Friday, July 30, 2010

kembali ber "DIET " OK


salam semua .. x leh jadi nieh .. misi utk aku kembali diet kenalah diteruskan .. makan x henti2 nieh .. bahaya woooo dah lah aku nieh jenis yg cepat naik .. berselera sgt2 ..

lagi punnn ramai teman2 HL yg dah mula ber'diet' kembali .. semuanya preparations utk ketibaan bulan puasa .. hermmm thats a good idea !! ..
x leh jadi kena mulakan jugak .. dah lah skrg nieh balik jerk makan .. masak utk dinner kan .. nak2 aku baru lepas bendera " merah " haaaaaaa tahu2 jerlah kannn time nieh memang tekak berselera sgt2 .. rasa dah lain mcm jerk aku nieh ...
oh tidakkkkkkkkkkkkkk

insyaallah kira esok SABTU aku nak mulakan jugak .. since f1 aku masih ada dirumah .. spare yg aku beli masa bulan rejab ari tuu .. so leh guna sementara nak order yg baru ..
well shake pagi dan tgh ari .. leh ker ??? kenapa x boleh pulak ... heheh nak seribu daya x nak seribu dalih ... mlm x leh sbb sebuk masak utk dinner ..
banyak dugaan nyer .. heheh

jadi solution utk teruskan diet hanya di opis sahaja .. since nafsu x leh di tegah di rumah sbb sikap cuba .. merasa .. test itu dan ini .. heheh

cayuk2 .. ieda teruskan .. insyalllahhhhhh .. kawan2 bagi sokongan erkkkk :))








ps : balik nieh dah plan nak masak nasi grg cendawan for dinner .. dah cam mana makan layie .. heheh ari nieh memang kerja makan jerk aku nieh ... IEDA sila insafffffffffff ok !! .. ok2 .. utk ari nieh jerk .. sok akan BERMULA new journey .. insyaallahhhhhhhhhh :))




4 comments:

  1. Diet jgn tak diet buleh makan tapi kene contra balik laaa nak2 dekat puasa ni bagussss hehe

    ReplyDelete
  2. mia pun asyik makan je ..takut gak wp maintain...kena beringat2x selalu...mcm mia pun jenis cpt naik lemak..huhu

    ReplyDelete
  3. posh ~ hahah sokmo terlajak beb .. kdg tuu x tahannnn terbawa2 nafsu makan tuuu :))

    ReplyDelete
  4. mia ~ aah mia .. kita musti selalu beringat kann heheh cayuk2 samer2 menginsafi diri :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...