Tuesday, November 30, 2010

Ayah ! Jom Makan NIE


salam semua ..

kelmarin mlm aku dan hubby dinner di luar .. kali nie kami dinner di TERMINAL SATAY ZUL .. ermm my hb favorite food .. dia memang suke sgt kalau aku setuju makan satay nie ..
dah dekat sebulan x makan .. selalunya tuu dlm sebulan sekali kami makan satay di terminal satay zul nie .. bukan apa org dah suke kann .. layan jer lahhh .. tapi sayang mlm tuu x der satay perut lahhh

tapi bila makan utk dinner jad rugilah sikit aku nie .. hehe sbb aku x makan mlm .. cuma mlm tuu terbabas lah pulakkk .. terrrrrrrr makan 3 btg satay dan 3 ketui nasi impit, kalau ada satay perutt mauu aku makan lebih dari 3 btg tuuu ... heheheh sib baik perasan yg hubby duk jeling2 kat aku muahhahahah sporting oorkkk hubby aku ... siap jeling2 kasi wife nie ingat .. hehehh

ok lah moh layan picas2 nie ..





nina & riena kalau bab makan .. mereka nie no 2 selepas zahrienn heheheh


satay ayam & daging jer yg dpt mlm tuu .. frust sikit :)

lepas dari makan satay tu , anak2 pujuk hubby utk gi jalan2 .. kata mereka mlm masih mude ... huh pandai jer nina tuu ngajor adik2 cakap malam masih mude ..
hermm hubby dan aku pun setuju nak bawak mereka terus ker TC .. tmp biasa kami lepak2 .. heheheh .. kalau makan di satay zul nie x sah kalau lepas tuu x lepak2 di TC nie ..
kebetulan mlm minggu ... perghhh ramainya org .. rasa lemas punn ada .. kami balik dlm kul 12 mlm .. x sedar punn dah kul 12 mlm tuu :)



haaaaaaaaa dan yg paling best mlm tuu aku duk melayan nina & riena beli mender nie .. mcm2 hal org skrg nak menjual .. mcm2 mende yg baru mereka buat ..
maka mlm tu TERbelilah aku klip rambut yg berklip2 niee buat riena dan klip baju utk nina .. bukan main suke nina & riena .. siap suh belikan utk zahrien , punyer lahhh takut kalau zahrien ambil mereka punye ..




posing maut oleh anak2 dara kuu heheeh



posing anak dan mak perluuu .. wajib !



punye lah ramai org mlm tuu .... boleh dikatakan tiap2 mlm ramai mcm nie .. kalau mlm minguu lagilah .. mcm pasar malam dibuatnya di TC nie .. erghhh aku nie disebabkan anak2 nak pergi sgt .. kalau ikut aku dan hubby lepas makan kami nak balik tidooo jer .. heheheh






last sekali .. posing ngan my two putri .. lepas sorang2 tolong ambilkan gambar ..
heheheh ok lah kann .. dgn pic yg blur tuu oklahhhh :)





ps : x sabar nak tujuk benda baru yang aku dpt mlm tadi .. ermmm cuba teka ?? .. lepas nie semua posting akan nampak puas ati heheheh ... ape itu ??? tunggguuuuuuuuuuuuu
.. OH YA .. ENTRY NIE SEMUA AUTO PUBLISH YAAAAAAAAA .. AKU BUAT MLM JER OK .. BUKAN DI OPIS YAAAAAAAA .. kena jelas tuu .. nanti org cakap aku x der korjer lakkk .. mulut org nie bukan nyer boleh ditutupkannnn ..


14 comments:

  1. sedapnye satay kak....terliur tgk ...... satay perut sedap kan kak...kalo lieya mmg mkn, tapi hubby tak he he he...

    cantik la kak, klip rambut tu.....beblink2 lagi lak tu....mcm best laa plak....

    ReplyDelete
  2. sy xbape suka sgt satay..boleh mkn tp xsuka..kalu nak mkn byk satay kene satay perut br sy lalu je mkn...

    meriah yer tc malam2..happening...

    ni mesti dpt camera kan..bestnya...

    ReplyDelete
  3. suka satay jugak,apalagi if dimakan panas2.cutenya klip rambut dan klip baju tu.mesti diaorang suka tgok kelip2

    ReplyDelete
  4. lieya ~ heheheh oh ya .. hubby lieya x makan .. kalau hb akak sama naik ngan akak eehhe suke sgt satay peyut nie :)
    heheh teringin kan .. akak masa beli tuu siap berangan2 dlm kepala .. kalaulahh dpt pakai nie .. bestnya ..
    zaman kita kecik2 dulu manalahhh ada mcm nie :)

    ReplyDelete
  5. hanim ~ oh ya .. ermm satay peyut nie susah nak dpt kan dikk .. di ktn nie .. disini jer yg ada jual .. :)

    ermm memang meriahh dikk .. ehheeh waaa adik dpt teka dah nie .. tungguuuuuuuuuuu :)

    ReplyDelete
  6. win ~ hheheh aah memang cute dikk .. akak mula2 beli tuu rasa cam membazir .. tapi bila di pakai \kan kat rambut riena jadi seronok pulak :)

    ReplyDelete
  7. salam..hye kak ieda! :)
    waa..bestnyer dpt makan kat trminal satay zul!
    tringin lak nk mkn kat situ..sedap kat satay die..

    ReplyDelete
  8. notami ~ aah dikk ... sedapp kira pueh hati lahh :)

    ReplyDelete
  9. tu la..dah lama gak notami x makan kat situ..akak x nak blanje notami ke? hehe.. :)

    ReplyDelete
  10. notami ~ eh dikk .. mu duk kuantan kann .. kat ner .. leh kita jumpe2 :)

    ReplyDelete
  11. favourite satay perut :) Tapi tak semua boleh makan kan....tp sy suka...

    ReplyDelete
  12. satay ni kt mn kak? tliur sy ni..hehe

    ReplyDelete
  13. nampak sate tu mcm sedap..kt mana ek?

    ReplyDelete
  14. el suka mkn sate yg kuahnye pekat pedas n manis2 baru layan

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...