Thursday, October 14, 2010

cukur jambul Hanan Sofia


salam semua ..
apa khabar kawan2 adik2 , kakak2 dan teman2 yg senyap2 duk jenggah umah aku .. heheheh thanx alots sbb sudi singgah dan tinggal komen2 selama ini .. sungguh ieda hargai .. :) , bila ada masa memang ieda akan terjah kembali dan jenggah anda semua .. ieda x akan lupa ..
cuma masa kdg2 tu masa benar2 mencemburui ieda .. mlm shj boleh online ,
kalau tak di pjbt hanya dpt sambil2 sahaja ..
actually nak cite kisah penghabisan edisi kawin adik aku nie .. mlm sblm kenduri di rumah mak , kami buat tahlil dan cukur jambul anak saudara aku sorang nie .. Hanan Sofia , anak kedua kak long aku .. kami x jemput ramai , hanya adik beradik ayah dan umi sahaja yg kami jemput mlm tuu .. bukan ape majlis kecil2 sahaja .. walau x ramai tapi majlis tetap meriah sbb tiba waktu makan nampak ramai pulak heheheh dari mana dtgnya mereka2 nie .. aku punn x tahu huhuhuh

oklah moh layan pic2 nie , pic nie akan menceritakan
segala - galanya .. :)



bersama adik ann , along dan sepupu2 .. :)

bersama sepupu2 sebelah ayah .. :)

hanan sofia dan ibunya .. :)

hanan di dukung oleh abang long + tuk ayah & tuk2 saudara yg mencukur jambul dimalam itu ..


ps : mlm nie hubby kerja lagi .. sedeyyyy huhuhu tinggal aku dan anak2 jer .. lepas berinternet nie nak tidur awal lahhh ... Oh ya smlm tgk citer CAHAYA .. sedihh sgt sbb cahaya nak kawin ngan RAKA .. ciannn kat SATRIA .. huhuhu aku harap2 semua tuu x jadi .. ehheheh sbb aku suka sgt kalau SATRIA kawin ngan CAHAYA .. heheh ** ish2 emo lak aku nie .. :))

6 comments:

  1. akk nak buat enty kat post ker? kalu yer... design - edit post then klik kotak label. tpi pastikan setiap entry mmg dah ada label

    ReplyDelete
  2. Comeinya Hanan ngan riben pinknya..tuh :)

    ReplyDelete
  3. masa ni hanan dah dibotakkan rambut dia eh? comel cekak ropol2 tu, nak beli unt hafiyya gak nnt hehe.

    kak, saya pun tgh cerita cahay tu, kesian satriaaa kannn :(

    ReplyDelete
  4. ciklinn ~ huhuh x paham lah dik .. nanti akak pm inbox kat blog ya ...

    ReplyDelete
  5. rinna ~ thanx naaaaaaa :))

    ReplyDelete
  6. adia ~ aah dibotakkan sikit sblm majlis senang nak amik rambut hehehe ..

    huhuh yer ker .. akak memang follow citer nieh .. sedihh sgt2 sbb satria tuu x pernah giveup .. harap2 ending dia cahaya pilih satria huhuh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...