Wednesday, August 4, 2010

EPPY BDAY nina ...


EPPY BDAY TO UUUU .. EPPY BDAY TO UUUU ..
EPPY DBAY TO NINA ...


salam semua .. huhuhu lambat dah aku buat entry nieh ..

today is Putri Nur Fatin Amanina bday .. yg ke 8 thn .. semoga anak ibu & ayah menjadi anak yg solehah , hormati org tua dan cerdik pandai selalu ... ibu & ayah doakan juga semoga allah sentiasa memberkati perjalanan hidup mu nak .. ibu & ayah LOVE uu so MUCHx3 ...

bday nina aku buat dikg awal 2 ari hehehhe sbb maleh nak buat di sek @ nursery dia .. budget lari .. heheh bukan aper .. kawan2 nursery dia 70 org beb .. x sampai ati lak nak bagi kek ajer .. soo this year , oleh kerana budget tuuu x cukup utk celebrate ramai2 aku decide buat di kg jerk .. umah nenek dia .. kebetulan nina punyer sepupu ramai di kg .. soo oklah kan .. dia punn x kesah .. sayangnya kebanyakan sepupu nina pada hari tuuu x der di pekan .. semua ada rancangan masing2 .. ada yg ke kuantan utk shopping baju raya .. huhuhu cian anak aku .. sibb baik anak aku nieh paham sgt2 .. dia cuma harapkan kehadiran sepupu sebelah umah dia jerk sbb dia mesra sgt ngan sepupu dia sorang nieh & adik beradik dia .. alhamdulillah .. kehadiran hari tuu lebih kepada jiran2 dan mak saudara nina ( atuk saudara lahhh ) ..

aku & mak decide masak makanan kegemaran masing2 .. heheh aku mcm biasa special request dari hubby dan anak2 .. speghetti lahhhh .. dan ummi masak laksa pineng .. huhuhuhu sedapp giler biler sesekali pekena air tangan mak nieh .. aku .. makan dan makan dan makannnn jerk .. hahahahhaha hari melepaskan hajat lah katakannnnn ...

wokehlah .. layan lahhh pic2 yg x seberapa nieh .. kepenatan yg amat ..
kek bday nina kali nieh aku tempah dari adik FaDz cake .. dah kali ke 3 aku tempah .. nina memang sgt2 suprise .. heheheh dan anak2 yg lain semua suka + xcited .. hehehe
oklah kann itulah yg aku harapkan dari anak2 .. mereka gembira .. dan yg penting makanan + cake habis disapu bersih .. :)



bday gurl .. puti nur fatin amanina .. si budak tembammmm huhuhu

ibu musti enterprame .. hahaha



angah dan adik yg memang suker bergambar .. ehhe



menu & bday cake .. :) thanx to fadz sbbb anak2 suker sgt2 ..





ibu dan nina .. besar dah sama cam ibu dah anak ibu nieh .. hehehe




tetamu yg hadir .. dan sepupu nina .. tuu yg dia sayang sgt .. x nak potong cake kalau sepupu dia nieh x dtg layie .. huhuhu


bergambar satu family .. upsss terselit sepupu nina ... :)





ps : ari nieh nak masak nasi grg jerlah .. mood x der layie .. sbb mcm2 hal nak kena siapkan sebelum panel penilai MQA dtg isnin minggu depan .. debar dan debar ajerk aku niehhhh .. huhuhu masih ada yg belum selesai .. tolongggggggggggggggg



11 comments:

  1. Happy birthday nini semoga jadi anak yang solehah yer & belajar rajin taw....cantekla kek tu kiut cam nina gak...beb bessnyer aku tngk laksa tu yummy hehe

    ReplyDelete
  2. hpy bday nini!!

    * comelnya kek diaa..suka lah..sies ctk

    ReplyDelete
  3. posh76~ thanx aunty .. nama saya nina heheh bukan nini ..:) laksa my granny yg buat heheheh

    ReplyDelete
  4. farra ~ thanx aunty ... kek memang sedap dikkk yummyx3 :)

    ReplyDelete
  5. hapie besday nina...untie pepel dah teringin sangat dengan kek nina tue..huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Happy bday nina...insyaallah nina akan jd anak yg akan menyenangkan ibu n ayah bila da besar nnti...amin...

    ReplyDelete
  7. happy besday niena...semoga panjang umur..ngaji rajin2x tau..:-) cikgu mia doakan nina berjaya hendaknya ms hadapan

    ReplyDelete
  8. purple ~ thanx aunty .. jgn tenung lama2 nanti bb dlm peyut mengamuk nak lakk cake nieh hehehe

    ReplyDelete
  9. wawa ~ thanx aunty .. semoga doa aunty itu dimakbulkan allah .. aminnn :))

    mia ~ tq cikgu miaaaaaaaa .. semoga doa cikgu utk saya jadi kenyataan :))

    ReplyDelete
  10. hepi bday to nina...semoga mjdi anak yg solehan, berjaya dunia & akhirat.....

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday to nina, sowwy aunty terlambat baca n3 mama nina ni. server kat ofis not so good so byk n3 kengkwn aunty yg tertinggal.
    semoga nina happy selalu. cute kek nina tu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...