Wednesday, November 3, 2010

pepsi cola 1 2 3

salam semua ..

aku sbnrnya hilang mood dah .. kenapa ?? hermm sbb aku sbnrnya dah x tahan dgn kerenah org2 sekeliling aku .. HIPOKRIT ! , entahlah .. mcm blog aku nie .. aku nak tanye uols .. salah ke aku tulis semua perihal yg aku nak share ngan korang ?? ... sakit sgt ker ati dgn semua yg aku ceritakan disini ?? haaa kalau rasa x kenapa org2 tu rasa sakit ati sgt .. aku memang x paham ..
selama ini aku berdiam diri .. aku x tahu mungkin .. tapi org2 nie dlm diam2 skodeng blog aku dan bawak mulut cite mcm2 perihal blog aku ..
SO WHAT !!!! ade aku kesah .. kalau rasa x suka baca dan x suka kat AKU ... pleaseeeeeeeeeee GET OUT !!

sebenarnya aku x nak marah2 mcm nie , aku tahu org semua x sama .. rambut jer sama itam tapi ati ada mcm2 jenis .. yes aku paham tuu tapi pleaseee lah aku x kacau hidup org2 nie .. tapi tahap kesabaran aku ada batasnya .. dah lama aku diamkan diri .. tapi hari ini tahap kesabaran aku dah x terbendung lagi .. aku x pernah kacau hidup org2 nie .. tapi kenapa org2 nie selalu nak ambil tahu hal aku hah !!!

kalau org2 nie rasa org2 nie dah terlalu hebat , bermuka2 .. depan cakap baik .. belakang duk menjaja hal org ... ku nasihatkan toksahlah jadi org ! ..
baik jadi apa yg sesuai iaitu ... *** ( pikirlah sendiri muahhahah ) aci gitu ...

OK
selama ini .. ada aku paksa org2 nie tgk dan baca blog aku .. aku x suruh punnn !! org2 nie sahaja sebuk2 nak bukak dan baca blog aku dlm diam2 .. MUKE x MALU !!!
cukup kalau x suka toksah masuk sini !


oklah .. mood nak cite panjang2 punn dah x der .. this make me really spoil .. xceli nak tanye uols .. pernah tak main mender nie masa kecik2 .. aku dulu masa kecik2 selalu jugak main nie ngan sepupu2 dan kawan2 .. x ingat dah .. tapi baru2 nie aku terperasan nina & riena main permainan ni rumah .. dah lama aku dgr barulah aku ingat .. aku pernah main permainan ini waktu aku kecik2 dulu .. ok kalau uols x ingat .. moh kita layan jap .. :)




video


ps : tetiba rasa cam nak tido awal jer mlm nie .. rasa letih .. sedihh .. aku nie suke terbawak2 perasaan sedih nie sampai ke rumah .. huhuh help ! help ! .. tapi sblm masuk tidoo nak skodeng umah kawan2 sat .. winduuu ;))


20 comments:

  1. alaaaa uols..dulik jek ngan mulut2 puaka yg xsuka ngan uols tu...uols wat dek jek...ni blog uols...suka ati mak bapak uols ler nk tulis apa kan...dah namenye blog...so tmpat luahan kita kan..

    senang jek psan ngan org2 camgitu...xsuke baca bleh blah...jgn menyemak jek nk baca blog org huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. rs mcm pernah men la kak....tu yg habis kasut skola jd hitam legam

    ReplyDelete
  3. hazesuze ~ huuhuh yes .. setuju sgt2 ngan omongan uuu beb .. heheheh x suke bleh BLAHHH !!! :))

    ReplyDelete
  4. ina ~ haaa ingat kan .. masa kita kecik2 dulu ada main nieh :)

    ReplyDelete
  5. apa ke hey ye dorang2 ni..sebuk hal org le..blog kita, kita suka la nk share apa2 pon...x suka blah la kan...adeiii...sbr byk2 kak...

