Tuesday, October 12, 2010

banyak yg menyedihkan


benciiiiiiiiiiiiiiiiiiii hati dan perasaan aku mcm nie skrg ....

v
v
v
v
v
v
v



sedih .... teringatkan peristiwa sedih yg bertimpa2 dgn tarikh 101010 .. kematian 12 nyawa yg x berdosa ... dan banyak lagi kes kematian yg dipaparkan dlm tv dan berita semalam mahupun hari ini .. kenapa mesti ini semua terjadi .. patutlah aku x rasa apa2 sewaktu melihat secara langsung majlis persandingan DATUK SMS tuuu .. mcm dah tahu ada yg x kena .. hambaaaaaarrrr aje ... :(

dan hari nie di pejabat .. ada pulak kemalangan maut dekat traffic light depan kolej .. dengar cerita budak lagi .. budak politeknik .. kasihannnnnnn sgt2 sayu tul ati aku nie .. pagi2 sewaktu org masih menghirup udara segar pagi .. dah ada darah yg mengalir membasahi bumi ...
budak itu meninggal dunia di tempat kejadian kerana terlalu parah .. motornya berlanggar dgn treller .. besar tuuuuu .. tgk2 moto dia dah ada bawah tayarrrrrrrrr ..
ya allahhhhhhhh sedih sgt2 ...

ape nak jadi ngan putaran dunia skrg .. hati dan perasaan aku jadi x keruan dari pagi sejak mendengar kejadian kemalangan silih berganti ... " ya allahh berilah aku ketenangan dan biarlah kematian kami dlm keredhaan muuu ya allahhh " ...



ps : ari nie baru ada internet .. dah 2 ari aku x dpt nak jalan2 umah kawan2 di opis .. internet prob .. baru tgh ari tadi line ok .. syukurrrrrrrrr :) .. tunggu ya kawan2 ... sat layie atau mlm nanti kita mai umah tauu :))


6 comments:

  1. kesian kan..tarikh cntik tu ada kisah tragis yg menimpa...

    Alfatihah utk mangsa

    ReplyDelete
  2. tue la tarikh cantik..tp byk tragedi...

    ReplyDelete
  3. Hmm..betul tuh Ieda..macam2 yg terjadi pada tarikh 10.10 nie.. ada gembira dan ada yang duka..

    Salam Takziah pada keluarga mangsa.. Moga rohnya dicucuri rahmat..

    ReplyDelete
  4. salam...

    MOga roh mereka di tempatkan di kalangan mereka yang beriman..Amin.

    Al-Fatihah..

    ReplyDelete
  5. tu la kak, tarikh yg cantik ni mcm2 peristiwa berlaku...org kawinnye, org beranaknye....org pergi pun ade.....semoga kite mendapat iktibar dgn kes eksiden ngeri ni...alfatihah..

    ReplyDelete
  6. macam peristiwa kan tarikh tue..sedey ada..gembira pun ada...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...