Sunday, October 31, 2010

Eiiii Geram Tul .. Asalll lahhh


salam semua ..

erghhhhhhhhhhh pagi lagi dah buat ilang mood .. spoil tul .. awat BLOG ari nie haaaaaaaaa
nak upload gambar2 semuaaaaaaa jadi ERORRR ... erghhhhhhhh
menci2 .. menci .. menciiiiiiiiiiii , dah lah mlm tadi x dpt nak tidur lena ..
zahrien demam panas .. berkaloor aku .. tuam dgn air sejuk .. siannn dia .. dah lah hubby x balik .. tidu di bengkel .. sakittttt nyaaaa dlm ati + SEDIHHHHH

ohhhhh erghhhhhhhhhhhh sabar2 ...
penat dua tiga kali try upload gambar .. last2 kuar ERROR ....

kalau mcm nie .. aku BW jer lah ari nie ... kang kalau boleh aku try buat entry baru lagi .. tunggu yaaaaaaaaaaaaa



ps : tgh2 tulis hubby sampai .. aku berleter kejap kenapa dia x balik mlm tadi .. huhuhuh jawapan yg sama setiap kali aku tanya .. letih sgt sampai tertidu .. kesian kat dia ker ? kesian kat aku ? yg risau sepanjang mlm memikirkan zahrien kepanasan demam .. x dpt call dia sbb beteri hp sokmo problem ... huwaaaaaaaaaaaaa ya allah kuatkan hati & perasaan ini .. huhuhu


13 comments:

  1. Sabo bebanyak kak..hehhehehe

    ReplyDelete
  2. sabarlah ieda, akak pun kengkdg camtu, sakit jiwa...hehehe

    ReplyDelete
  3. sabo kak..mungkin ada hikmah sume tu..ayh sy pon sejak wat bisnes sendiri ni jaranggggg sgt ada kt rmh..smpi mak sy boleh ty, "mlm ni blk ke x?"

    haha common question =)

    ReplyDelete
  4. sue ~ herghhh nie punn x leh upload lagi sue .. entah per2 blog nie ..

    ReplyDelete
  5. mamasyaza ~ huhuhu yer lah kak .. sakit jiwa dan ati huhuh

    ReplyDelete
  6. mia ~ yer dik .. tgh sabar lah nie .. sampai bila x tahu huhuhu

    ReplyDelete
  7. yana ~ ye ke dik ... huhuhu akak ingat akak jer ada masalah mcm tu .. tulah bila fikir2 balik .. kena banyak sabar kan .. harap hikmah disebaliknya manis x terkira :(

    ReplyDelete
  8. Salam Dik Ieda....Allah sayangkan kita...sebab tu selalu kita diduga.....terus tabah dan bersabar ya Dik....tentang Hubby tu....jangan marah2 Dik....dugaan tu datang dalam pelbagai cara....sebab tu kaum hawa mudah masuk syurga....dan mudah juga masuk neraka....yang penting kita sentiasa diuji atas kesabaran kita! Moga Allah permudahkan segala hal buat kita...Amin! Moga anakanda Zahrien cepat sembuh ya Dik!...You keep up the the Great work you had done so far....moga ganjaran dari Allah menjadi habuan mu Dik!Amin!

    ReplyDelete
  9. ishh yeke uols..??? sini ok jek...xpe take ur time okay..

    ReplyDelete
  10. kak watie ~ tkasih banyak2 kak .. sejuk ati membaca coretan akak .. ya dari dulu sampai skrg dugaan silih berganti .. mampu tersenyum walau hati terluka .. jauh di sudut hati ieda menyimpan pelbagai rasa .. mgkin allah ingin menguji ieda dgn cara begini ..
    betul kak walau mcm mana sekalipun ieda harus terus sabar dan sabar ..:) tkasih atas doa akak itu :)

    ReplyDelete
  11. hazesuze ~ thanx dear :)

    ReplyDelete
  12. sabar kak..moga zahrien cepat sembuh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...