Friday, November 12, 2010

Anak2 Aku Sukeeeee INI

salam semua ..

haaa nie yg anak2 aku amik setiap pagi ..
tapi bukanlah setiap hari ya ..
gilir2 dgn biskut TIGER ,
Quaker Oats & nuggets or sosej
Ini semua mereka makan sebelum mereka ke sek ..
aku akan pastikan anak2 aku makan ringan2 dahulu sebelum mereka makan makanan yg aku bekalkan waktu rehat mereka jam 10.00 pagi .

Baru2 nie aku beli pack yg ada free offer mangkuk cantik nie ..
aku sukeeeee
ada 4 sebenarnya .. aku dah kumpul 2 , dari honey star dan koko crunch .. ingat nak dpt kan satu lagi sbb anak aku ada 3 org je kannn khikx3 .. mereka cakap ibu kita kumpul banyak2 kann .. erghhhhhh x nak lahhh hehehehh



sweet kan .. , selalu tu ada yg offer free muq kan ..


bawah nie sedikit info pasal cereal dari Nestle nie untuk rujukan bersama :)

Condition : New & Factory seal
Fresh from top-rank supermarket in downtown
Quantity : 1 item per order
Weight : 20 grams
Ingredients:
  • Maize 38.5%
  • Sugar 34.1%
  • Wheat flour 10.3%
  • Palm olein 7.3%
  • Oat flour 4.1%
  • Honey 1.9%
  • Milk protein 1.4%
  • Malt extract 0.5%
  • Natural color added
Morning fuel to keep you running cool!
Not only yummy, breakfast cereals are made from grains like corn, wheat and oats that are packed with carbohydrates and protein with 10 essential vitamins and minerals for growing kids & teens like you. Calcium helps build strong bones and teeth. Just one bowl of honey stars crispy cereal snack with ? cup of milk gives you 29% of the daily value for calcium.
This item is popular for snack lovers like us of international famous brand and delicious flavor. It is in the top-pick from shelf at world class department stores in Bangkok Thailand . You may not find some of this item at your local store due to its limited flavor only from Thailand . Friends of mine from other countries have bought huge lots back to their home. It's RARE. Do not miss it!
I have my favorite snacks in my store. Please check out of my store for more products saving your shipping cost

ps : tadi ada portluck .. kenyang sgt2 hehehhe .. nak BW lagi , tapi nak kuar pulak .. ari jumaat kann waktu rehat lama sikit .. ada nak usha brg lagi ...



16 comments:

  1. kak ieda, anak2 saya pun suka makan honey stars & koko crunch.mrk makan macam snack saja.cute betul bowl tu kan

    ReplyDelete
  2. lama x makan honey star n coco crunch..
    kegemaran tu.. yummy!! :D

    ReplyDelete
  3. my kids lak suke koko krunch..dah bnyak gilos bekas kaler cokelet tu huhu

    ReplyDelete
  4. kn ke honey stars tu manis kak?

    btw
    mangkuk itu cantik

    ReplyDelete
  5. win ~ ye ke dikk .. heheh aah makan utk snack je kan :)
    memang cantik tuu yg akak duk syok beli tuu :)

    ReplyDelete
  6. mirra ~ heheheh akak pun suke .. tapi x leh makan terlalu kerap sbb manis kann :)

    ReplyDelete
  7. zue ~ waa lagi dasat tuu dah banyak tuu .. akak baru nak kumpul :)

    ReplyDelete
  8. ina ~ yes dikk memang manis .. tapi anak2 akak makan x banyak setiap kali amik , dan jarang2 sgt .. bergilir2 dgn snack yg lain :)

    ReplyDelete
  9. Salam Ieda,
    anak akak yg kecik sekali tu pun suka sangat makan cereal ni. tapi akak jarang belikan sebab dia tu kalau dapat makan cereal dari breakfast sampai dinner dok makan cereal. nasik langsung tak nak jamah, sabau je la

    ReplyDelete
  10. mmg cantik ar kak kan! makanan nie pon best gak...:D

    ReplyDelete
  11. kak aidah ~ hermm anak akak sama mcm anak saya lah kak .. ieda sorok kak .. x leh letak tmpt mereka senang cari heheh alamatnya x dan beberapa jam dah abehh huhuhu

    ReplyDelete
  12. gieyana ~ aah dikk memang sedap punn kita yg dewasa punn suke makan kann :)

    ReplyDelete
  13. munna kalau dpt coco crunch.. makan gitu je sambil tgk tv

    ReplyDelete
  14. Kak..comel je mangkuk tu.Sebelum saya kawin pun suka makan coco crunch n honey star..tapi lani dah jarang makan...kat mesir ni susah nak dapat..kalau ada pun mahal...huhu

    ReplyDelete
  15. munna ~ hehehe sama lah dgn akak dik .. cuma akak x makan selalu sbb manis kann :)

    ReplyDelete
  16. ummuabdullahsyaakir ~ ya ke dik .. hermm mender2 mcm nie kalau di sana memang mahal sikit kan .. mgkin bukan makanan fofuler mereka heheh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...