Monday, November 22, 2010

I'm Back ... rindu semuaaaaaa


salam semua ...

hoyeeeeey rinduuu benar dgn BLOG .. dgn kawan2 .. huhuhu dah lama aku bercuti kan jadi BLOG nie punn dah bersawang sikit lahhh hehehhe ...
selama bercuti mcm2 hal terjadi .. sungguh menguji kesabaran aku dan keluarga aku .. banyak cerita yg ingin aku ceritakan kepada teman2 dan adik2 semua .. specially mengenai panggilan emergency mak jam 3.50 pagi , pagi selasa sehari sebelum hari raya haji .. nanti aku ceritakan , skrg nie x sempat layie .. :) ..

alhamdulillah , sehingga ke hari ini keadaan kembali pulih dan reda .. syukur , kami tabah hadapi semua .. ok lah .. sebenarnya x sabar nak BW , jengguk kawan2 ... rinduuuuuuuuuuuuuu sgt2 .. tapi awal2 lagi dah ada kerja .. hehhe biasalah namapun kerja kan .. so kerja2 harus disiapkan dulu heheheh ..


ps : bila dah lama cuti aku rasa mcm malas nak korje .. kowang mcm mana ?? , tapi kowang kebanyakannya cuti x lama kan .. heheh tulah penangan cuti lama nie .. bila nak mulakan kerja balikkk huhuh tuhan jer tahu .. malassss ya ampunnn .. tapi walau apa2 punn kerja harus diteruskan .. itulah rezeki kitakan .. nak bantu hubby .. huhuhhu





11 comments:

  1. kite same la kak, dari ari selase tak update blog, sebab dah cuti raye heheheeh..

    okey kak, lepas dah siap kerja, sambung update entry emergency tu tau...bikin suspen plak...tak sabar lak lieya nak bace...

    ReplyDelete
  2. Winduuu sama akak gak. Hehhee..
    sila update blog ya..ekekekeee

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...biasa lar bila dah lama cuti mmg malas nak pegi kerja...nak tanya skit kat mana kak ieda pegi kelas pilates n aerobic tu...by the way sy dah follow kak ieda...nanti kita xchange link yer

    ReplyDelete
  4. semoga semuanya kembali macam biasa yer.....

    ReplyDelete
  5. lieya ~ hehheh tulah dik .. rehat nie nak update jugak x kireee .. x sempat nak terjah umah kawan2 nie .. banyak lak korje nieee

    ReplyDelete
  6. sue ~ windu .. winduu jugak .. tunggu ye dikk ..
    x sempat layie nie .. nie baru nak lunch

    ReplyDelete
  7. lina ~ salam perkenalan jugak dari akak .. thanx lina sudi foloow akak .. lina duk kuantan ker ??
    dah lama x masuk pilates tuu :)

    ReplyDelete
  8. purple ~ thanx beb .. alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  9. a'ah sy org kuantan...skrg ni tgh nak cari kelas aerobik sbenarnya

    ReplyDelete
  10. Hai...kayap ni pgalaman yg pahit tuk sya masa umo 12 tahun sy dapat bahagian muka pula tu dekat2 mata ya allah sja yg tahu peritnya rasa panas pedih gatal ..smpi mata sy sblah kiri xboleh buka da hihi msa tu nk dkt2 exam drjh 6 sem pertama sy xdpt duk exam n sick leave 1 minggu ...ayah sy yg carikn ubat kampung trus kering ..daun..buah delima x silap sy ..kering terus...tapi tgn ni gatal sgt nk kopek nya masa tu trus tgl parut huhu x cantik kulit da berlubang3 mcm bulan da ...

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...