Thursday, October 28, 2010

tetiba terskodeng blog POSH76

salam semua ..

heheheh sbnrnya .. ari nie kami geng2 exec academic dah dijanjikan dgn komp baru .. mula tuu ingatkan komp biasa2 je .. sekali budak2 IT bawak turun komp nie ...
flat scrinnn uuu .. yehaaaa ( dah mcm jakun dahhh ) yerlah kan dah bertahun kerja .. ada setahun jer ... x ingat , kami semua pakai flat scrin .. lepas setahun tuu dibawa naik ke IT utk di tempatkan di bilik kuliah IT .. semua kembali pakai pc dan monitor yg kedobooo besar tuu ..
hermmm ari nie best sgt dan pueh ati .. dpt tukar komp baru dgn perisian yg baru .. kelancaran yg hebat !!! heheheh tkasih banyak2 BIG BOSS .. love u sbb memahami kami .. setelah sekian lama .. akhirnyaaaa :)

tulah yg aku duk sebuk2 dari pagi lagi .. bila dpt pc baru .. semua lah kena baru kan .. perisian baru .. semua barulah .. jadi terpaksa lah dari pagi sampai tgh ari buat pengenalan kepada komp baru nie .. gode sana .. gode sini hehehheh nak kasi suaikan diri ..



ni lah dia ... alhamdulillah dah rasa best sgt2 .. laju pun ya .. x lahh bila nak bukak pendrive tuuu menangguk tunggu mcm buah x jatuh2 .. lambat gile .. haaa skrg dah ok dahhh ..
pueh ati IEDA !! ohhhh sudah semestinyaaaaaaaaa :)




haaa paling x tahan .. tgk tuu aku ambik gambar nie masa tgh skodeng umah posh76 .. tgh baca entry pasal poposh heheheheh .. aku x perasan punn dah upload kat sini baru perasan heheh



ps : mlm nie dah x yah masak .. terasa penat duk kemas2 tmpt utk tetamu baru ... heheh komputer aku ler .. :) sib baik lauk semalam masih ada .. x luak punn sbb hubby x balik .. dia tidu kat tmpt kerja dia huhuhuh


22 comments:

  1. Waahhh ceria Ieda yer..dpt PC baru.. pas nie sambil2 keja tuh kena rajin lagik laa berblogging dan berblogwalking yer.. :)

    ReplyDelete
  2. waaa... tunpang gembira boleh ieda? hehehheh... best la dpt flat skrin..:)

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt pc canggih..

    ReplyDelete
  4. syokya..ada pc baru..Hai..bila la kat opis ni nak tukar pc baru..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  5. rinna ~ heheh aah rinna .. komp baru nie laju leh tahan .. tu lah petang2 slm balik nak kena rain2 hehehhe :)

    ReplyDelete
  6. ajane ~ thanx .. memang seronok :)

    ReplyDelete
  7. nieda ~ yes .. dah terasa semangat tuu dik :)

    ReplyDelete
  8. sue ~ hahahha lepas nie kena provok mereka cepat2 tukar dik :))

    ReplyDelete
  9. amboii meriahnye idup dapat pc baru huhu

    ReplyDelete
  10. hazesuze ~ heheheh yes2 .. tadi rasa cam x nak balik .. semangat2 tuuu :))

    ReplyDelete
  11. vavavava semakin syok berblog kak pasni sbb dah laju.....

    ReplyDelete
  12. Fuyooo besar dan kelihatn canggih,best2...

    ReplyDelete
  13. hamboi pasni posh76 kena kasi komisyen kat akak sbb tolong pomot blog kat office heheh. walaupun secara tak sengaja.

    ReplyDelete
  14. ciklin ~ heheh yezzaaaaaaaaa ... semangat2 :o)

    ReplyDelete
  15. ummiross ~ yer lah .. sedang menyesuaikan diri .. mula tuu rasa pelik jer .. heheheh :)

    ReplyDelete
  16. adia ~ hahahha yes dik .. x sengaja tuu .. sungguh x perasan .. x yah promote2 .. blog dia dah memang fofularrrr :))

    ReplyDelete
  17. mmg best dpt pc br..senang nk blogwalking, komen² kn..hehe =)

    ReplyDelete
  18. sy punya pc pun zaman tuk kadok kak.. arap screen je flat.. tp cpu mmg lembab la.. nk berblog pun rasa malas tul..

    cam kebetulan jer kiter kan.. lbh kurang 1/2j yg lepas dh sampai pc baru.. next week dh leh guna pc baru la.. yeehaa....

    ReplyDelete
  19. wah pas nie melaju la buat keja...semua jenis keja..keja opis..keja blog dan lain2..heheheh...

    ReplyDelete
  20. yana ~ hheheh memang best dik .. klik2 laju jer :)

    ReplyDelete
  21. ct ~ ish ye ker ... hehehhe kebetulan pulak yer .. waaa semangat nie dik .. mouse laju .. keyboard laju .. semua laju ler .. ish2 sabor2 xcited giler nieh :))

    ReplyDelete
  22. purple ~ hahahhaha tulah .. sambil2 buat kerja banyak leh browes termasuk blog .. heheh syusssss rahsia tuuu heheheh :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...