Friday, November 5, 2010

Blogger HEBAT dah follow & yipieee

salam & selamat petang semua ...

heheheh 1st time aku upload cite 2x sehari .. heheh nak ikut saranan blogger BEN tuu hahhah
kelakoor .. konon2 nak naikkan trafic .. aci gitu !

petang nie tadi aku tgk cite ini .. musti ada yg pernah tgk kan .. sedapp uu cite nie .. aku suka layan cinetron nie dari cite melayu yg entah ape2 tuu ( uopssss sowi kutuk cite melayu hahaha ) hakikatnya .. cite2 mcm nie x melewet2 .. pada aku lah kan .. so x salah kalau kita layan cite yg banyak maksud dan kisah2 suka duka kehidupan seseorang .. hampir menyentuh jiwa ..

tapi beb .. petang nie punya episod .. aku SUKE sgt2 .. nak tahu kenapa
sbbb CAHAYA dan sedar dan mula CINTA kan SATRIA ... huyeeeeeeeeeee
haaa ... best ! best ! sgt2 .. puas ati aku .. selama nie aku duk harap2 sgt mereka bercinta dan harap kali nie percintaan mereka akan terus sampai abis cite nieh .. hahahah exciteddd nampakk !!!! muahhahahahah

ok lah layan pic2 nie .. aku amik petang tadi episod jam 3.00 ptg ..






ini lah cowok ganteng yg aku SUKE banggat .. hoohohohoh
SATRIA aka dude harlino ..
machoo kan .. kalaulah aku ke indon .. nak aku cari dia .. mintak sign tapak tangan ..
aci tak !!! hahahahha



talita yg kecewa sbb x dpt satria .. ala TAT .. mu amik jer SAKTI tuu ..
setia menunggu kooo muhahahahah



dan yang paling aku suke ari nie

adalah

turun bawah lagi


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

lagi ...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v






blog aku dah di follow oleh BLOGGER pemes nie
BEN ASHAARI
hoyeeeeeeeeeeeeeeeee
mustilah aku suka kannn .. thanx bro sbb sudi jadi follower
My Life Love With HERBALIFE
yang x seberapa nie .. huhuh blog yg x pemes layiie uuuu


( oh ya sbnrnya aku x pandai nak buat cut & paste pic follower nie dlm paint .. aku mintak tolong adik mama GEE .. dikk , tkasih dikk sekali lagi , akhirnya akak berjaya maklumlah akak nie rabun IT hehehe .. sbb adik x lokek ilmu .. love uu & thanx alots )




ps : aku nak balik kg sat2 layie .. jumpa lagi ari ahad nanti .. aku x berblog lah .. musti sunyi kan .. nanti aku terjah balik umah kowang erkk .. adik2 dan teman2 tersayang .. thanx sudi singgah ya .. tunggu akak dtg :)) muahx3 ...


12 comments:

  1. Salam kak!!

    winduuu 'U' hehe...
    akak sihat ka tu..
    Maiza tak ba pa layan citer indon hehe..
    sbb terlampau lama sangat la...

    ReplyDelete
  2. owh ni cite peberet damia ni siap hafal lagu tema cite ni sebelum cahaya

    ReplyDelete
  3. selamat balik kg kak.. bestnya balik kg.. nak balik msia gak.. tak sabarnya..

    ReplyDelete
  4. salam kak...

    citer CAHAYA nie anak saya pun suka tgk... nganga klu tgk... hehehehe...

    ReplyDelete
  5. Wahh peminat citer CAHAYA yer.. Dulu ikuti jugak tapi skrg dah jarang laa..

    Tapi dah tau laa ending dia..penah tgk kat youtube..hehehe..

    Mmg suka sgt kalau tgk si cahaya & satria.. tuh.. :)

    ReplyDelete
  6. maiza ~ yer ker dik .. ehehhe aah lama cite indon nie .. kalau minat memang leh follow kan :)

    ReplyDelete
  7. nana ~ uihs damia punn suke ?? heheh mcm anak2 akak ler ..siap hafal layie lagu tuu :))

    ReplyDelete
  8. ju ~ apa khabar dik .. huhuh windu ju jugak .. kalau balik mesia , jgn lupa jumpa akak erkk ... kat ktn nie :)

    ReplyDelete
  9. mimie ~ wsalam dikk .. ye ke .. heheh aah budak2 suka lagu dan cite nie jugak kann :))

    ReplyDelete
  10. rinna ~ hehehe aah rinna .. uikkk dah tgk kat youtube ker .. haaaaaaa nie yg nak terjah nie :))

    ReplyDelete
  11. wah tahniah abe BEN dah follow tu hehe...beb aku pun suka satria...kot mana pun depa akan bersatu aku dah tau ending dia hahaha

    ReplyDelete
  12. waw en,BEN dah poloo...taniahh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...