Tuesday, August 31, 2010

cAhAyA .. aku layannn


salam semua ... nak citer sikit pasal sinetron CAHAYA nie .. kowang minat tak ??
heheheh aku memang dah lama layan citer nie .. best gile , leh tahanlah ngan selera aku .. citer yg penuh makna dan maksud .. kesusahan seorang wanita menempuh kehidupannya .. bukan semata2 kisah cinta ..

DAN yang paling best pelakon perempuannya yang aku minat .. anak Laydia Candau dan Jamal Mirdad ni ... NAYSILA MIRDAD ... best gile lakonan dia .. sungguh berkesan .. kira dia nieh pelakon air mata lahhh , kalau filem melayu kan ... selalu aku tgk ulangan dia jer .. di prima 5 ASTRO jam 8.00 mlm setiap hari ..





haaa nie satu lagi pelakon yg aku minat sgt2 ... kira peminat tegar lah nie .. heheheh
DUDE HARLINO ... jejaka tampan dlm sinetron nie .. suker tul aku kalau mereka berpasangan .. ini adalah sinetron ke 2 yg aku tgk mereka berpasangan ... memang nampak sesuai sgt2 ..
, kalau kowang kawin berdua kan best !!! hahahahha ( suke tul aku nak padan2kan owang heheheh )



DUDE HARLINO



ps ; dah tinggal 8 hari sahaja lagi kita berpuasa kan .. dah x lama nak nyambut raya .. hari nie hari kedua aku duk edarkan cookies raya di office .. huhuh berpeluh lagi lah akuuu :))



6 comments:

  1. Dulu masa dia tayang belah malam layan lerr jugak..sejak dia tukar ke 8 mlm langsung tak dpt nak ikuti dah.. Suka tgk Dude ngan Naysilla..nie kalau berlakon.. Yg paling suka citer INTAN laa.. :)

    ReplyDelete
  2. kat umah akak, en. abah memang tak benarkan kami tengok citer indon n citer hindustan..hehehe..so memang akak anak beranak tak penah layan citer indon ni...mesti bestkan citer tu

    ReplyDelete
  3. rinna ~ yer ker beb ... heheheh ieda layan jugak , selalu tuu skip2 jugak sbb semayang kann .. memang best mereka berlakon berdua nieh :)

    ReplyDelete
  4. mamasyaza ~ heheh yer ker kak .. rugi2 heheheh memang best sgt2 citer dia .. bahasa yg digunakan punn x kurang hebat , paham lah mcm tgk citer melayu jugak .. :))

    ReplyDelete
  5. hehe.. bulan2 pose ni tak sempat nk layan pe2 drama pun... indon ke melayu ke... kalo petang sibuk masak. kalo mlm lak perut dah kenyang mata cepat jer ler lelapnyeee.. hehe

    ReplyDelete
  6. sharleen ~ heheh yer lah dik .. kalau dah penat akak bertahan sampai habis cite jerk .. pastu tidu jugak :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...