Sunday, October 24, 2010

Dah 10 Tahun

salam semua ..

hai .. selamat petang di hujung minggu ... buat per tuu ?? musti sdg seronok2 santai di rumah kan .. ermm aku nie sbnrnya balik kg , tapi disebabkan aku ada hal di kuantan , aku balik semula ke kuatan pagi tadi dan singgah umah .. sempat lagi aku update blog nie heheheheh sat2 lagi nak balik kg semula .. alhmaklumlah .. kg dekat kann .. pekan jer .. lebih kurang 45minit sahja dari umah aku .. ehheheh

ok lah actually nak share pic2 yg aku ambil di pejabat ari jumaat ari tuu .. bosan sbb dah lama x amik gambar susana pejabat .. tempat aku berkhidmat selama 10 tahun lamanya ..dari kolej shahputra ini usianya 3 tahun sehingga kini dah berusia 13 tahun .. lama kann aku bekerja disini ... musti kowang cakap dah expert dan musti gaji dah banyak .. hahahhaha gaji ! .. expert tuuu x dinafikan sbb dah lama aku pegang jawatan exec academic bhg UTM .. tapi bab gaji nie ... ermmmmm tutttttttttttttttt sensetipppp hahahahha

bolehlahhhhh aku bersyukur dgn rezeki yg allah berikan sebenarnya .. walau x segah mana .. tapi disini lah segalanya bermula .. dari aku x kawin .. sampailah aku beranak 3 , aku masih setia disini .. :)

ok moh layan susana pejabat aku waktu tgh ari .. masa nie geng2 lelaki gi semayang jumaat ..


close view dari meja aku ..

nie dept academic .. , semua lecturer ditempatkan disini .. ada 2 tingkat .. ini level aku , tingkat 1


tuan tanah nak enterpreme .. tempat aku .. heheheh

hahahha posing tanpa cermin mata .. ada cakap aku sesuai x pakai cermin mata .. ada yg cakap ok jer .. pada aku , aku suka kalau aku x pakai cermin .. nampak lebih muda kann , yer ker ?? hahahhaha perasannn wehhhh :))




ps : aku x sempat lagi nak terjah umah kawan2 .. since aku nak balik kg dah .. sok tgh ari aku akan balik umah .. aku akan terjah umah kowang .. tunggu yaaaa ... sbb mlm nie ada pertunjukan bunga api sempena arijadi sultan di istana pekan .. kalau sempat aku amik pic2 bunga api .... tapi x janji cantik .. sbb camera kokak jer kannn hehahhaheehhehe :)



18 comments:

  1. mmg nampak muda la kak tak pakai spek...nampak gayanya kena la pakai contact lens...leh pakai kaler2 lagi hehe...

    ReplyDelete
  2. salam k ida
    sonok eh kampung 45 minit jer. boleh ulang alik setiap hari kalau rindu mak bapak :)

    dah follow k ida :)

    ReplyDelete
  3. lamanya akak keje kat situ yer...lepas ni akak boleh la beli contact lens..:)

    ReplyDelete
  4. cayalah beb hang mmg setia kasih lama tu...kalau keje bank leh dapat gold medal hehe beb hang tak pakai lagi nampak muda...tak mo sepek2 la hihi

    ReplyDelete
  5. hohoho salam perkenalan uols...wah nmpak kurus ler...cantik!!

    ReplyDelete
  6. salam my dear ieda:)

    ye ye ye..memang nampak muda :):)
    tapi tu laa...nak pakai contact lens...cerewet lakk nanti kann..:):)

    ReplyDelete
  7. gambar kenangan...1o thn akan dtg tgk balik mesti best

    ReplyDelete
  8. alida ~ thanx dik .. hehehe caler2 .. huhuhu itam putih punn payah ..

    ReplyDelete
  9. tinie ~ yer dik .. kg dekat jer .. ari minggu memang selalu balik kg :)
    thanx dik follow .. nanti akak terjah2 lagi yer :)

    ReplyDelete
  10. hanim ~ aah dik .. setia kan .. hehehe
    yerlah kalau dah ramai yg suggest .. ok jer :)

    ReplyDelete
  11. posh ~ ye beb .. kalau kerja bank sure dpt gold medal nye .. heheheh tulah ingat nak pakai lens jugak .. tapi tulah agak lecehh .. sesekali ok gak kan :)

    ReplyDelete
  12. hasesuze ~ salam perkenalan jugak .. nanti ieda jengok2 ya :)

    ReplyDelete
  13. kak tini ~ yer lah kak .. tkasih banyak2 .. ieda ada jugak tu pakai , tapi kdg tuu leceh lah kak kannn .. pagi2 nak bekejar ngan anak2 nak hantar sek .. x sempatt huhuhu

    ReplyDelete
  14. nieda ~ heheh aah dik .. memang kena simpan nie .. dah lama2 sok leh tgk balik kan :))

    ReplyDelete
  15. depends gak spec tu nmpk muda ke tua..
    ade yg nk stylo..heee..

    ReplyDelete
  16. lama nya akak kerja sini :) dah selesa kerja sini, engalaman akak pun byk. akak kira otai la sini.

    ReplyDelete
  17. mahira ~ heheh aah dik kan .. kalau yg nampak lebih tua tuu x nak heheheh

    ReplyDelete
  18. adia ~ ermm aah dik .. otai tuu x lah jugak dik .. org lama jer ... skrg punn kerja banyak dah lupa .. sbb dah lama sgt kann :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...