Tuesday, July 27, 2010

rawatan utk kaki ku yg merekah


salam semua .. ari nieh nak story lain sikit dari kebiasaan ... aci takkk tgk kaki aku nieh .. huhuh dah lama mengalami masalah merekah nie .. selama ini aku selalu sapu lotion baby johnson .. tapi nampak gayanya x sesuai langsung ... huwaaaaaaaaaa makin bertambah teruk .. dan kalau pakai punn ok sekejap .. dah kering lotion tuu dia kembali kering dan merekah mcm nieh + gatal2 ... huhuhu sedihh sgt2 .. sampai ada ketikanya aku x dpt nak pakai hills tau ... one day mamber opis julie yg dah pindah punn gi kerja gomen .. dia ada cadangkan aku pakai satu lotion nieh .. sbb dulu dia pun mengalami kaki merekah mcm nieh .. lebih serius dari aku ..
aku punn memang nak sgt2 lahh ... pueh carii uuuuu akhirnyaaaa





buruknya kaki akuuuuu ... huhuh


taraaaaaaaaaaaaaaaa



smooth hydrating ' COCOA BUTTER' with aloe & vitamin E
skin care lottion




pueh aku cari .. julie cakap di GUARDIAN .. at last jumpa jugak .. dah beberpa guardian yg aku cari tapi semua stock x der .. mlm nieh aku x tahan , kebetulan Mr A nak gi klinik so aku singgah guardian taman tas .. heheheh jumpa jugak .. tapi botol besar .. botol besar punn x perlahhh janji ada kannn dari x der .. puas cari ..

rm 10.90 ada lest berapa percent erkkk .. ehhe dah luper jadi
rm 9.25 shj ...
alhamdulillah .. x sabar nak sapu kat kaki dan tidur dgn nyenyaknyer mlm nieh .. okeylah .. bye semua ... :))





ps : sejak in "red mood" nieh .. makan aku x menentu .. meragam jerk .. nak mamam jerk .. ehheh .. sedih punn ada .. nak tahu pasai apaaaa .. arinie NISFU SYAABAN .. x dpt poser !! .. huwaaaa ingatkan tahun nieh dptlah amik fadhilatnya .. x dpt jugakkkk ... huhuh





2 comments:

  1. kering nya kaki akk yea..

    nnti klu dah oke, kasi up ek kaki akk..nk tgok result dia.. ;-)

    msti ctk dah psni kan

    ReplyDelete
  2. farra ~ hehheh aah kering sgt2 .. tulah dulu hb suh pakai selipar kat dapur .. tapi malas .. leceh .. skrg nieh dah jadi cenggini .. kulit kaki nieh sensitip kannn

    insyaallah dikk akak capture lak kalau dah ok tau , sure :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...