Tuesday, September 28, 2010

Jamuan Raya Di Istana


salam semua .. ehheheh dapat update lagi .. sementara aku x balik kg layie nieh ... anak2 semua dah tido kecuali nina .. aku tgh tunggu dia balikd ari tuition .. kadi sempatlah update pic2 raya yg masih berbaki lagi nieh .. banyak layie oooo .. ehheheh jgn mara naaaaaaaaa


dah pueh jenguk kawan2 soo updte terus pasal beraya di Istana Pekan .. aku memang seumur hidup x pernah terlintas nak beraya di istana .. kebetulan adik ipar aku ajak pagi tuu .. lepas kami bersalam salaman dia terus ajak ke istana .. katanya istana buat jamuan raya smpai jam 12 tgh ari .. soo aper layie aku dan semua joint lahhh .. nak jugak tgk mcm mana rasa beraya di istana .. bukannya boleh masuk dlm istana punnn .. jamuan di buat di dewan santapan diraja .. hermmm ok lah tuu kan .. janji dlm istana .. heheheh

mohh lahh layan .. banyak wooo menu nyer .. x sempat nak snap banyak2 .. ramai sgt rakyat jelata yg dtg .. meriahhh .. yg banyak aku dpt snap adalah kek2 pemberian rakyat jelata pada raja .. raja x makan punn .. dia suh rakyat buat ... utk dijamu kepada rakyat kooot .. hehehe
ada jugak pemberian duit raya oleh raja dan permisuri pahang .. tapi anak2 aku x nak beratur amik .. x suker katanya .. species aku gak x suker serabut2 niehhh hehehehe

ok lah mohh layannnn jerk pic2 niehhh




di dalam dewan .. tgk tuu ramai wooo :)

kek ..



tuuuuuu sultan pahang .. dah tua kannn ??? :) 1st time tgk dari dekat .. tuu punn snap pic dari atas .. x kuasa nak kerumun dia .. silap ari bulan dia pengsan heheheh





ps : arinie kerja .. buhsan nyerrrr .. huhuhuh bile dah cuti lama , naik kerja mcm x der mood ... sok nak sambung cuti layie .. balik kg dgn persediaan adik aku kawin akkk ... huhuhuh letihnyaaaaaaaaaa , Oh ya Tkasih atas ucapan2 selamat kepada majlis perkahwinan adik aku yg akan berlangsung pada 02hb nanti .. paham sgt2 kalau kowang x dt hadir .. x der rezeki nak jumpa kann :))





8 comments:

  1. wah bestnye kak....ramai tul umat manusia kan kak...... lieya tertarik tgk deretan kek tu...byk tol...kek ade masjid tu comel.....heheheeheh

    ReplyDelete
  2. ramainyaaaaaa kak....kelas kak beraya kat istana gitu..byknya kek..mesti sedap2kan mknannya

    ReplyDelete
  3. woooo!! ni baru best g beraya kat istana :) heheheh!

    ReplyDelete
  4. Wahh caya laa...beraya ngan sultan..curlast gituh.. :)

    ReplyDelete
  5. lieya ~ aah dikk memang ramai org .. pening kepala heheh .. kek2 tuu sampai kami balik x merasa .. rupernyer dia potong utk rakyat jelata yg dtg beraya .. kami sampai awal jadi main tgk jerlerrrr

    ReplyDelete
  6. hanim ~ alah dikk biasa2 jerk .. bukan nyer nak sgt beraya di sini .. tapi since x pernah masuk istana layie .. tuu yg ikut jer tuu .. kek2 sedap tapi banyak x dpt rasa .. akak banyak merasa kek sarawak jerk .. :))

    ReplyDelete
  7. ieda & rinna ~ biasa2 jerk , rasanya nie last koot , sbb ramai sgt org dan makan pun bukan beria punn penat jerk lebihh heeheh

    ReplyDelete
  8. bersusun ha cake dia ye kak...rambang mata nak pilih

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...