    ReplyDelete
  6. hek eleh..sape yg sebok2 tu kak ...dah tau nak bace ...bace jek laaa...tak suke ..tekan jek la tande pangkah kat atas tu...dtg pun tak berjemput...pastu sibok nak kutuk2....ke jeles....ko ajar la kak die buat blog.....die jeles ar tu takde blog kot....

    tak paham la tu pungsi blog, blog ni kan mcm diari kite....so lantak pi laa nak tulis ape pun....kecoh jek langau2 sampah tuh!~

    ReplyDelete
  7. biasa la kak org² bz body mmg ada dimana²..sy penah kena, tp think +ve je..anggap je dorg tu peminat kita, then dorg jeles dgn kita sbb blog kita best..dorg tu x pandai menulis..hahaha~ =P

    sy xpenah men mainan tu, tp sy tau lah kewujudannya..huhu~ ^_^

    ReplyDelete
  8. la hi..biasala kak, kat mana2 pun ada org jelos,bzbody,sakit ati dan dengki kat kita..lumrah kehidupan.. buat dek je yg penting kita bahagia dgn family kita kan...kan..

    gak eh org tu hidup dia x bahagia cam akak kot..hahahaha

    ReplyDelete
  9. Biasa la kak...org mana leh tgk kita senang & bahagia...mesti ada yg tak suka...depan baik belkang mcm la diorg ckp...sabar je la kak...

    ReplyDelete
  10. zura ~ huhuh tulah mereka2 nie x senang duduk dik .. entah per lah .. x pueh ati cakap kann .. akak bengang sbb org2 nie satu tmpt kerja akak .. heghhh

    ReplyDelete
  11. leisure ~ thanx jengguk blog saya :) salam ziarah juga buat uu :)

    ReplyDelete
  12. lieya ~ tulah dikk .. huhuh sedih dikk akak x pernah kaco dan komen apa2 mengenai kehidupan mereka .. yg sakit atinye .. kalau x suka x yah lah masuk kann .. duk diam2 skodeng blog kita dah tuu x malu .. duk cakap2 lak hal kita .. herghh bukan manusia tuu kannn

    aah nie kes jeles lahh nie .. dia bute IT , x pandai buat blog koot hahahah maleh akak nak ajar org mcm nie .. nie bodo sombong dik muhahah dah lah bodo tapi x nak mengaku .. hahah
    memang LANGGAU !!!

    ReplyDelete
  13. yana ~ yes dikk org2 mcm nie mana2 punn ada .. tapi selama nie akak diamkan aja .. dah x tahan tuu yg meletup smlm .. amikkkk rasakan ! hahhah

    oh yaa .. ingat lagikann :) pemes mainan nie kann :)

    ReplyDelete
  14. syima ~ hai dikk .. huhuh tulah kat mana2 memang ada langgau mcm nie .. benci! lumrah kan .. kena hadapi jugak walau x suka kan .. tulah cuma akak x tahan tuu yg terbloded hahaha

    aah kan sure nie dia idup sokmo berantakan kan gaduh2 ati x senang tgk akak duk senang dan bahagia .. elooooo .. dlm ati sape yg tahuuu !!

    ReplyDelete
  15. alida ~ huhuhu aah dikk .. paling sakit ati .. hipokrit lah tuu depan cakap lain .. belakang duk kutuk2 .. kurang aja nama tuu dikk ..

    org mcm tuu kita marah2 .. pastu lempang jer .. haaa kalaulah akak tahu sape org2 nie .. nak jer akak kerjakan .. tapi kalau akak buat mcm tuu , akak x ubah mcm mereka .. jadi biarlah org2 nie meroyan sendiri duk sebuk2 hal org .. minta di jauhkan lahh sikap mcm org2 nie .. herghhhhh

    ReplyDelete
  16. hehehe angah mai nie kak oiiiii

    4llow terus....& jom la tukar2 link

    ReplyDelete
  17. Rasanya masa sekolah rendah tuh penah main gitu.. bila tgk permainan tuh teringat laa pulak.

    Byk2 bersabar laa ieda.. pedulik laa dia org nie.. dia tuh jeles laaa tuh tak de blog yg cantik cam ieda nie.. Apaa laa dia org nie kepoci sgt kan.. issh entahlaa..

    ReplyDelete
  18. angah ~ akak dah add link angah .. jgn lupa akak tau :)

    ReplyDelete
  19. rinna ~ tulah bila tgk vite tuu baru teringat kan rinna .. heheh

    ermm tulah mereka2 nie kecoh sbb x der blog yg hanggat mcm blog ieda niehh :)) heheheh x per ieda masih boleh bersabar .. :) thanx dear rinna :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...