Tuesday, October 26, 2010

Ada Org Belanja !! Yey Yey

salam semua ..

haa nie semua pic2 kelmarin sabtu .. tetiba jer adik call dia cakap nak belanja kami2 semua di ktn, sbb banyak tolong dia masa majlis kawin ari2 .. haaa ape layie aku dan kakak x tolak lah pelawaaan adik tuu .. heheh kami janji nak jumpa di MEGA MALL ktn .. x best lah kalau makan di pekan ..

kami semua janji jumpa di kuantan ( ummi , ayah dan nanny ikut along ) .. mula tu cadang nak makan nasi .. tetiba jer tukar sbb x nak makan berat lah konon heheheh last2 tukar .. makan KFC (lagilah berat hahahha) .. sbb ummi nak makan twister .. haaa aku dan kakak pun nak makan jugak .. sbb aku kalau ke KFC memang x makan ayam ... muakkk yuuu hehehehe

sampai kfc mega mall tu hanya kami sekeluarga aja ada , riuh rendah lah jugak dengan anak2 aku + anak2 kakak aku raihan tuu .... dah x ramai org kan .. maklumlah adik aku jer yg masuk gaji awal .. ehheh org lain sure x gaji layie .. tu yang lenggang KFC tuu ..

oklah moh layan pic2 nie .. :)




dah kenyang bergambar lah pulak .. heheh dgn ummi , along , SIL & nanny :)

family along .. :)

my family .. :)


nie lah gelagat zahrien .. my little hero .. kalau xder hubby x lepas aku nak kesana kesini .. penat nak melayan kerenah dia .. letih .. tgk lah tuu , mcm2 hal dibuatnya .. :))


ps : mlm nie aku x masak .. ingat nak sidai kain .. pastu nak jalan2 umah kawan2 .. tunggu ya .. sat2 layie ieda dtg .. terjah .. x sabar lak .. hahahhaha ( asal aku nie .. mlm2 mcm2 hal lah pulak )


16 comments:

  1. kalo ada org nak banje makan laju jek kan kita pergi huhuhuhuhu

    selain dari tu bleh eratkan sillaturrahim yedok??

    ReplyDelete
  2. paling heaven kalau org belanja tapi palign bess sebab dpt gather all the family members...hensem la anak bujang hang hehe

    ReplyDelete
  3. WAH REZEKI TU KAK....bagus laaa die ingat akak penat2 tlg mase kenduri die.....tapi akak pun kan kaki diet sure mkn tak byk yeak kak....heheheeheh..anak2 akak laaa yg hepi tu yeak dpt mkn kehepsi heheheheheh

    ReplyDelete
  4. bila org lanje, mknn tu rs sedap len mcm je kn..hehehe~ =P

    ReplyDelete
  5. Makan pree.. Best3x.
    Rindu MG kuantan. suatu ketika dulu selalu juga lepaks sana nun.. huhuhu!!

    ReplyDelete
  6. bestnya mkn kfc..free lah tu lg sedaplah..sy kalu kfc mesti ayam..dah kfc signature dia ayam kan, haruslah amik ayam...

    ReplyDelete
  7. Bestkan perasaan bila ada org nak belanja makan...walaupun kekadang makanan tu kita dah selalu makan...feel dia lain...pas tu kalau ramai2 rasa meriah semacam je... :-)

    ReplyDelete
  8. hasesuze ~ yer lah , kalau makan org belanja memang laju jer .. ehheh sendiri punya duit selalu lambat lahh :))

    ReplyDelete
  9. posh ~ yes .. kalau gather2 nie yg best .. makan tuu biasa2 ajer .. sbb kalau ramai2 nie meriah sikit .. :)

    ReplyDelete
  10. lieya ~ heheheh aah .. kalau org belanja cepat jer .. akak dikk kalau makan KFC nie kira rugi kalau x makan nak2 org belanja heheheh .. tu yg amik twister tuu .. kira mlm tuu punah2 ranah lah diet kejap uhuhuhuh

    ReplyDelete
  11. yana ~ hehehhe aah kan , kalau org belanja sedap tuu mcm nak dibelanja layie :))

    ReplyDelete
  12. amyna ~ kalau rindu .. mohlah turun kuantan dik .. leh jumpeee :))

    ReplyDelete
  13. hanim ~ haah .. tapi akak nie jarang makan ayam KFC , kalau nak bawak budak2 tu makan akak memang amik twister @ burger dia .. ayam memang x sentuh heheheh

    ReplyDelete
  14. eynda ~ yer lah eynda .. makan tu dah selalu .. tapi yg seronok bila dpt makan ramai2 , haaa tu sebenarnya .. riuh2 tuuu gamat kejapp heheh

    ReplyDelete
  15. org nk banjer...laju je kan..kakaka..

    ReplyDelete
  16. zura ~ hahahha aah dik .. kalau sendiri makan laju gak .. tapi bab kuar duit tuu malasss :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...