Friday, October 29, 2010

boleh ke nie ?? SEGAN wehhhh

salam semua

turun bawah sikit

lagi

v
v
v
v
v



haaaaaaa heheheh semua mesti suspen kan kenapa aku buat tajuk gitu .. ehheh sebenarnya , aku nak btahu betapa aku teruja .. tapi malu .. huhuhuhu , yerlah kan dah lama tul aku x usha2 mender2 nie .. utk ape kan ?? bila ?? buat ape ??
haaa semua tuu buat aku jadi mcm x caya .. sbb aku bukan
lah jenis yg suka sgt bergaya sakan nie .. heheh low profile lah katakan .. heheheh yer ker ..
( perasan lagie .. muhhahha )

ok lah .... sbnarnya .. kolej aku akan anjurkan dinner bert
emakan

GLAM NITE


haaaa dasat bagi aku lah ( walaupun aku one of AJK , tapi x terlibat secara detail ) .. sbb dinner mcm nie bukan selalu dan bukan rutin bagi kami .. s
o bila buat tuu semua teruja .. almaklumlah aku dan kawan2 aku bukan lah jenis yg boleh dressing lebey2 nie kan , maklumlah JPJ ketat sgtttt :) .. bila kena dress up glam2 nie .. semua gelabah ..
tgh ari tadi semua kuar .. ngulor2 jalan2 tgk dress ... hahahah ke
lakor lah konon2
x nak bising2 .. last2 jumpa jugak geng2 yg lain kat buti
k tuu hahahahha gawat jap
aper daaaaaaaaaaaa hahahah


majlis tuu nak buat bulan 12 .. tapi kenalah usha2 awal2 kan ... sbb nak kena booking dulu .. kalau idok dok dann wehhh .. heheheh
haaaa nie adik lalin .. punnn duk sebuk2 cari baju heheheheh


kalau macam bdn lin lalin nie ok lah .. semua baju sesuai .. kalau bdn aku nie .. huhuhuhu pueh cari ... sakit ati + benci + frust .. hahahahha , tapi bak kata kawan aku , jgn putus asa .. masa panjang lagi .. leh usha layie .. masih sempattt uhuhuhuh ( ayat pujuk ati aku .. )

tgkkkk ... tgkkkkkk semua aku x minat .. x sesuai .. aku duk cari dress ala2 jubah .. warna itam .. aku pesen yg x suka pakai cerah2 nie .. koleksi baju aku punn banyak yg gelap2 .. hahah nak kata perasan putih punn idok jugak .. tapi dah memang dari dulu x minat warna terang2 .. huhuh


dua2 kat atas nie , member aku dah minat .. nak dtg sekali lagi nanti .. tgk final .. satu tuu yg purple mamber sorang layie .. tuu pun sama JPJ cerewet ... hahahah akunyer kira ok lagi lahh .. heheheh aper2 punn aku memang akan usha lagi dan lagi dan lagi sampai aku pueh ati ..
mak nak cari jubah ala2 bienda kawin tuuuu ACI TAK ????????
hahahahhahahah


v
v



pastu nak pakai mcm kat bawah tuuu ... perghhhhhhhhhhhhh, silap hb hubby x kasi pergi .. sbb dinner nie utk staff aje huhuhuhuh


ps : mlm nie malas tul nak masak .. bosan dah pikir nak masak ape .. last2 aku masak nasi je .. kalau susah2 sgt hubby kang aku masakkan maggi .. dah lama jugak dia x makan .. kalau aku nak masak sure dia akan makan .. anak2 aku semua dah makan .. aku balik tadi siap beli kek layie ... haaa nak tahu kek ape ??? tungguuuuuuuuuuuuuuuuuu :))


14 comments:

  1. alaaa uols kan dah kurus so bleh arr bergaya sakan uols...tapi try amik kaler itam...hehehe

    pakai yg 2nd picta tu pun ok gak..cantik!!

    ReplyDelete
  2. hai kak eida,masih ala2 slim lagi tu.sekali sekala melaram tak per,mesti cunn punya.pakai jubah ala2 bienda pun sesuai gitu.kita lbh suka dress ;)

    ReplyDelete
  3. hazesuze ~ heheh aah ingat nak pakai jubah itam gituu .. tgh gigih cari jubah mcm bienda tuu heheh

    ReplyDelete
  4. win ~ heheh thanx win .. akak memang jarang attend dinner mcm nie tu yg payah kalau dinner tema glam2 nie .. sakit kepala sbb kita nie jenis pakai tudung .. susah nak sesuaikan pakaian kita hehehe ..

    ReplyDelete
  5. waaah...!glamnyee baju2 tu sume.

    ReplyDelete
  6. wahhh nanti dinner, mesti melaram sakan, cari dress yg lip lap ckit, biar berseri seri

    ReplyDelete
  7. anis ~ heheheh thanx dik .. glam tapi x sanggup pakai layie nieee :)

    ReplyDelete
  8. mamasyaza ~ heheheh yer lah kak .. kena cari yg itm jer .. ieda nie x pakai kalau color terang2 .. maluuu huhuh

    ReplyDelete
  9. wowieee kak..i loikeee..bukan selalu dpt melaram mcm ni...haah kak, eli pun suka jubah mcm bienda tu..cun sgt!

    ReplyDelete
  10. eliz ~ yes dik .. cantik kan .. hahah berangan nak pakai dulu .. mana tahu berangan2 jadi kenyataan hahahahah :)

    ReplyDelete
  11. cari..jgn x cari kak..nanti jumpa ..nak tgk pilihan baju

    ReplyDelete
  12. mia ~ heheh ok2 dikk .. nanti ya , tungguuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  13. Sue pun nak tgk gak akak posing..hehehhee...Dah jumpa yg berkenan di hati belum

    ReplyDelete
  14. sue ~ huhuhu lum jumpe layie dikk .. susah sbb aka x nak pakai yg mcm tuu kat atas tuuu .. akak nak ala2 beinda tuuu heheheh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...