Sunday, November 28, 2010

akhirnya DAPAT jugak !


salam semua ..

akhirnya aku dpt jugak makan pizza kelmarin mlm heheheh
lepas aku baik sikit dari muntah2 dan berak2 tuu mlm tuu cakap ngan hubby nak makan MCD .. hubby bile dgr mcD nie dia mcm nak x nak jer .. walau x tunjuk tapi nampak dari wajah die tuuu
huhuhu bila tiba jer mega mall aku dah ubah fikiran .. tahu hubby x berapa suke makan burger jadi aku ubah selera aku tanye hubby kita makan pizza lah nak ??
ermm ape layie dia memang suke lahh .. dah lama x makan kann
dah tangguh lama heheheh mlm tuu jadilah sesi dinner kami di pizza hut mega malll

soo di persilakan menjamu mata .. taip banyak2 nie kang ada yg busan nak baca .. heheh entry skrg nie x leh panjang2 .. yg penting gambar tu .. sbb gambar dah leh ceritakan mcm2 hal ..
ye tak ?? hehehhee

ok moh layannnnnnnnn zazzzzzzzzzzzzz




cantik kan front desk mereka nie .. dah bat yg baru ..
nampak kemas dan deco yg menarik !








tgk tuu .. bukan main layie zahrien .. suke sgt .. habis semangkuk tuu ..
jgn x caya heheh


order yg wajib .. :)

cheese pizza .. nie bhg aku .. sedapppp licinnn :)

nina & riena yg ashik dgn food mereka .. lepas makan , mcm biasa kids nak main nie .. kalau x main nie di mega mall x sah .. sooo layan jer lahhh ... sorang naik rm2.00 ..
ok lahh

bukan selalu kan .. :) janji anak2 happy




di ruang legar mega mall nie ada preparation utk krismas . .. anak2 aku suke lah tgk deco2 nie .. dgn santanya .. dgn pokok krismas nya .. walau x sehebat mall di KL tuu .. tapi ok lahh ..
yang pastinya deco nie di buat awal .. dah rasa cam nak esok lusa krimas .. heheheh





ps : nina tanye .. ibu , santa nie wujud ker ?? aper aku nak jawab ???
ermm x sayang santa x wujud .. ia hanya lah MITOS .. tapi dia tanyer pulak .. MITOS tuu ape ibu ?? pulakkkkkkkkkkkkkkkkkk huhuhu



8 comments:

  1. lol..ni buat saya nk mkn tghari ngan pizza hut nih..saya salu mkn kat KP..hehe

    ReplyDelete
  2. -aktif mem'blog'ye skrg?
    -Wah...syioknye budak2 tu nek keretapi menan .....best nyer....

    http://minmolek77.fotopages.com

    ReplyDelete
  3. sarah ~ heheh yer ker kak .. ieda kalau makan pizza nie di KP atau Mega jer .. x suke makan di GIANT :)

    ReplyDelete
  4. bro amin ~ ye lah bro .. dah kurang di FB .. ermm x tahu kenapa tarikan di blog lebih banyak :)

    ReplyDelete
  5. bestnya kak ieda, teringin saya nak pergi pizza hut pula lepas tgok post ni.suka sangat cheese pizza tu.cantik betuldeco kat situ

    ReplyDelete
  6. win ~ hheheh nanti jgn lupa pergi makan dik .. :)

    ReplyDelete
  7. lapar le pulak tgk pizza petang2 ..ujan pulak adoiii

    ReplyDelete
  8. el ~ heheheh gi beli cepattt delivery jerrr

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...