Wednesday, November 24, 2010

Ibu Cinta , Kasih ... Sayang Kamu

salam semua

haaa nie pic di pagi raya aji aritu .. baru nie dpt upload .. hehehe
banyak kerja + x cukup masa .. nie pun aku buat auto publish

pic2 nie di pagi raya .. hubby dan umi ayah ke masjid utk semayang raya .. aku dirumah siapkan semua juadah dan anak2 .. mereka nak bergambar katanya .. duk siap2 kan kakak2 dan zahrien .. konon2 nak gi beraya lah kann .. tapi sapalahh nak beraya pagi2 raya aji nie .. semua org sebuk nak berkorban kann huhuhu .. jadi aku jadilah camerawoman kejap .. gambar aku x der
sbbbb .. aku masa nie x bersiap lagi ... aku sebuk siapkan mereka je .. dan bantu kakak aku suapkan makan dan minum dia .. :)

ok lah moh layan ragam anak2 di pagi raya .. pic2 zahrien yg terlebih macho nieeee dah pandai demand uuuu .. lepas amik gambo nak tgk cantik ke idokkk .. ecehhhhhhhhhh








zahrien dan kakak riena nya

zahrien dan kakak ninanya ..


nina & riena .. senyum2 paksa .. susah nak senyum mereka nie .. heheheh



ps : khamis nie kolej ada presentation KU ( kolej Universiti) sbb kolej kami nak dinaik taraf ke U jadi banyak preparation yg aku n the geng perlu siapkan dan sediakan .. huhuh letih semalam balik lambat .. ari nie x tahu layie .. sambil2 tuu aku nak jugak BW .. misss uu all lahhhhhhhhhh muahhh :)


22 comments:

  1. Hensemla Zahrien ni..pandai lak posing2

    ReplyDelete
  2. amboi kemain dia posing ye....

    ReplyDelete
  3. 2 org chenta akak nie...sejibik akak la..terer akak "mengacuannya" ...hehehe

    ReplyDelete
  4. waa.. ada gak pic raya.. lya lgsung la x ada.. mcm pelik plok. sbb slama ni, kemana-mana.. kamera selalu dlm beg. apa lg kalo hari2 raya ni.. lg la.. tp gara2 asya demam n x sihat.. jd asyik jaga asya j.. mmg dah x tpikir nk bgambar ni..

    ReplyDelete
  5. wah zahrien dh membesar..

    ReplyDelete
  6. saya raya haji tak pakai baju raya pun *nangis* apatah lagi nak bergambar gini *nangiskuatlagi*

    ReplyDelete
  7. comeyy jer diaorang..cantik bj kurung..:D

    ReplyDelete
  8. alahai.. beraye sakan ank2 akak...

    ReplyDelete
  9. Salam dear:)

    aduhaiii..sejuk hati memandangnya...
    CUTE!;)

    ReplyDelete
  10. meriah kak...siap berbaju raye lagi...lieya mmg takde kak...tshirt jek hahahahaah....comey anak2 akak....

    ReplyDelete
  11. posh ~ hermm dah besor sikit nie .. memang duk kerja posing jer beb :) pantang nampak camera .. budak2 memang mcm tuu koot :)

    ReplyDelete
  12. zura ~ heheh aah dikk .. suke tgk kann

    ReplyDelete
  13. yus ~ hahahah acuan! .... x pernah nak acu2 punn yusss huhuhu dah dijadikan allah mcm tuu

    ReplyDelete
  14. lyafrina ~ heheh tulah kalau kita x rancang nak amik gambo x jadi jgk .. akak kdg2 tuu mcm tu jugak selalu terlupa camera ada dlm beg heheh
    nie pic anak2 jer lya .. akak dan hubby x der punnn

    ReplyDelete
  15. mia ~ ermm sekejap je masa berlalu kann

    ReplyDelete
  16. adia ~ huhuhuhu x per dikk tahun depan kena prepare ok :)

    ReplyDelete
  17. gieyana ~ biasa2 je dikk .. baju masa adik akak kawin arituu :)

    ReplyDelete
  18. nursoleha ~ hermm mereka siap ajak pi beraya .. akak jer x der mood sbb hubby x sehat :)

    ReplyDelete
  19. kak kartini ~ heheh thanx kak .. lama akak x jenguk saya yeerrr heheh

    ReplyDelete
  20. lieya ~thanx lieya .. anak2 akak tu pakai baju yg masa kenduri adik akak tuu .. pakai balik sbb baru sekali pakai kan .. masih baru

    same lah lieya .. akak pagi jer pakai baju raya .. tiba tghari akak pakai tshirt je huhuh

    ReplyDelete
  21. kunjungan ellen ke A MUST VISIT BLOG...hai hai..TQ atas sokongan ya..hehe

    ReplyDelete
  22. ellen ~ ow yaa .. thanx ellen sbb ieda jadi A MUST VISIT BLOG utk u :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...