Monday, September 27, 2010

Ceria Di 1 Syawal


salam semua ... huwaaaaaaaaa miss u all maaaaaaaaaa ... rindu sgt2 .. sebuk sgt skrg aku nieh .. kelmarin balik dari rombongan pengantin lelaki adik aku ke chini .. penat sgt2 .. bermalam disana ... semalam baru balik dan semalam jugak aku balik ke kuantan ..
next week pulak start dari hari rabu aku dah bermula cuti utk persiapan majlis perkahwinan belah aku pulak .. lagilah sebuk ...
nie banyak entry yg aku upload lambat .. sorry lah semua kawan2 .. dan adik2 .. memang x sempat nak terjah umah u allssss ... insyaallah kalau keadaan dah kembali reda dan majlis sudah selesai .. sure dan pasti aku akan melawat anda semua ..
rinduuu sungguh nak bukak blog .. kat kg memang x der line .. nak buat mcm mana ...
ok lah layan jerk pic2 raya kami .. org dah habis story .. tapi aku baru nak mula .. heheheheh
tak perlah kan since syawal masih ada ..

ok layannnnnnnnnnnnnn lahhh


DI PAGI SYAWAL



mama ANN & papa ZEK




Aku dan Family

Ayah Bonda & Ayah Su Khaidir




Mama Ann & Papa Zek wiff Zahrien


Anak2 Ku .. Amanina , Sabriena & Zahrien


Wiff Hubby

The Only GrandMa yang ada ..




Me & My Little Family .. Family kakak aku x der masa nieh ..



ps ; lepas nie aku sebuk sikit .. memang sebuk giler lah .. aku lah yg akan membantu ummi dan ayah di kg utk persediaan majlis perkahwinan adik aku pada 02hb Oktober ini ..
Anda semua di jemput hadir ya .. mana teman2 yg duk kuantan dan pahang tuuu .. silalah dtg , leh beraya sekali ..


6 comments:

  1. Ceria sgt ngan kaler oren...suker2...aku nie ieda niat hati nak gi jugak umah nko tu...tp apakan daya...kiter hanya merancang....xperlah mungkin satu hari nanti kiter akan bertemu juaa...

    salam sayang dari aku tauu...aku doakann agar semua berjalan dengan lancar ehhh...

    ReplyDelete
  2. cantik n cerialah akak n family..warna oren..sama mcm bj kita tp sy punya oren gelap...

    nk eknduri kawin mmg bz lah kan kak..xpe slow2 ok..tq sbb sudi menjemput...tp maaf yer kak xdpt dtg, kalu dkt boleh jgk sy dtg..TQ

    ReplyDelete
  3. wah meriah raye akak....cantik lak tu tema akak tahun nie.....nampak happening jek hah....

    mmg kak, nak buat keje kawin ni mmg busy dibuatnye...lagi2 kite org kuat kan....mmg byk bende nak kene tgk n buat..semoga sume berjalan lancar kak yeak.....

    ReplyDelete
  4. wah wah meriah kak dgn kaler oren tahun ni. bergmabar sefamily mmg aktiviti wajib kitorang gak tapi tahun ni tak sbb tgh berpantang hehe. slamat menyibukkan diri unt preparation majlis kawin adik ye kak!

    ReplyDelete
  5. Waaahhh nice photos lor kak!!! :)

    U've slimmed down alot ya! WOW! :D

    ReplyDelete
  6. salam dear..:)

    Tak pe..buat apa yang patut dulu..
    Yang penting,...ingatan tu ada!!Jangan lupa akak yaaa:):):)

    P/s: mesti dear disiplin bangat nihhh dgn herbalife:):)slim melim gituu...:)Tahniah:)suka tgk..lawa:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...