Saturday, November 27, 2010

Bila Jadi Anak ORG KAYA


salam semua ..

urghhhhh pagi sabtu yg indah .. aku baru nak buke cite pagi2 nie ..
harus siapkan semua kerja2 umah kann .. buat bfast .. sidai kain .. dan ari nie x payah masak sbb buat bfast nasi grg ... banyak layie .. dan tgh ari nie ada kenduri kawin .. soo nak bawak kids pergi .. dekat jer .. area umahh
rasa segarr sgt2 selepas kepenatan dan keletihan yg amat sebab kan semalam x sehat tuu
thanx sekali lagi pada kawan2 , adik2 & kakak2 yg bagi kata2 semangat .. doa anda semua dimakbulkan tuhannn .. syukurrrrrrrrr alhamdulillahhh :)

ok .. kali nie aku nak cite sikit pasal si kecil yg comel loteee nie ...
anak org putih lerrr .. kalau anak org melayu kita susah nak dpt secomei dia nie .. anak org asia kannn .. hermm rasanya sekali pandang musti dah kenal anak sapa nie ..
boleh teka takk ???
setelah pueh aku google .. dpt lah kisah menarik pasal si gadis cilik ini .. ok moh layan pic dia dan kisah dia bila berdepan dgn org :)










dan dia adalah anak kepada pasangan

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v




ha ini lah ayah bonda SURI .. anak tom cruise & katie holmes , cumeikan ..
SURI nie sejibik wajah ayah dia ..



Suri Cruise memang dimanjakan oleh kedua ibu bapa selebriti iaitu Tom Cruise dengan Katie Holmes.

Sebagai anak selebriti yang hidup dalam kemewahan bak sang puteri raja,kita pun menyangkakan Suri akan bersikap seperti anak diraja yang sentiasa mementingkan kesopanan ,"classy" dan lemah lembut...namun lain pula jadinya,,

Suri dilaporkan media sebagai "out of control" sukar untuk dikawal apabila berada di set penggambaran dengan ibunya Katie Holmes dalam filem terbarunya Jack and Jill.

Apa saja yang Suri inginkan,pasti dia akan dapat...Perkara ini telah meracuni akal si kecil yang tidak mampu membezakan perkara baik dan buruk dan dibiarkan tanpa kawalan oleh ibu bapa nya yang di rasakan amat kurang bijak mcm nie,,

menurut "National enquirer", kanak kanak 4 tahun itu sering mengarah arah orang dengan suara yang keras,marah marah,dan tidak padan dengan umurnya yang baru 4 tahun,Jika tak dapat apa yang dihajatinya dia akan membaling baling barang bahkan menyepak dan memukul orang sekelilingnya....Ibu bapanya sendiri dan krew penggambaran tak mampu menolak kehendaknya,

Pada mulanya semua org rasa Suri sangat kiut dan comel bila dia memberi isyarat diam dengan membuat bunyi "syhhh" kepada krew semasa camera rolled,namun setelah Suri merasa selesa dengan persekitarannya ,dia mula mengarah arah org dan mengajar org sekelilingnya,sambil marah marah dan membaling barang,,,



ps : kalau anak aku dah lama kena pelemang .. heheh tapi rasanya x lah jadi mcm nie koot sbb mereka sedar mereka anak siapa .. bila terlalu kaya anak2 jadi mangsa lah nie .. x pandai adap dan tata susila .. atau mereka x der adat ???





16 comments:

  1. thanks kak...
    selamat pagi:-0

    ReplyDelete
  2. ermmm...nak jadi org biase2 aje..jd org kaya nih susah jugak...byk mata tgk..kdg2 ada yg amik kesempatan...mcm2 lh..

    biar biasa2 tapi ada segalanya...

    ReplyDelete
  3. agaknya manja sgt kot..pastu bila dia buat silap mak pak dia xtegur, tu jd mcm tu...

    ReplyDelete
  4. aduaaii uols Tom cruise adalah hero pujaan weols tau...huhu memang cute sgt2 kan anak dia...

    suke tgok tom berlakon...geram tgok kalo dapat haruss tak keluar rumah uols hahahahaha

    ReplyDelete
  5. tulah manja sgt anak..lm2 anak naik kepala kita..mmg cute suri ni

    ReplyDelete
  6. CGG ~ ok dikk .. singgah layie nanti yer .. suke tgk CGG .. soo cute :)

    ReplyDelete
  7. kak sarah ~ aah kak .. jadi org biasa2 punn mcm2 hal org x berkenan .. kalau jadi org mcm nie lagi x leh kuar umah .. duk kena ada bodyguard baru leh kuar huhuh

    ReplyDelete
  8. hanim ~ aah .. sbb dilayan mcm putri .. elahhh leh lah xshen sbb mereka berduit .. cuba kalau manusia biasa mcm kita ... :(

    ReplyDelete
  9. suzie ~ yer ker uols .. ehheheh weols suke jugak tapi tgk cerita lah .. tapi kalau anak dia nie memang cute kann :)

    ReplyDelete
  10. el ~ harap2 anak2 kita x mcm nie kan el ..
    kalau mcm nie mauuu letuu jer kepala tuuu heheheh

    ReplyDelete
  11. aduhai, sayangnya muka comel tu kan kak ieda.tak sangka betul pulak perangai dia macam tu.harap2 anak2 kita dijauhkan dari perangai yang tak elok macam tu

    ReplyDelete
  12. win ~ yes winnn .. anak org putihhh lah katakann dah lah kaya raya kann .. kalau cerdik x per jugak nie x tahu kemana agaknya ala tuju huhu

    ReplyDelete
  13. ina ~ tulah dikk .. heels dia tuu kalah mak die nyer tauu .. mahalnyer lahh hhehhe

    ReplyDelete
  14. wahhh kak kelass betul suri ni kan hehe kekecik pakai kasut ada tumit gitu hehe

    ReplyDelete
  15. huish...cm agk melampau perangai suri tu,kak... anak sy,klu buat pngai wpn kecik je ( asalkan sy xsuka peel tu ),sy tnjk tanda ketam,trus snyap. ngaaa!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...