Tuesday, November 30, 2010

NIKON DSLR - D90


salam semua ...

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

new gedget in t'house ... yehaaaaaaaaa suke2 ..
* lompat bintang sikit ... hahahah

akhirnya dpt jugak .. alhamdulillahhh yg aku idamkan dah ada walau utk semi-pro aje
nikon DSLR D-90 nie ehem2 dpt mlm kelmarin ..
hari ke hari aku nak update dlm nie ..

ok anyone yg leh btahu aku mana nak dpt cara2 lebih effective nak explore
mender nieeee hehehheh mak x pandai layie uuuu
klik sikit2 leh aarrrrrrrrrrrr





one set in the house .. buat sementara adik aku tgh xplore dgn lebih mendalam .. nanti dia dah pandai dia ajar aku heheheheh yehaaaaaaaaa tapi aku dah berjaya dahhh snap pic2 aku dan anak2 .. ahhahahhaha :)




ps : nak BW jap .. tapi student ramai .. curi2 BW hahahahha :)






43 comments:

  1. wawwaa!! best kan! welkam to the club! :D

    ReplyDelete
  2. akakkkk! dasatttt lah! i like!!! jeles2 ni, hehehhe :)

    ReplyDelete
  3. wahhhhh lepas nie...gambar mesti mantop2 kan..best2...

    ReplyDelete
  4. wahh bertambah lagi geng kamera besar..hehehe..ok pasni letak gambar byk2 yer...

    p/s: ini bkn semi pro lagi.. ni dah pro dah..

    ReplyDelete
  5. bestnya kak....impian gk ni....nk beli gk arr..haha

    ReplyDelete
  6. Yeayyy congratz on ur new dslr kak! Lepas ni leh ambik gambar mengeboommmmm!!! ;)

    Love guna Canon. Akak go thru the manual, get to know the settings better. Or else boleh surf kat net, banyak info. ;)

    ReplyDelete
  7. wowww...meletup la gambo akak lepas niii...

    ReplyDelete
  8. cantik kalo dah pandai guna nati tau kak.. memg berbalai2 la berhabis duit utk dslr ni.. ;D

    ReplyDelete
  9. wahhh bestnye kak!
    jeles ar pasni tgk gambar akak lawa2 hehe

    ReplyDelete
  10. waaaa ! bestnye..... nk jugeeee :p

    ReplyDelete
  11. wah kaaaaaaaaaaaaakkkk lepas ni gambar2 akak sume meletop2 ar heheheeeh.......best2..selamat bernikon kak.....

    ReplyDelete
  12. wah syoknya kak.. pasni leh masuk gambo cantik2 lam blog.. ni salah satu my wishlist 2011.. hehe..

    ReplyDelete
  13. nak tunjuk ajar pun, kite pya D60 aje.. ngeh3x

    ReplyDelete
  14. harganya lebih kurang berapa ye kak?

    sbb mmg nak gak Nikon D90 nih..

    ReplyDelete
  15. Salam Ieda,
    wah best nya dapat gadget baru

    ReplyDelete
  16. alamakkk... best yerrr dpt camera mcm tu... idamaku selalu.. bilalah nk dpt pakai gadget mcm tu.. huhuhu

    ReplyDelete
  17. farra ~ heheh thanx dikk :) akak baru belajar nie :)

    ReplyDelete
  18. ieda ~ hheheh jgn gituu dikk .. kena ada azam nak beli nie ahaksss

    ReplyDelete
  19. purple ~ ehheh x der lah dikk .. akak masih belajar lagi nie .. skrg nie adik akak yg banyak explore .. dia memang suke meder2 mcm nie :)

    ReplyDelete
  20. deqna ~ thax dikk .. akak x pandai sgt nie .. masa beli punn adik yg banyak tanye itu dan ini .. dia pandai lah sikit2 ... :)

    ReplyDelete
  21. zura ~ akak dulu mcm tuu jgk dikk .. x tahan tgk mamber2 yg gambar dia cantik2 .. pueh hatikann :)

    ReplyDelete
  22. love ~ hehheh thanx dikk
    ermm akak memang duk google sana dan sini .. tanye kawan2 .. specially student mass com disini .. :) thanx for the idea :)

    ReplyDelete
  23. miyoko ~ heheh thanx dik :)

    ReplyDelete
  24. ena ~ aah adik akak pun cakap mcm tuu .. dia tgh study .. akak nak study x der masa .. kalau dia dah pandai senang .. ajar akak dan akak leh mintak tlg dia jadi cameraman tetap kami heheheh

    ReplyDelete
  25. Gee & jelly ~ hehehe nanti kalau ada rezeki beli yaaa :) sama2 mantops dgn gambar2 yg cantik :)

    ReplyDelete
  26. lieya ~ ala dikk nie .. heheh biasa2 jer .. akak tgh belajar nie .. tapi memang suke lahh heheh

    ReplyDelete
  27. ct ~ insyaallah dikk .. akak doakan wishlist tuu termakbul :)

    ReplyDelete
  28. nmo2 ~ x per .. mana tahu ada tips2 yg berguna utk akak :)

    ReplyDelete
  29. shira ~ rege dlm 3699.00 tapi dpt lest 3500.00
    siap ada free gift .. payung dan mug yg cantik ..
    gadget lain punn ada, lens :)

    ReplyDelete
  30. kak aidah ~ heheh aah kak .. motivasi nie .. sbb suke ambik gambor jugakk :)

    ReplyDelete
  31. rose ~ insyaallah dik .. akak dulu bernagan jugak dik .. lama berangan nyer .. baru nie dpt gune .. cam x caya heheheh

    ReplyDelete
  32. kakkkkkkkkkkkk..jelesnyeeeeee akk dah ada dlsr
    bape juta tu kak...el mmg ada impian nak ada dslr gitu tp x mampoooooooooo huhuhuhu

    ReplyDelete
  33. bestnya kan kakeida.blh dptkan pic2 yg lbh sharp lagi.congrates...

    ReplyDelete
  34. mana gambo nyer..nak tengok..hehe

    ReplyDelete
  35. el ~ heeheh berjuta2 dikk .. berjuta2 lemonnn heheheh :)
    berangan dulu dikk , insyaallahhh akan ada rezeki tuu :)

    ReplyDelete
  36. win ~ thanx dikk .. nanti tgk erk .. dah amik pic nya .. tapi x dan layie nak uploadkan kat sini ehhehe

    ReplyDelete
  37. alona ~ heheheh saboo kak .. ambik dah .. tapi x tahulah kannn .. heheh tgk ok jer .. cantikkk heheheheh

    ReplyDelete
  38. bestnya .. munna pun dah lama ngidam dslr

    ReplyDelete
  39. Wahhh lps ni leh posing sakan la kak...

    ReplyDelete
  40. wahhh selamat dtg ke dunia dslr kak =p....
    pasni utk gambar lebih umphhh, beli flash nyer pula =p.. mmg berbaloi2..

    ReplyDelete
  41. munna ~ hehhe x per dikk berangan dulu .. mcm akak .. alhamdulillah merasa pakai akhirnya :)

    ReplyDelete
  42. alida ~ ermm yerlah insyaallahh .. x pandai sgt lagi dikk .. tembak2 mcm biasa jer heheh

    ReplyDelete
  43. iryani ~ thanx dikk ..
    aah tulah adik akak pun ada cakap .. akak cakap dia lah beli .. akak dah x mampu dahhh hehheh :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...