Monday, November 15, 2010

Ibu punnn pandai POSING !

salam semua ..

erghhhhhhhhhh mengeliat jap .. hahahha ari nie aku dah start cuti .. cuti sempena menyambut hari raya haji ..
baru balik dari hantar nina & riena ke sek .. bfast dgn hubby & zahrien .. hubby pun dah hantar zahrien .. alhamdulillah .. smlm aku ajar zahrien x pakai pamperss .. heheheh
boleh lah .. 2x dia terkencing dlm suar .. masa mula2 tuu .. ermm lepas tuu dia dah cakap nak kencing .. lega aku .. x lah payah sgt .. aku siap pesan kalau adik nak kencing atau berak , adik btahu ibu ya @ kakak .. syukur .. pagi nie hubby hantar zahrien without pampers ..

aku dah pesan kat cikgu taska dia .. minta tolong ajarkan .. sbb dia dah pandai cakap .. kena selalu tanyalah kan .. harap2 lepas nie beban membeli pampers dah berkurangan sbb dia pun dah nak masuk 3 tahun .. aku plan nak masukkan dia tadika tahun depan bulan 3 .. soo kenalah ajar dia cakap bila nak kencing .. risau pulak nanti di tadika x de yg nak melayan menyalin pampers bagai .. heheheh


upsss sebenarnya aku nak letak pic aku posing2 kelmarin petang ..
siap buat murtabak maggie aku bersiap , dah cun2 gitu .. nina nak amik gambar .. hahahha leh jugak .. kata dia ibu posing2 .. nina amikkan pic hahahahha
maka terjadilah posing2 ala gediks cikit nie .. heheheh
( jgn pedih mata pulakkk hehehe )

v

v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v





pic nie aku amik sendiri .. :)


dan ini pic aku masa age aku lebih kurang 20++ , x hinggat lah pulakkk umur berapa nie .. masa nie gi studio , berangan nak amik gambar ala2 permaisuri gitu muhahhhah
maka terjadilah sebegini .. kenangan masa anak dara dulu heheh
pic ni aku gantung dlm bilik peraduan aku ..





ps : ari nie aku dah start cuti untuk HARI RAYA HAJI ... so sat2 layie aku ada urusan di luar .. nak ke bank , ke tabung haji .. haa bukan nak gi haji layie erkk .. nak kuar kan duittt huhuhu



20 comments:

  1. wah ni jeles ni...akak dah cuti yeak....lieya sok pun keje lagi kak hehehehe...mlm sok baru lik kg gitu....

    wah comey akak posing2...ye laa asek2 anak2 jek posing, maknye pun sekali sekale nak jugak yeak kak.....bgus laa anak akak dah free diapers...leh ajar tu kak....senang kalo dah free diapers ...leh jimat sikit2...

    ReplyDelete
  2. bestnya dah cuti dah..jeles..sy cuti sehari je kak, rabu nie..raya ni raya kat gombak jer..

    amboi mcm artis kak, kak ida posing.pndai nina snap kan...

    ReplyDelete
  3. eh akak nampak muda la, cam sama muda je pic dalam frame tu dgn akak skrg :)

    ReplyDelete
  4. Bdn dah cun best la posing mcm tu...saya kalau suh huby snap dia snap muka je...tahu la badan I kembang...

    ReplyDelete
  5. bestnya, advance coti..

    ReplyDelete
  6. FEWITT...NAMPAK MUDER DARI DULU LER BEBB...TP AWAT POSING TEPI LEMARI TUU...HEHEHEHE

    ReplyDelete
  7. kasik canla mummy pun nak feeling posing2...hehe

    ReplyDelete
  8. ehh.. rasa dh post komen td...
    xpe post skali lg.....

    ~ anak pembakar semangat itu ibu bposing~

    ReplyDelete
  9. Amboii kak..posing maut tuh...Jeles tgk kekurusan akak..

    ReplyDelete
  10. lieya ~ oh ya .. huuhu x perlah dik .. akak nyer tmpt kerja nie kebetulan jer , sama dgn cuti sem budak2 tuu yg bos besoo bagi cuti lama huhuh

    heheheh aah akak memang nak ajar free dypers .. jimat sgt2 kan lieya :)

    ReplyDelete
  11. hanim ~ oh ya ke dik .. sehari je , ermm x per lah dikk .. raya aji kan .. janji leh beraya huhuh

    heheh aah so far memang nina lah cameraladyss :)

    ReplyDelete
  12. adia ~ hheheh ye ke dik .. sat akak gosok2 mata .. heheh thanx dear :)

    ReplyDelete
  13. alida ~ ahahahhaha motivasi tuu dikk .. dia suh adik do something tuu dear .. khikx3

    ReplyDelete
  14. azue ~ ye ke beb .. heheheh alor ... dah kat situu jer sempat posing , sblm tu dan sesudah dah x hinggat huhuhu

    ReplyDelete
  15. posh76 ~ hahahahha sesekali je tuuu :)

    ReplyDelete
  16. lyafrina ~ ehh ye ke dikk .. kesilapan manusia khikx3 ... :)

    ReplyDelete
  17. sue ~ lor sue , jgn cakap mcm tuu .. biasa2 jer dikk .. akak masih dlm proses lose weight .. liat tul nak dptkan 60kg ..

    skrg nie ashik dukk lapoor je huhuhu

    ReplyDelete
  18. hai ieda, now baru sempat nak jalan2 tgok bloq ieda, jelesla tgok org dah kurusni.bila ler faa ni betui2 leh kurus mcm IEDA.tahniahhhh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...