Tuesday, November 23, 2010

Sesekali melayan Anak2


salam semua ..

ha nie cite sebelum raya aji aritu .. hari isnin mlm tu aku dah decide ngan hubby x nak masak konon2 nak balik kg lah esoknya iaitu ari selasa .. nak bawak kids makan luar .. kebetulan dah lama x bawak mereka makan kat megamall .. mula tu cadang nak makan pizza .. sekali lagi x jadi hahahah konon2 nak ganti makan pizza yg x jadi aritu .. tapi x jadi lagi .. hahahah , sib baik anak2 tak meronta2 nak makan jugak pizza ... mereka nie jenis ikut je .. siap leh jalan2 lagi survey nak makan ape sebenarnya hehehheh

last2 makan kat RASAMAS .. mula tu nak makan kat KENNY ROGERS sebelah je , tapiiiiiii
hubby tgk menu , x nak pulak katanya .. huhuhuhu ..
so mlm tu melayan lah anak2 makan di RASAMAS .. tapiiiiikan aku rasa makan di megamall nie x sehebat RASAMAS di ktn prade ... somethings missing sebenarnya .. ermm entahlah .................

layan je lah .. xceli aku bukannya lapar sgt pun mlm tu .. saja nak layan anak2 ... :) yg penting mereka makan dgn berseleranya !




zahrien yg betul2 lapar mlm tuu .. x tahan tunggu lama .. nak menakal aje .. hurghhh

tgk lah tuu .. siap posing2 manja layie ngan aku ... huuhuh minggu nie dia dan aku je kat umah .. kakak2nya di kg .. lagilah semacam je ngan aku .. :)



aku siap mintak cepat2 pelayan tu siapkan aiskrim nie .. aci !! .. sbb zahrien dah ngamuk bagai sbb dah lapoo .. huuhuh ciann si kecik ku ini ...

hubby punye .. musti nasi ..

sabriena punye

aku makan nie aje .. tu pun x habis .. huhuhu

amanina punye ... x habis tuuu .. separuh je dah bawak balik ... siap cakap , ibu nina nak makan kat umah nie .. kalau x habis , x nak membazir kann huhuhuh bagusss anak ku ini ecehhh


lepas je makan , kami lepak2 layan zahrien main nie .. kalau ke megamall nie x sah kalau budak2 x main nie .. zahrien lah yg paling xcited .. tapi alhamdulillah sgt2 .. dia naik sekali je .. pastu aku cakap lain kali kita niak layie ya dikkk ..
dia terus angguk2 paham :)


ps : pagi2 nie ada kerja urgent .. budak2 UTM nak periksa 06 Dis nie .. banyak yg perlu aku sediakan ..




22 comments:

  1. WAH sedap nye kak oiiii...mak yong sorang ni takleh tgk makanan....laju jek perut lapa hahahahaahah......

    bagus akak, displin ngan diet....siap tak abis lagi mcm tu...cayalah kak

    tu le kan kak....budak2 ni kalo lapo mmg menakal jek laaaa.....seb baikakak mintak eskrim tu dulu he hehe...

    ReplyDelete
  2. hoho..cute je zahrien men² kuda tu..bgs la anak akak..senang dgr ckp..hihi~ =)

    ReplyDelete
  3. yelah kak, yg pnting anak2 berselra jer..suka mkn ikut tekak anak...suka tgk anak sy mkn...amboi zahrien nk menakal yer..mntang2 dia boy sorang..manja...

    ReplyDelete
  4. kak..rmbt ank2 akk sume perang2 eh?

    ReplyDelete
  5. alamak gambar makanan lagi. lapar nye lahai. dah lama tak makan rasamas tu. sedapnye

    ReplyDelete
  6. selera tgk eskrim zahrien..huhu..

    ReplyDelete
  7. saya pun rasa rasamas kat megamall tu kureng skit...slalunya sy suka makan rasamas kat ecm

    ReplyDelete
  8. wow! uols bertambah kurus n cantik ler...hehe

    ReplyDelete
  9. rasamas ni cam kureng sikit la food dia...sedapnyer zarin makan sekerim yer

    ReplyDelete
  10. damia takut naik menda alah dog tu malalak2 dia xmau naik
    hehe naseb..jimat duit hahah

    ReplyDelete
  11. dh lama g tak makan kat ayamass...dulu2 kat sinilah tempat deting dgn bakal hubby br yg tak jadi...hahahahaha..menyampah pulak tgk rasamas lepas tragedi tu...

    ReplyDelete
  12. lieya ~ ala dikk akak nie x makan mlm tau .. mlm tuu terpaksa makan jugak temankan anak2 ecehhh heheheh .. tulll ... sbnrnya dah kenyanggg heheh

    ermm budak2 memang mcm tuu kan lieya .. geram punn ada kat zahrien nie .. terpaksa menebal muke huhuhu

    ReplyDelete
  13. yana ~ herghhhh bukan bagus dengar cakap dikkk .. dia tgh mood baik huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. hanim ~ aah dikk skrg nie kakak dia kat kg .. layie lah .. nak bermanja 24 jammm huhuhu

    ReplyDelete
  15. ina ~ aah dikk kecuali akak yg sulung tuuu :)

    ReplyDelete
  16. noj ~ hehehhe jemput makan dikkk ... :)

    ReplyDelete
  17. fikryana ~ ye ke .. akak x merasa punn dikk mlm tuu .. dia makan sorang jer skrim tuuu huuhu

    ReplyDelete
  18. lina ~ aah kan dikk .. yg kat ktn prade punn best :)

    ReplyDelete
  19. zue ~ hehheh thanx weols :)

    ReplyDelete
  20. posh ~ yes beb .. kureng sikit .. tapi tgk tempat koot huhu

    ReplyDelete
  21. nana ~ heheh ye ke .. ermm lom kenal layie tuu .. dulu zahrien mcm tuu jugak dikk ..
    skrg nie siap kakak dia ajar layie mcm mana nak naik heheheh

    ReplyDelete
  22. ogy ~ loor ye ke dikk .. hermm usah dikenang kisah lama .. buang jauh2 .. rasamas x bersalah dik heheheh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...