kdg2 tu nak makan kat food court tuu , lanjur tuuu terus beli sikit brg2 dapur .. :)

    ReplyDelete
  14. rinna ~ entahlah rinna , mungkin koot .. tapi rasanya care4 nie di ktn nie dah lama mcm nie .. malappppppp je ..

    bayangkan mereka buat promosi , mcm x wujud jer hahahahh

    ReplyDelete
  15. mia ~ ermm tesco x der lagi di ktn nie .. rasanya lahh kalau ada lah tesco mauu tutup care4 nie .. hehehe
    pakaian nie dik kat the store punn cantik2 kann :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...