Friday, October 8, 2010

bertandang di Umah Ima


salam semueee .. dah lewat mlm baru dpt update tuu pun selepas tidur sekejap akibat kepenatan dengan jamuan Hari Raya pagi tadi di office .. penat + happy sbb bukan selalu dpt mcm tuu setahun hanya sekali kannn .. oklah maleh nak cite pasal jamuan tuu dulu nanti2 aku update citer ..

nie nak citer pasal kenduri belah perempuan dulu .. di chini lepas penat merayap sakan di lake chini , kami semua bersiap utk ke majlis tgh ari nye pulak .. actually gambar x banyak yg dpt snap sbb camera kuu kehabisan bateri masa tuuu cehhhhh
menci tullll ...

yg ada cuma gambar2 pada sebelah mlm nyer .. mlm sebelum kami ek lake chini .. adik aku baca nikah sebelah mlm .. so banyak lah gambar masa dia nikah ..

ok lah moh layan pic2 .. tema umah pengantin perempuan adalah putih di sebelah mlm dan purple di sebelah siang nyaaa .. hehehe cute warna purple tuuu .. :))



brg2 hantaran dari kami dan pihak perempuan semua adik aku ann yg buat .. cantik takk hehehe , kami hantar dengan tema merah itam .. tapi dulang x berapa nak itam .. nie jerk yg ada

snap pic di bilik penginapan dulu .. kami menginap di homestay .. boleh tahan homestay tuu cantik dan lengkap .. :)


debar2 .. akhirnyaaa .. syukurrrrrrrrrrrr




akhirnya bersatu 2 hati sejoli , sehidup semati ...
mohd khaidir & siti norazima



selesai sudah majlis di rumah perempuan .. nantikan next entry di rumah kami pula :)


ps : anak den zahrien dah ngamuk2 nieh .. ingatkan dia dah tiduu rupernya idokk layie .. dia kalau nak tidu kena ada aku .. sooo bye2 looor .. jumper sook2 erkk .. nanti nak jalan2 jugak umah kawan2 winduuu selalu :))


4 comments:

  1. sepadan pengantinnya, selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  2. cantiklah warna merah tu...mnyerlah..pngantinnyer cantik n comel...
    Selamat Pengantin Baru

    ReplyDelete
  3. mamasyaza ~ tkasih kak :)

    ReplyDelete
  4. hanim ~ tkasih hanim :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...