Thursday, July 22, 2010

dinner treat at SARA THAI

salam semua .. actually gambar2 nieh last month punyer .. x ingat nak upload huhuh sebuk sgt lately nieh aku .. bukan aper .. biasanya sempat jugak update tiap2 ari .. tapi last 2 days sebuk dgn umi dan ayah yg dtg umah .. dan beberapa urusan lain , letihh sgt2 ..

ok lah nak citer sikit pasal our dinner at SARA THAI KITCHEN nieh .. ok sgt2 very2 satisfied .. mcm biasa aku dan family memang jarang makan diluar ... so tmpt mcm nieh memang jarang kami kunjungi kalau x betui2 x der something special .. so x jenggah lah .. kebetulan mamber adik nak belanja .. so aper layie .. layan lahhh .. lepas dari hari tuu kami dtg layie .. that time bawak mak n ayah sekali .. :)) oklah malas nak tulis banyak2 .. layan jerk menu2 yg kami order mlm tuuu :))



sblm kuar umah .. tuan umah kena enterpreme dulu .. ahaksss
jgn boring bagi yg melihat udahhhh .. hehehe





nie MR A punya .. nasi goreng seafod ...


me .. makan macaroni seafood .. :)) sedap giler .. kalau gi makan kat mana2 aku jarang amik nasi .. selalu try mereka punyer western food sbb kalau setakat nasi grg , haku leh buat kat umahhh heheh


atas nieh .. nina dan sabriena punya pilihan ... adik aku dan mamber dia aku x snap lak makan aper .. terlupa .. dah melopong semua tengok biler makanan sampai ..
x tahannnn :))



si kecik nieh kalau time makan memang berkepit ngan ayahnya ..
anak ayah lah katakannn huhuhuh



adik dan mamber dier yg belanja kami mlm tuhhh .. thanx alots dikkk :)) lenkali belanjalah kami lagi , moga murah rezeki :))



ps : hari nie puasa jugak .. alhamdulillah sepanjang syaaban nieh aku dpat berpuasa selama 3 ari .. syukur sgt2 , bukan aper kejar sementara lom ' bendera merah ' menjelma heheheh.. duk fikir2 aper menu nak berbuka ari nieh ..



5 comments:

  1. makanan thai memang sedappp kan kak :)

    ReplyDelete
  2. Hmm..sedap makaroni tuh.. suka masakan thai.. :)

    ReplyDelete
  3. suke nya tgk gmbr akak lani...nampak manis la...:-)

    ReplyDelete
  4. ieda ~ aah dik .. leh tahan .. tapi x leh makan selalu oilyyyy :))

    rinna ~ ermm aah aku memang suka makaroni nieh .. kat umah pun selalu buat :))

    ReplyDelete
  5. mia ~ thanx mia ... :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...