Wednesday, July 14, 2010

Its Our 10th Anniversary


yuhuuuuuuuuuuu its my lovely day .. my 'E' day ..
my Anniversary Day !!


alhamdulillah sehingga ke hari ini allah masih memanjangkan usia perkahwinan kami .. semoga allah memberikan kerahmatan dan keberkatan dlm meneruskan layar bahtera hidup ini ...
suka sgt2 .. segala suka dan duka dpt ku tempuh walau ada kalanya pahit tidak tertelan .. , sejarah perkahwinan ku penuh liku , berkat sabar dan penuh keyakinan aku teruskan jua sehingga ke hari ini .. dugaan dan cabaran ku lalui dengan penuh sabar , selalu ku panjatkan doa agar aku terus kuat dlm menempuh segala dugaan yg ingin allah berikan kepada kami ..
lahirnya putri nur fatin amanina , putri nur fatin sabriena & putra muhd saiful zahrien amat bermakna dlm kehidupan ini ... harapan ku hanya satu semoga allah memberikan keredhaan selama-lamanya .. aminnnn








ku mohon bahagia selamanya .. aminnnnnnnnn



ps : x tahu nak celebrate mana .. tanyer mr hubby pagi tadi .. dia senyumm jerk .. katanya di rumah sahaja wiff anak2 .. huhuhuh , memang hubby seorang yg baik .. selalu ingatkan anak2 .. tapi , bila adakalanya dia sebukk sehingga x ingat dia dah jadi BAPA .. huhuhu .. bagi cadangan sikit kawan2 nak kemana celebrate nieh .. kek x der .. x sempattt huhuhu



13 comments:

  1. Happy 10th Anniversary to both U ya!!! Wish U lots of happiness together...more years to go! ;)

    Wow, cunlah akak in that white gown!!! wink2 *___^

    Nak gi mana tuk celebrate??? Love pun no idea...but always the best with kids kan. :)

    ReplyDelete
  2. Kat sini pun wish jugak laa..
    Happy Aniversary yang ke 10th.. Moga bahtera yang dibina ini akan kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. amin..

    ReplyDelete
  3. Happy Anniversary sis.. semoga berbahagia dan kekal hingga akhir hayat..amin.

    ReplyDelete
  4. love ~ heheh thanx dear .. tuu pakai rambut palsu tau .. :))

    rinna ~ heheh x per2 banyak2 wish punn haku sudi bace beb .. thanx alots beb :))

    ReplyDelete
  5. ikiqzana ~ thanx for the wish dik .. insyallahh berkekalan dan aminnnnn :))

    mahira ~ thanx dear :)

    ReplyDelete
  6. Happy Anniversary..:)

    Moga kebahagiaan sentiasa mengiringi ieda sekeluarga..:):)Amin

    ReplyDelete
  7. haha..teringat ayat tunang ms sambut besday mcm tue la..kdg2x geram dgn org laki..be la romantic sikit...

    xpela, yg ptg dia bertanggungjwb jaga kte..ringankan beban kte....mana de manusia yg perfect kan.....

    wp dlm hati sbnrnya mengharapkan ingatan dr se1 suami.....sekadr wish pn dh bermakna....

    ReplyDelete
  8. kak Kartini ~ thanx alots kak :)) moga dimakbulkan :)

    mia ~ hehh aah mia .. lelaki nieh x sama .. geram punn ada .. tapi hubby akak dah mula belajar utk be romantik cikit2 hehhe cth bunga masa bday tuhh tul2 x menghampakan .. sbb akak kenal dia bukan jenis mcm tuu .. aper2 punn betul mia cakap at least wish tuu penting kan ..
    kita org pompuan nieh .. yg dinamakan remeh niee lah yg kita nak sgt2 ... huhuhu

    ReplyDelete
  9. beb happy anniversarry to you...semoga bahagia dunia & akhirat yer...

    my suggestion for annivesarry ko buat la dua session satu untuk hang dgn hubby ajer...maybe candle lite dinner..or honeymoon..walaupun ada anak...ada masanyer hang perlu berdua ajer...kekadang laki kita mmg selow bab ni..so kita kenela kene plan...hehe

    lagi satu baru ko buat dgn family...

    canteklah hang pakai gaun tu i like hehe

    ReplyDelete
  10. happy 10th anniversary, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.
    akak pun tak sempat nak celebrate kat mana2, en. abah asik sibuk ja

    ReplyDelete
  11. posh ~ thanx beb dan aminnn semoga doa mu beb dimakbulkan allah ..:)) celebrate .. huhuh hubby sebuk jerk ..s empat bawak haku dan anak2 makan kat warung mamak .. heheheh x perlah janji dia ingat warungpun warungglah .. itupun pueh suh dia jgn kerja malam .. huhuh ,

    yerlah org lelaki memang x tahu nak lomantik2 nieh .. memang punn selama ini haku jerk yg lebihhh huwaaaaa

    kelakoor kan dgn rambut pelesuuuu heheh

    ReplyDelete
  12. mamasyaza ~ thanx kak .. hubby akak dan hubby saya samer jerk .. kalau kerja x hinggat punn aniversary day punn bukan dlm otak fikiran dier . huhuh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...